|
|
|
Страница 2 от 2
|
стр < 1, 2 |
консумативи за Импреза 1.6 4х4 98г
| Автор |
Съобщение |
|
Nick
Регистриран на: Съб Юни 10, 2006 1:21 pm Постове: 673 Местоположение: Canada Рейтинг: 84 
|

Нали ви казах вече 7 пъти, че ползвам минерално масло ? И нали ви казах, че имам доверие на всички масла, освен ако не е някоя крушовица за 20 стотинки литъра ?
Няма да навлизам в тема, полемика и спор, не ми е това грижата в момента. Нито на някого препоръчвам определена практика и избор, нито целя да счупя на някого двигателя, нито пък целя да правя пари от другиго с реклама на масла.
Чисто и просто, аз съм много години с коли, много години отварям и затварям двигатели, имам наблюдения на едни и същи автомобили от първия им километър, до 300 000. Така че имам право на собствено мнение и нямам нужда от агитация. Казах ви, че имам 4 литра синтетично и така и не мога да набедя някого да му ги подаря. Провигчо нашия, се явява най-близо по километри, но той за нищо не става. Освен някой ден кат тръгна за Монреал да сложа маслото в багажника и да му го доставя пред портата.
Едната ми кола е на 10 000 км и не намирам достатъчно основание да и сложа синтетично масло. Другата ми е на 200 000 и на нея не намирам достатъчни причини да го употребя.
Това беше всичко, end of story.
|
|
|
|
| Вто Фев 27, 2007 4:02 am |
|
|
|
Provigo
Регистриран на: Съб Юни 10, 2006 9:16 pm Постове: 657 Местоположение: Канада
Автомобил: аутбек 3.0R '05
Рейтинг: 31
|
|
Не разбрах кой не става за нищо? Аз ли, или маслото което имаш. На мен синтетично масло за какво ми е? Пък ако ми затрябва нали има на магазина. Нямаш ли някоя двутактова косачка или машинка за сняг, да го наливаш в бензина и да го изгориш. Какво му се кахъриш на туй масло.
|
|
|
|
| Вто Фев 27, 2007 6:10 am |
|
|
|
tonizdravkov
Регистриран на: Сря Окт 18, 2006 7:53 pm Постове: 768 Местоположение: София,България
Автомобил: 5.7 HEMI
Рейтинг: 30
|
|
аз карах с Castrol RS и бях много доволен,след това с Mobil 1,но това на старата ми кола.откакто купих Субито още не съм сменял масло,но тук сервизите работят с дадена марка масла и ако искаш да ти сложат масло каквото ти искаш (купил си го предварително) ти взимат същите пари за смяна,колкото ако ти сложат тяхно(излиза ти двойно) или не искат да ти го сменят.мойто Субару е обслужвано досега само в официален сервиз и мисля пак да отида там (заради сервизната книжка).какво масло слагат нямам представа.
P.S по принцип аз съм фен на синтетичните масла
|
|
|
|
| Вто Фев 27, 2007 9:08 am |
|
|
|
|
Страница 2 от 2
|