Отговори на тема
 Impreza TS 1,6 2002 god, HELP 
Автор Съобщение
Аватар

Постове: 9
Рейтинг: 0
Нов фен
Отговори с цитат
Здравейте колеги, много се изкефих като открих форума то од няколко дена опитвам да прочета колкото мога, просто има много теми , много инфо, супер е и браво на вас всички де, и то само и заради страста някои повече някои по малко.поздравления за всички.

Аз съм от Кипър и од 2000 год. насам уча в България на мед. унив. Плевен то понеже Кипър няма М.У. Да не задълбочавам много направо влизам в топлото :). Купих си (po-миналата година 2007) от Кипър една импреса ТС 1,6 2002 год. много година кола, много беше запазена, направо се валнувах дълго докато един ден направих противопоказаното, пих много и се качих в колата, резулдата е: дясно-предни носач-биалетка-стабилизатора- предно дясно каре, предни калници, дясна халогенка, десен страничен (точно под врадите)споилера. наи пострадало е това, иначе има и още шети.

смених носач, биалетка, изправихме "drive shaft", и колата пак е в движение след цели 3 месеца. оказа се много трудно "за мен, тука" да намеря калници и броня, но и наи важното Карето, имам чуството че ще остане на някои завой, така че сега просто мога да се движа но не и да се кефя с колата. Така че ако имате инфо моля споделете. ако имах милиони или пак дори хиляди левове щях да сам я оправил одавна (даваш я на сервис и те я врещат готова....) но нямам , дори не мога да си позволя оригиналните части варянт нови!!!

другят ми вапрос е свързан с регистрацята на колата с БГ таблици, сега е с кипърски и искам да я регистрирам докато съм тука заради разни застраховки и проч.. инфо по вапроса ако знае някои за чужденец ( нямам бг лична карта за временно пребиваващ а само едно удостоверение за продължително пребиваване.

ще опитам да кача снимки преди-след удара. колата е внос од Сингапур

EJ16, AWD

това за сега , вече намерих форума така че голямо облекчение за мен.
мерси предвариделно за всякакво инфо. чакам за организирани срещи и деиствия по фенски.

ще опитам да кача снимки преди-след удара. колата е внос од Сингапур
http://img513.imageshack.us/slideshow/p ... 94udi.smil

Последна промяна DrCrazy на Пон Фев 09, 2009 10:25 pm, променена общо 2 пъти

Чет Фев 05, 2009 10:54 am
Върнете се в началото
Профил

Постове: 39
Рейтинг: 10
Приятел всеки ден
Отговори с цитат
колега радвам се че се появи,аз също съм от плевен и съм лекар,твоето суби ли стои на бул.Хр.Ботев.
също имам суби 2002-Импреза.ако искаш пусни тел. за връзка ще помагам.

Чет Фев 05, 2009 1:32 pm
Върнете се в началото
Профил
Аватар

Постове: 5468
Рейтинг: 1000
Субару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару Феномен
Отговори с цитат
Пост 
Я, станахме 3ма градски. Само дто аз се прибирам по - рядко.
За части колега потърси във мобиле.бг има един мъж от София, който продава доста субара на части. Другият вариант е да пита Митака...
И умната с колата - срамота е да я потрошиш така ;-)

Чет Фев 05, 2009 2:24 pm
Върнете се в началото
Профил
Аватар

Нов фен
Отговори с цитат
trak написа:
колега радвам се че се появи,аз също съм от плевен и съм лекар,твоето суби ли стои на бул.Хр.Ботев.
също имам суби 2002-Импреза.ако искаш пусни тел. за връзка ще помагам.

да точно там на булеварта живея.
0897203622 обади се когато искаш да се видим да поговорим по темата субару :)
а за части сверзах се с момчето от варна и там се разбрахме за едни части (за да върви поне колата) и патуват насам маи утре ще са тука. (каре, лагер, биалетка и ......шамшир!!! абе онзи болт)

скоро видях една импреза , изглеждаше чисто нова в сторгозя, една синя с звездите залепени встрани. аз видях и форестери тука в плевен и други модели, поне 2 леоне. но явно не са всички в форума.но нали 3ма се смята за група все пак :D

Пет Фев 06, 2009 11:57 pm
Върнете се в началото
Профил
Аватар

Нов фен
Отговори с цитат
Пост 
Vmax написа:
Я, станахме 3ма градски. Само дто аз се прибирам по - рядко.
За части колега потърси във мобиле.бг има един мъж от София, който продава доста субара на части. Другият вариант е да пита Митака...
И умната с колата - срамота е да я потрошиш така ;-)

2 месеца бях в лошо психическо състояние меко казано :)
сега поне се движа но искам да и върна в началното състояние
сега влизам в стенд-бай докато свърша това първо че беше опасно така да се движи колата, и забранено така че монтирах обрадно бронята докато ....

Съб Фев 07, 2009 12:17 am
Върнете се в началото
Профил
Аватар

Постове: 174
Нов фен
Отговори с цитат
Пост 
А сега караш ли след като пиеш алкохол?!?! В Кипър смееш ли да караш пиян?!?!

Имаш ли някой познат, който е УБИТ от пиян шофьор?

Няма оправдание за това :!: :!: :!: :!: :!:

10 пъти си редактирах поста преди да ти го пратя за да не съм много груб с теб!

Съб Фев 07, 2009 10:45 pm
Върнете се в началото
Профил
Аватар

Нов фен
Отговори с цитат
Пост 
dokovski написа:
А сега караш ли след като пиеш алкохол?!?! В Кипър смееш ли да караш пиян?!?!

Имаш ли някой познат, който е УБИТ от пиян шофьор?

Няма оправдание за това :!: :!: :!: :!: :!:

10 пъти си редактирах поста преди да ти го пратя за да не съм много груб с теб!

аз пак колега няма да редактирам нито пак ще ти давам акъл, дори нито няма да ти кажа че в кипър важат същите европеиски закони....дори задължително спират на пешеходна.... да много голяма глъпост е да карам като съм пил и не го правя .....обаче нямаше кои да ме спре...и ако звучи грубо не беше такова измислено

Нед Фев 08, 2009 1:55 am
Върнете се в началото
Профил
Аватар

Нов фен
Отговори с цитат
Пост 
днеска взех частите од куриера, за 2 часа беше готова, освен АБС-то , карето на Легаси е, и е малко по голямо и не може да работи абс с това. иначе всичко друго точно, движи се като преди много гладко и прядно.....но абс-то ми трябва така че все още търся

Пон Фев 09, 2009 9:44 pm
Върнете се в началото
Профил
Аватар

Нов фен
Отговори с цитат
Пост 
а знае ли някои да ми помогне с инфо зарегистрирането в КАТ? 2) може ли да мине преглед без АБС? 3) като не Българин а ЕС гражданин какви документи? мерси за каквото и да е.

Колега Тихо, званя 2-3 пъти но нещо не се обажда номера :Д

21:45 смененя носач има 1см разлика по къс е од старя

Пон Фев 09, 2009 9:47 pm
Върнете се в началото
Профил
Отговори на тема