Отговори на тема стр <  1, 2
 Subaru Impreza 1994-96 
Автор Съобщение
Confidence in Motion
Аватар

Постове: 6482
Автомобил: EJ22 5MT IMPREZA/EJ20 4EAT IMPREZA
Рейтинг: 219
Субару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару Феномен
Отговори с цитат
Пост 
Ако и възглавниците са оправени значи наистина може да е нагласена кадърно след удара.
Ключа за габаритие е сложен там за да не стоиш на контакт когато искаш да ги включиш за престой, освен това сработват и на изваден ключ, а освен CD-то друго не се сещам което ми работи в тази ситуация + това не ангажира осветлението на таблото и конзолата със дейноста си.
На мен ми харесва как е измислено.

Чет Мар 05, 2009 11:23 pm
Върнете се в началото
Профил WWW
Аватар

Постове: 10
Автомобил: Impreza GL 2.0 AT 5-door
Рейтинг: 0
Нов фен
Отговори с цитат
Пост 
Здравейте, отскоро имам Импреза 2,0 GL автоматик 1996 г. и не мога да намеря стандартен User manual такъв даван с автомобила когато е нов в .pdf формат. Някой знае ли сайт с такъв на френски или английски дори може и на руски. Благодаря предварително, а имам и с какво да почерпя :)

Вто Мар 31, 2009 10:02 am
Върнете се в началото
Профил
Аватар

Постове: 1800
Автомобил: '97 Impreza GF AT, 2.0, 115, SOHC
Рейтинг: 91
Субару ФеноменСубару ФеноменСубару Феномен
Отговори с цитат
Пост 
BEC написа:
Здравейте, отскоро имам Импреза 2,0 GL автоматик 1996 г. и не мога да намеря стандартен User manual такъв даван с автомобила когато е нов в .pdf формат. Някой знае ли сайт с такъв на френски или английски дори може и на руски. Благодаря предварително, а имам и с какво да почерпя :)

аз имам същата ама 97ма имам книжка на немски... в нета намерих една немска брошурка, репеар мануали, и каталози за частите...но досега юзър мануал не съм намерил на какъвто и да е език... ще се радвам да обменим опит на некоя срещичка :-D

Вто Мар 31, 2009 10:30 am
Върнете се в началото
Профил
Аватар

Постове: 10
Автомобил: Impreza GL 2.0 AT 5-door
Нов фен
Отговори с цитат
Пост 
OK "mitoko" няма проблеми за среща. Аз още я пробвам и и се кефя. В неделя я понатиснах по нагорнище след Костинброд. Уж не набираше бързо а като погледнах километража 140. После на връщане от Костинброд към София вече и до 160 стигнах и си беше тихо в купето двиг под 5000 об и много стабилна, е верно че ми дава 12-13 на 100 градско, но удоволствието от карането й е безценно.

Вто Мар 31, 2009 10:51 am
Върнете се в началото
Профил

Постове: 18
Нов фен
Отговори с цитат
Пост 
Здравейте,

Изкочиха проблеми покрай моята импреза, които май ще ми струшат малко повече пари:

1. Заден десен амортисьор ми изтече. Някой може ли да ми препоръча от къде да си поръчам комплект задни амортисьори за импреза 98 година и къде могат да ми ги монтират в София?

2. Гърнетата на ауспуха ми са нагнили (май е нещо нормално за японските автомобили). Къде в София или Варна ще ми ги сменят най-качествено и евтинко? ;-)

Пон Май 04, 2009 12:28 pm
Върнете се в началото
Профил
звездоброец
Аватар

Постове: 1399
Автомобил: 4-цилиндрово сешоарче
Телефон: 0898-695-268
Рейтинг: 292
Субару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару Феномен
Отговори с цитат
Пост 
Здрасти и честита ти колица и от мен. :)
Относно къде да си направиш ремонтите по колата - има цял такъв раздел - там можеш да прочетеш доста неща.
Проблема със скоростомера оправи ли се?
Ако не се лъжа твоето табло е с жило - може самото то да се бъзика и си виж самото табло - да не се е набутало с прахоляци и те да пречат на нормалното му функциониране. :wink:
Ако не си проверил еърбеците - в service manual-ите си пише как се проверява самата инсталация.
Съветвам те да направиш проверката от личен опит - едно приятелче беше блъснато от пиян и...възглавниците не се отвориха. Късмет извадил, че няма трайни последици. Какви ли не простотии правят на ударени коли "майсторите" - включително и да ти махнат светодиода за отворен еърбег :roll:
Успех!

Сря Май 06, 2009 1:07 am
Върнете се в началото
Профил ICQ WWW

Нов фен
Отговори с цитат
Пост 
Здрасти :)

Скоростомера го оправихме, не е със Жило - само електроника е. Отворихме го, почистихме го и тръгна - работи си перфектно ;-)

Ще се поровя из форума да видя за монтьори и ауспуси, може да ми пратиш и линк за по-лесно ;-)

Чет Май 07, 2009 8:27 pm
Върнете се в началото
Профил

Нов фен
Отговори с цитат
Някой знае ли къде може да се намери предно ляво каре за Субару Импреза - 1993г. В Косер няма :(

Пон Ное 30, 2009 10:58 pm
Върнете се в началото
Профил
Аватар

Постове: 2211
Автомобил: Outback '00 AT
Рейтинг: 161
Субару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару Феномен
Отговори с цитат
Vakko от форума може да има

Вто Дек 01, 2009 3:45 pm
Върнете се в началото