Отговори на тема стр 1, 2, 3, 4  >
 Нов собственик на Форестър дизел! 
Автор Съобщение
Think. Feel. Drive.

Постове: 1849
Автомобил: Outback H6
Рейтинг: 253
Субару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару Феномен
Отговори с цитат
Здравейте,колеги и горди собственици на Субару!
Казвам се Стоян Пеев и съм от Стара Загора.Нов съм във вашия форум, а от вчера и притежател на Форестър дизел.Искам да поздравя всички участници в страхотния ви форум,вашите мнения ми помогнаха многоза избора на точно този автомобил, за което сърдечно ви благодаря!
Също така искам да благодаря и на г-н Никола Динов от Субару моторс - София, и да му пожелая много нови и доволни клиенти като мен.Първите ми впечатления от Форестъра са страхотни, кара се много лесно и управлението е като на лек автомобил.Стои много добре на пътя и се държи страхотно в завои. Поведението на сух и мокър път е много добро, за извън пътя нямам още впечатления, но след разработката ще видя и ще споделям. За въздухозаборника на предния капак нямам думи, дава невероятно усещане при шофиране.
Като спре да вали ще го снимам и ще ви го покажа.
Надявам се скоро да присъствам на някоя ваша среща, да се запознаем и обменим опит.
Поздрави!

Чет Фев 19, 2009 6:38 pm
Върнете се в началото
Профил
Аватар

Постове: 1021
Автомобил: Legacy 2.5 MT, 03
Рейтинг: 246
Субару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару Феномен
Отговори с цитат
Пост 
Честито!:)) Само да те радва Форито и мноооооого безаварийни км.

Чет Фев 19, 2009 6:51 pm
Върнете се в началото
Профил WWW
Аватар

Постове: 105
Рейтинг: 0
Нов фен
Отговори с цитат
Пост 
Честито!!Със здраве да си я караш,много безаварийни километри и живот и здраве да се видим на някоя среща.

Чет Фев 19, 2009 7:00 pm
Върнете се в началото
Профил
Аватар

Постове: 1325
Автомобил: Forester 2.0 MT
Рейтинг: 50
Субару ФеноменСубару Феномен
Отговори с цитат
Пост 
Честито колега..Много и безаварийни с това зверче. :smt023
ПП Хареса ми Ник-а ти.

Чет Фев 19, 2009 7:02 pm
Върнете се в началото
Профил
Аватар

Постове: 1637
Рейтинг: 27
Приятел всеки ден
Отговори с цитат
Пост 
Честито :smt023 :smt023 :smt023

РОДЕН ЗА РИБОЛОВ,ПРИНУДЕН ДА РАБОТИ

Бесен куриер в Спиди

Чет Фев 19, 2009 7:27 pm
Върнете се в началото
Профил

Постове: 29
Нов фен
Отговори с цитат
Пост 
както ти казах колата е перфектна и си запазвам едно кръгче - вече стана стара - на 3 дни :D да си я караш с удоволсвие и да си прочетеш книжката :-D

Пет Фев 20, 2009 5:11 am
Върнете се в началото
Профил
Аватар

Постове: 378
Рейтинг: 11
Приятел всеки ден
Отговори с цитат
Пост 
Честито и от мен ! Стотици хиляди безпроблемни километри . Завиждам ти истински (дано и мен да ме стигне) !

Пет Фев 20, 2009 3:11 pm
Върнете се в началото
Профил
Форко-Отворко
Аватар

Постове: 257
Автомобил: Forester 2.0 Auto
Нов фен
Отговори с цитат
Пост 
Вече се обърках, мисля че честитих на един нов собственик на Фори-печка.. :oops:
Абе вие се множите като плъхове бря =D>
Пожелавам ти само да знаеш откъде се пълни нафтата! :D

Пет Фев 20, 2009 3:19 pm
Върнете се в началото
Профил ICQ
Think. Feel. Drive.

Отговори с цитат
Пост 
Здравейте колеги!
Благодаря сърдечно на всички за пожеланията!
Аgogov благодаря за ника, прякор ми е така че няма проблем да се обръщаш и така към мен. :D
Валери за кръгчето няма проблем, само се обаждаш и ще има много кръгчета! :D
С Форестъра за 3 дни се сработихме чудесно, слуша много и изпълнява всичко без да се замисли. Снощи заваля сняг и днес му направих малък тест. Много ми хареса поведението му, само трябва да се шофира по внимателно заради всесезонните гуми с които дойде. Със зимни гуми предполагам поведението му ще е коренно различно.
Днес нащраках и малко снимки, не съм запознат много с качването им, но дано се отварят: http://picasaweb.google.bg/sefsekof/ForesterSnimki#
Ако мога да бъда полезен на някой с мнение и впечатления за Форестъра,да пита без да се замисля.
Още веднъж благодаря за пожеланията!
Поздрави на всички!

Пет Фев 20, 2009 4:51 pm
Върнете се в началото
Профил

Постове: 12
Нов фен
Отговори с цитат
Пост 
Много безаварийни км.Много са докарани тия субита.Легасито ми е любимо,но и новото Фори е невероятно.
Дет вика колегата само капачката на нафтата да знаеш от къде се отваря.(то и така ще си бъде де-сигурен съм)

Пет Фев 20, 2009 5:47 pm
Върнете се в началото
Профил
Аватар

Постове: 104
Нов фен
Отговори с цитат
Пост 
Честито, колега! Добре дошъл в отбора. Желая ти много безаварийни километри. Откъде я купи? Тъкмо се зарадвах, че виждам близнак на моята машина и открих две разлики. Защо нямаш рейки на покрива и заден спойлер?

Пет Фев 20, 2009 8:33 pm
Върнете се в началото
Профил
Аватар

Постове: 96
Автомобил: Forester MY09 Diesel
Нов фен
Отговори с цитат
Пост 
Balgarian написа:
Честито, колега! Добре дошъл в отбора. Желая ти много безаварийни километри. Откъде я купи? Тъкмо се зарадвах, че виждам близнак на моята машина и открих две разлики. Защо нямаш рейки на покрива и заден спойлер?

Колегата е предпочел версия на модела BR.
Има повече разлики от две - страничните огледала, дръжките на вратите, джантите (модел и размер), панорамния люк, фаровете не са ксенон... :wink:

Поздравления и от мен за избора! Автомобилът е страхотен! Безаварийно и да превъртиш брояча на километража :D

Пет Фев 20, 2009 8:51 pm
Върнете се в началото
Профил
Think. Feel. Drive.

Отговори с цитат
Пост 
Здравейте Balgarian и F_O_R_E_S_T_E_R!
Благодаря за пожеланията! F_O_R_E_S_T_E_R ме е изпреварил докато
съм си писал мнението, но да обобщя и аз разликите :)
Форестъра го купих от Субару моторс - София.Разликите между нашите коли са доста. Твоят Форестър като гледам е с най високото ниво на оборудване 2N, а моя е с базово ниво на оборудване BR. В него няма рейки, спойлер, ел.люк,ксенонови фарове, кожен салон както и готината масичка на задната седалка. :) Също така и джантите са 16-ки. Другата разлика е в уредбата, която е само с четири високоговорителя, един компакт-диск и няма управление от волана. За нея доколкото четох мога да добавя допълнително две оригинални колонки горе във вратите както и Subwoofer. Видях интересни цени в subaru.co.uk, сега проучвам как стоят нещата с доставката и дали си заслужава да ги поръчам оттам.Общо взето това са разликата, е никак не са малко, но и цената затова е различна. :)
Да не забравя и най-важната разлика, по слабичка е с 30 кг, направо манекенка :D
Отделно почвам да си мисля за парктроник, защото колата я държа в двор на натоварена улица, и си е цяло премеждие докато я вкарам.
Ако някой си е поставил парктроник моля да каже как го е направил.
Поздрави! :D

Пет Фев 20, 2009 9:03 pm
Върнете се в началото
Профил

Постове: 80
Рейтинг: 4
Нов фен
Отговори с цитат
Пост 
Честито колега,

"BR" -ките изглеждат много изчистено без рейките на тавана , има и още нещо което другите собственици на форестери дизел с високи нива на оборудване не знаят , едно че е малко по лек откъм общи килограми "BR"-a , а джантите са му доста по леки от :shock: 17- ките, и се ускорява по-маняшки под 10 сек. 0-100 км, от опит ти го казвам :lol: на 100%

Пет Фев 20, 2009 9:55 pm
Върнете се в началото
Профил
Subaru Extremist
Аватар

Постове: 1099
Нов фен
Отговори с цитат
Пост 
Честито :smt023

Пет Фев 20, 2009 10:49 pm
Върнете се в началото
Профил
Аватар

Постове: 596
Автомобил: ПIV'14; ТЛК200'14; SF2,0XT'2017
Рейтинг: 79
Субару ФеноменСубару Феномен
Отговори с цитат
Пост 
Браво zevzek, избора неоспоримо е точен и правилен /особено в тия снежни дни си проличава/! Честито возило и безброй безаварийни километри ти пожелавам! :D Трябва само да се внимава със спирачките, че машинките ни вървят страхотно, но спират почти като другите. :wink:

Пет Фев 20, 2009 10:53 pm
Върнете се в началото
Профил
Аватар

Нов фен
Отговори с цитат
Пост 
Сори, мислех че рейките и спойлера е в стандартното оборудване при дизела. Объркал съм се и май подведох много познати.
А за 16-цоловата джанта си прав, когато са алуминиеви дават предимство при ускорение и возията особено по пресечен терен.
По въпроса за парктроника - струва си да сложиш отзад една свирка за всеки случай - аз си поръчах датчици без пробиване на бронята, вършат идеална работа в допълнение на огромните странични огледала. Като се има предвид сравнително малкия външен размер на колата Форито се паркира като градска кола на принципа "един излязъл - друг влязъл"

Пет Фев 20, 2009 11:03 pm
Върнете се в началото
Профил
Subaru Extremist
Аватар

Постове: 1099
Нов фен
Отговори с цитат
Пост 
Balgarian написа:
Сори, мислех че рейките и спойлера е в стандартното оборудване при дизела. Объркал съм се и май подведох много познати.
А за 16-цоловата джанта си прав, когато са алуминиеви дават предимство при ускорение и возията особено по пресечен терен.
По въпроса за парктроника - струва си да сложиш отзад една свирка за всеки случай - аз си поръчах датчици без пробиване на бронята, вършат идеална работа в допълнение на огромните странични огледала. Като се има предвид сравнително малкия външен размер на колата Форито се паркира като градска кола на принципа "един излязъл - друг влязъл"

Колега, кажи повече за тези датчици без пробиване. Аз имам една допълнително монтирана пищялка за заден ход и работи когато си иска. Дали имам такова нещо?

Пет Фев 20, 2009 11:25 pm
Върнете се в началото
Профил
Аватар

Нов фен
Отговори с цитат
Пост 
Предполагам, че си е нормален парктроник, само датчиците му са предвидени за вътрешно поставяне на бронята. При включване на задна се активира и се чува специфично чуруликане. Когато засече обект на около 50 см. започва да писука и увеличава честотата с приближаването до около 20 см и минава в непрекъснат звук. Доста отворена диаграма на насоченост има, лови и обекти под опасните височини като бордюри и стени извън габарита на колата, но с малко тренировка с огледалата може да се навреш навсякъде.

Съб Фев 21, 2009 12:08 am
Върнете се в началото
Профил
Аватар

Постове: 194
Автомобил: Forester 2.0 MT '98
Нов фен
Отговори с цитат
Пост 
Здрасти, някъде във Варна ли ще ти ги монтират? Къде ще ги монтират и колко ще ти струва това удоволствие - имам предвид парктроник + труд?

Съб Фев 21, 2009 9:00 am
Върнете се в началото
Профил
Отговори на тема  стр 1, 2, 3, 4  >