| Автор |
Съобщение |
|
Djidji
Регистриран на: Чет Ное 20, 2008 11:37 pm Постове: 185 Местоположение: София-Казанлък-Самоков
|
kingalex написа: Да . Ще дойда 

_________________ ...когато ученикът е готов, учителят се появява!
|
|
|
|
| Нед Яну 25, 2009 1:31 pm |
|
|
|
Djidji
Регистриран на: Чет Ное 20, 2008 11:37 pm Постове: 185 Местоположение: София-Казанлък-Самоков
|
Ето малко снимков матриял от следобедното кафенце. Според мен си изкарахме супер весело, голям смях падна особено с най-малката Субару-фенка  .  :
Следващият път ще сме повече
Поздрави
Йордан
|
|
|
|
| Нед Яну 25, 2009 8:04 pm |
|
|
|
Ivche
черешката на форума
Регистриран на: Пон Яну 05, 2009 8:40 pm Постове: 316 Местоположение: София
Автомобил: Субару Импреза '96
|
ейй какви секси дупенца 
|
|
|
|
| Нед Яну 25, 2009 9:46 pm |
|
|
|
Troshko
Регистриран на: Чет Окт 18, 2007 10:57 am Постове: 1360 Местоположение: София
|
Едно голямо Respect ,за колешката Ивче.Момчетата който бяха с мен на Витоша ще подтвадрят за уникланото каране на колешката и ,че по нищо не отсъпва на Мъжете !!!
Момичето кара по-добре от мен,а има книжка от няколко месеца за което може само да се завижда(а тепарва ще се развива  ) !!
Още веднъж респект !!!
_________________ If in doubt flat out
|
|
|
|
| Нед Яну 25, 2009 10:15 pm |
|
|
|
Troshko
Регистриран на: Чет Окт 18, 2007 10:57 am Постове: 1360 Местоположение: София
|
Ivche написа: ейй какви секси дупенца 
кое е най-секси 
_________________ If in doubt flat out
|
|
|
|
| Нед Яну 25, 2009 10:16 pm |
|
|
|
Djidji
|
|
и до Витоша ли ходихте? ех пак съм изпуснал съществена част.... звъннете следващият път ако ще правите такива упражнения или свирнете предварително да се организирам и аз. Вярно, че си тръгнах раничко, но имах задължения...
Тиби, разкажи за Витоша, кои бяхте? Май ще е най-добре в чат 3 или на лично да не товарим излишно темата.
Поздрави
|
|
|
|
| Нед Яну 25, 2009 10:19 pm |
|
|
|
Ivche
черешката на форума
|
леле, толкова много комплименти тази вечер , дано не се възгодрея (blush) иначе беше повече от страхотно на Витоша, колегата много скромничи, не карам по-добре от него
а най-секси дупенцето не знам, май тва със спойлера 
|
|
|
|
| Нед Яну 25, 2009 10:56 pm |
|
|
|
mitoko
Регистриран на: Сря Юли 02, 2008 11:41 pm Постове: 1800 Местоположение: Sofia
Автомобил: '97 Impreza GF AT, 2.0, 115, SOHC
|
|
| Нед Яну 25, 2009 11:39 pm |
|
|
|
=Alex=
Регистриран на: Пет Яну 09, 2009 5:46 am Постове: 1285 Местоположение: Planet Earth
Автомобил: V8 bi-turbo
|
Супер кафе се получи. Дамата беше на ниво, определено. Браво. И Данчо, да махнеш това с четирите нули от снимките бързо!
Аз предлагам уикенда, който идва да направим едно ходене до Пампорово/Боровец/Банско... където има снежец. Че за какво сме се метнали на тия AWD-та, то, като гледам какво слънце е блеснало навън, направо изкарвам мотора, егати
Как гледате на това предложение?
|
|
|
|
| Пон Яну 26, 2009 10:34 am |
|
|
|
Ivche
черешката на форума
|
Амии аз, разбира се, съм съгласна  за ден или за два?
|
|
|
|
| Пон Яну 26, 2009 11:40 am |
|
|
|
=Alex=
Регистриран на: Пет Яну 09, 2009 5:46 am Постове: 1285 Местоположение: Planet Earth
|
Ivche написа: Амии аз, разбира се, съм съгласна  за ден или за два?
Браво, Ив! Ало, мъжката част, засрамете се  Аз предлагам Катарино. За два дни. Даже ще се амбицирам да дойда с Алроуда
Аз мога да помоля моята асистентка да организира всичко. Стига да има желаещи.
Айде, бе, стига дремахте ! 
|
|
|
|
| Пон Яну 26, 2009 11:48 am |
|
|
|
Djidji
|
Колкото и голямо желание да имам, няма да мога да дойда. Дори да нямам гуми, щях да се кача при теб Алекс, но жената е в сесия и не върви да я оставя сама....иначе след сесията сме на Боровец за няколко дена.
Надявам се да се организирате и да разказвате после и много снимки, но най-вече да си изкарате много весело.... Абе вие се организирайте, другото само ще дойде.
Бтв, изкарай следващият път този Allroad да го видя
Поздрави
|
|
|
|
| Пон Яну 26, 2009 11:53 am |
|
|
|
Ivche
черешката на форума
|
Коя е асистентката и аз да и помагам  иначе още до довечера трябва да са се навили още поне 10, иначе не ги признавам за субару драйвъри  не се излагайте колеги, не бъдете пасивни! Какви са тея жени, няма такива неща, колата е преди жената.. 
|
|
|
|
| Пон Яну 26, 2009 11:56 am |
|
|
|
=Alex=
|
Иве, благодаря ти  Ще я попитам, но едва ли ще има против  Незнам защо такова мълчание настава тук. Там могат да се наемат няколко къщури, със сауна, тангенторна вана (дет му викат Джакузи), с кухня и ала-бала. А отвън - цял полигон със сняг до вратите  На кой му е малко - ей ги ски пистите
Дани, качвам ви с Лили моментално  А пък и ако закъсаме, Ивчето ще ни дърпа  . Тези със "сесията" не ги плащане ние. Тя какво, да не би да може да учи само в София?  Никой няма да я закача, нека си учи и там  Няма да си остави главата у вас, егати
edit: А и това, че "колата е преди жената" да го каже жена... направо съм  ... абе, няма такова подходящо емотиконче тук 
|
|
|
|
| Пон Яну 26, 2009 12:48 pm |
|
|
|
Djidji
|
Хехехе, ще говоря с нея, но си я познавам....
Според мен ще има раздвижване по темата и повече положително настроени колеги, ако кажеш някакви цени и условия. Ако има снимки ще е още по-добре. Така, че Алекс, ако можеш да кажеш цени и условия в къщурките, легла в стая и т.н. Знаеш основните елементарни неща. Хората дори да се съгласят, ако някой не е бил там и не ги е виждал ще иска да ги види, аз съм в това число
Ще следя темата с интерес. Не съм ходил на планина от около 10+ години и ме изкушавате мноооооого.
Едит: Ивче, не ми се мисли, ако те четат жените на колегите с това изказване, че колата е преди жената хихихих кефиш 
|
|
|
|
| Пон Яну 26, 2009 12:54 pm |
|
|
|
=Alex=
|
Дани, ето линк за Катарино http://www.hotelkatarino.com/komplex.htm.
Цените за група няма да са такива, каквито са на сайта, разбира се. Ще видя какво мога да направя и ще пусна цени по-късно, като ни отговорят на запитването. Мястото е отлично и има всякакъв вид забавления, а дамите, незаинтересовани от автомобилите - могат да си разпускат в СПА центъра  (Или да учат  )
На сайта има снимки и информация за мястото  Няма смисъл да ги пускам и тук.
|
|
|
|
| Пон Яну 26, 2009 1:05 pm |
|
|
|
Djidji
|
Алекс, разгледах и за съжаления в момента ми е непосилно да отделя такава сума за един weekend, знаеш очертават ми се други сериозни разходи  .
Ще следя темата, може някой да предложи по изгодна оферта.
Поздрави
|
|
|
|
| Пон Яну 26, 2009 1:39 pm |
|
|
|
=Alex=
|
Дани, както говорихме и на живо - сменяме мястото от раз. Ще отидем там, където искат и могат да дойдат всички желаещи. Аз мога да помогна с човешки ресурс по оганизирането (ако ще правим някакви по-специални мероприятия на място).
Настанала е някаква тревожна тишина... Наистина ли всички искате да сте си по къщите през уикенда? 
|
|
|
|
| Пон Яну 26, 2009 8:46 pm |
|
|
|
Ivche
черешката на форума
|
То и аз не съм сигурна нашите дали ще дадат необходимите финанси, но мисля че няма проблем, само че това за повечето хора (не такива безделници като мен) е много скорошно предложение и сигурно няма да могат, но даже да не успеем този уикенд, аз мисля че можем и за друг да се разберем и ще изкараме страхотно
А по повод колата и жената.. да ме прощават уважаемите дами, вашите приятелки, годеници или съпруги, ама колата и удоволствието да сия човъркаш и да правиш планове с нея.. са далеч по-плодотворни и изплълними 
|
|
|
|
| Пон Яну 26, 2009 8:50 pm |
|
|
|
msdjorjo
Регистриран на: Нед Сеп 07, 2008 9:41 am Постове: 874 Местоположение: Варна
Автомобил: LEGACY 2.0 my95/2.5 my99
Телефон: 0889014565
|
|
евала колеги иматеси вече цвете.а нашето(варненското)само ни разминава по улиците(даже без поздрав)
|
|
|
|
| Пон Яну 26, 2009 10:12 pm |
|
|
|