Отговори на тема стр 1, 2  >
 Subaru Outback 2.5 4WD Automatik mod.1998 
Автор Съобщение

Постове: 8
Рейтинг: 0
Нов фен
Отговори с цитат
здравейте
много съм запален да си купя тази кола,цената е 7500 евро ,в отлично състояние е ,но ме притеснява това че съм от Царево и незнам дали наблизо ще има добър сервиз.Ако се налага всеки път да идвам до София ,ако стане нещо , ще ми излиза доста скъпо.
Според вас заслужава ли си покупката или за същите пари да търся джип.

Пет Мар 16, 2007 8:34 pm
Върнете се в началото
Профил
Изгонен
Аватар

Постове: 3717
Рейтинг: 267
Субару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару Феномен
Отговори с цитат
Пост 
джипът няма да ти даде същото като аутбека - трябва да си изясниш дали искаш просто по-голяма и комфортна кола или джипка. субару не е кола заради която постоянно трябва да киснеш в сервизите - като купуваш просто я огледай добре и я прекарай през субару сервиз да проверят състоянието и.

0899 612 719 - Венци
https://www.facebook.com/redlineoil.bg

Пет Мар 16, 2007 10:32 pm
Върнете се в началото
Профил
Аватар

Постове: 657
Автомобил: аутбек 3.0R '05
Рейтинг: 31
От звездите одобрен
Отговори с цитат
Пост 
Прав е агента, Субару не е като голфчетата. Няма да ти се налага да се бориш постоянно с проблеми. Това не е кола - ситрон според мен. И аз съм се замислил да си взимам Аутбак '99 или 2000, ама ще видим кога ще бъде това. :wink:

Съб Мар 17, 2007 12:06 am
Върнете се в началото
Профил
Аватар

Постове: 865
Рейтинг: 95
Субару ФеноменСубару ФеноменСубару Феномен
Отговори с цитат
Пост 
Provigo написа:
Прав е агента, Субару не е като голфчетата. Няма да ти се налага да се бориш постоянно с проблеми. Това не е кола - ситрон според мен. И аз съм се замислил да си взимам Аутбак '99 или 2000, ама ще видим кога ще бъде това. :wink:

Абе всичко си зависи как е поддържана и карана колата за изминалите 9 години.А защо ти е Аутбек или джип?Ако е да ходиш по гингюрлюците да я трошиш не си струва да даваш толкоз пари.По добре една лада нива за 5-6 хил.и с останалит 10 хил. си вземи нормална кола за ежедневието.

Съб Мар 17, 2007 1:05 am
Върнете се в началото
Профил

Нов фен
Отговори с цитат
Пост 
В момента имам опел омега комби 2.5 тди 1997 модел , хубаво вози ,но като кривна малко по някои черен път и трябва да внимавам да не я осуркам, не дай си боже да има някъде кал, с това задно съм загубен.Искам превозно средство, което вози хубаво, също да е стабилно на пътя. Карал съм pajero sport , но на остри завои хич не го бива, пък и е много мудно , като костенурка .
Мисля ,че Outback има предимствата на джипа , когато е на черен път, сняг и удобствата на кола при дълги пътувания. Ако е така ми пишете ,защото колата е в Germany при един познат .Мисля директно да я закарам в някой немски сервиз на Субару ,да я прегледат и сменят масла и ремаци .

Между другото - Мислех си за едно чисто ново ОУТБАК от магазина на стойност 75 хил. лева - на изплащане- модела с кожения салон и навигацията с 2.5 аутомат мотора - заслужава ли си според вас?
Не съм човек , който е затрупан от пари , но поне мога да си посволя на изплащане .

Съб Мар 17, 2007 8:13 pm
Върнете се в началото
Профил

Нов фен
Отговори с цитат
Пост 
Още нещо , искам да се отличавам от другите , на всякъде немски коли .
Това лято видях само един път едно Оутбак в Несебър ,повече не съм виждал никъде другаде.

Съб Мар 17, 2007 8:28 pm
Върнете се в началото
Профил

Постове: 673
Рейтинг: 84
Субару ФеноменСубару Феномен
Отговори с цитат
Пост 
Цитат:
.....директно да я закарам в някой немски сервиз на Субару ,да я прегледат и сменят масла и ремъци ....

И ти си поредния, който ме пука от смях с тези масла и ремъци. Лично аз ти желая успех в начинанието си, но ако съм на теб това няма да го направя никога, дори и да печатам пари нощно време. Може да си сложа една скромна сума в бюджета, която да дам на сервиз в Германия, да ми прегледа колата и ми даде обяснение в какво състояние са ми ремъците, като специално за ангренажния ремък условието в поръчката ще бъде 'отваряне, инспектиране, известяване на клиента с демонстриране'. Примерно, сваляте капака на лявата глава с три болтчета за пет минути, демонстрирате ми че ремъка е за смяна и аз ви давам потвърждение за смяна.

Такова......вие само да ми кажете, че има нужда или да ми покажете някой стар ремък или нищо да не ми покажете.....само да си ме треснете през кръста с кюскията (защото много ме обичате или съм много красив).....спокойно може да си забравите. Аз съм клиента, портфейла е в моя джоб. Има пари в него, ето ви колата......но селото не е без кучета, трябва да си заработите парите. Ако ремъка е за смяна - сменявате, ако не е - плащам ви каквото ви струва до тук .....и приятен ден.

:lol: :lol: :lol:

Ангренажния ремък колкото може да е стар и да има нужда от смяна, точно толкова може и да е чисто нов, на 3 000 км. И когато е толкова нов.......ти дълго време нямаш никаква грижа.

:lol: :lol: :lol:

Нед Мар 18, 2007 12:16 am
Върнете се в началото
Профил
Аватар

Отговори с цитат
Пост 
stilian написа:
В момента имам опел омега комби 2.5 тди 1997 модел , хубаво вози ,но като кривна малко по някои черен път и трябва да внимавам да не я осуркам, не дай си боже да има някъде кал, с това задно съм загубен.Искам превозно средство, което вози хубаво, също да е стабилно на пътя. Карал съм pajero sport , но на остри завои хич не го бива, пък и е много мудно , като костенурка .
Мисля ,че Outback има предимствата на джипа , когато е на черен път, сняг и удобствата на кола при дълги пътувания. Ако е така ми пишете ,защото колата е в Germany при един познат .Мисля директно да я закарам в някой немски сервиз на Субару ,да я прегледат и сменят масла и ремаци .

Между другото - Мислех си за едно чисто ново ОУТБАК от магазина на стойност 75 хил. лева - на изплащане- модела с кожения салон и навигацията с 2.5 аутомат мотора - заслужава ли си според вас?
Не съм човек , който е затрупан от пари , но поне мога да си посволя на изплащане .

В такъв случай Аутбек e колата.
При цените в Европа може да погледнеш също Ауди Allroad и Volvo V70 Cross Country.
Ако е в добро състояние Аутбека си струва :D

Ето и едни линкове,които Аутбек фен пусна неотдавна в друга тема.Може да ти помогнат :D

http://www.autoreview.ru/new_site/year2 ... _id=565359

http://www.autoreview.ru/new_site/year2 ... lroad1.htm

Нед Мар 18, 2007 12:33 am
Върнете се в началото
Профил
Confidence in Motion
Аватар

Постове: 6482
Автомобил: EJ22 5MT IMPREZA/EJ20 4EAT IMPREZA
Рейтинг: 219
Субару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару Феномен
Отговори с цитат
Пост 
simbat недей нацежда човека на тия коли. Нестига, че са по-скъпи, не по-здрави, ами и на Волвото офроуда хич не му се отдава.
А и виж, че човека иска да се отличава... :lol:

Нед Мар 18, 2007 2:02 am
Върнете се в началото
Профил WWW

Нов фен
Отговори с цитат
Пост 
нито волвото ми харесва нито аудито , скъпи са , единственото предимство е дизеловия двигател - колата е Outback.Дано да вози хубаво , като омегата.

Пон Мар 19, 2007 7:09 pm
Върнете се в началото
Профил
Аватар

Отговори с цитат
Пост 
stilian написа:
нито волвото ми харесва нито аудито , скъпи са , единственото предимство е дизеловия двигател - колата е Outback.Дано да вози хубаво , като омегата.

Ехее,да вози като омега няма да може.Окачването е доста твърдо.

Вто Мар 20, 2007 12:58 am
Върнете се в началото
Профил
Аватар

Постове: 1040
Автомобил: '98 Legacy 2.5 Limited II
Рейтинг: 22
Приятел всеки ден
Отговори с цитат
Пост 
Баце, не ги слушай тия... те нищо не разбират (бъзикам се) :D :D :D
Мани ги Аутбеците - по-грозни са, по-тежки са, харчат повече и на спирачки са по-харчливи... :wink:

Твойта кола е Легаси комби с пневматично окачване - вози по-добре, повишава й се клиренса за офроуд и ги няма тия грозни пластмаси отстрани... :D :D :D :D Демек... кола като мойта :lol: Мухахаха

П.С. Донякъде се шегувам... :lol:

Вто Мар 20, 2007 7:18 am
Върнете се в началото
Профил WWW
Аватар

Отговори с цитат
Пост 
Мен доктора ми каза да си купа Аутбек,щот имам камъни в бъбреците :-D Абе Flat 6 дай го твойто легаси да го натвяря с цигли до вилата да ги видим тея твойте специакни амортисори :-D

Сря Мар 21, 2007 12:10 am
Върнете се в началото
Профил

Нов фен
Отговори с цитат
Пост 
Абре хора вие ме уплашихте с тази твърда возия,аз много държа на возенето. Значи да разбирам ,че Оutback вози като лада нива или някой голф.Нямам познати с такива коли , иначе отдавна да бях пробвал.
Относно легасито-значи може да се вдига.
На омегата се помпят задните амортисьори и се вдига но не много.

Сря Мар 21, 2007 8:38 pm
Върнете се в началото
Профил
Confidence in Motion
Аватар

Постове: 6482
Автомобил: EJ22 5MT IMPREZA/EJ20 4EAT IMPREZA
Рейтинг: 219
Субару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару Феномен
Отговори с цитат
Пост 
stilian написа:
Абре хора вие ме уплашихте с тази твърда возия,аз много държа на возенето. Значи да разбирам ,че Оutback вози като лада нива или някой голф.Нямам познати с такива коли , иначе отдавна да бях пробвал.

Ехее, как като Lada ще вози бе :D
Може и да е по-твърдичко, но просто няма как да е като Lada или Golf

Сря Мар 21, 2007 8:45 pm
Върнете се в началото
Профил WWW
Аватар

Постове: 1040
Автомобил: '98 Legacy 2.5 Limited II
Рейтинг: 22
Приятел всеки ден
Отговори с цитат
Пост 
stilian написа:

Няма такова нещо бе колега... Кой ти каза, че Аутбек вози твърдо? Возията си е нормална - аз я определям като средно положение между прекалено меките френски коли и прекалено твърдите немски такива, което е идеално за мен поне...

Иначе да, при Легаси-то от тези години има модели с пневматично окачване и клиренса се покачва с около 10 см по моя преценка. Удобно е много; аз лично много пъти съм го ползвал.

Сря Мар 21, 2007 11:19 pm
Върнете се в началото
Профил WWW

Нов фен
Отговори с цитат
Пост 
Значи колата е Оutback,когато я купя задължително ще сложа снимки.
Харесах си и тази кола , стои в мобиле -немското , обадих се и ми казаха че е там и мога да мина да я видя, мод 1999 цена 7,999 евро с кожен салон , автоматик 2,5, километри 149000.
имам още един въпрос? Как е при дълги пътувания, примерно ако пътувам 2000 километра или си направя една екскурзия зимата до Алпите
Мога ли да разчитам на колата.
Преди 7 години карах една фиеста 2500 километра с 3 почивки и после 1 седмица ме болеше задника.

Прикачени файлове:
0ae4_27.JPG
0ae4_27.JPG [ 45.3 KiB | Прегледано 2496 пъти ]
Чет Мар 22, 2007 7:42 pm
Върнете се в началото
Профил
звездоброец

Постове: 239
Нов фен
Отговори с цитат
Пост 
Колата с тюф ли е. Дай малко инфо. Все пак ако трябва да помагаме.

Имала ли е собственик преди това и какъв е бил - германец, италианец или др. Европеец.

Защо снимката е ОАЕ.

Чет Мар 22, 2007 9:03 pm
Върнете се в началото
Профил
Аватар

Отговори с цитат
Пост 
stilian написа:
Значи колата е Оutback,когато я купя задължително ще сложа снимки.
Харесах си и тази кола , стои в мобиле -немското , обадих се и ми казаха че е там и мога да мина да я видя, мод 1999 цена 7,999 евро с кожен салон , автоматик 2,5, километри 149000.
имам още един въпрос? Как е при дълги пътувания, примерно ако пътувам 2000 километра или си направя една екскурзия зимата до Алпите
Мога ли да разчитам на колата.
Преди 7 години карах една фиеста 2500 километра с 3 почивки и после 1 седмица ме болеше задника.

Еми аз есента направи един трип 6000 км.едната посока (понеже на отиване летях до там) от Denali,Alaska през Kluane,Banf,Jasper,Glasier до Yellowstone Nat.Park. Верно,че го направих за 20 дни,но задника не ме е болял...

Пет Мар 23, 2007 1:20 am
Върнете се в началото
Профил

Нов фен
Отговори с цитат
Пост 
за тази кола пише че имала само един собственик в Германия,няма забележки,въпреки че на снимката се гледа малко осуркана от пред до гумата, 16 цола гуми, ел огледала , климатроник,подгряване на седалките, ел шибидах , теглич,кожен салон.
Прави сте за цената ,малко евтина ми изглежда,защото стария модел от 1998 със другата маска отпред е на същата цена.
Възможно ли е да са въртяни километрите и може ли да се провери това в
оторизиран сервиз на субару?

Прикачени файлове:
outback.JPG
outback.JPG [ 59.67 KiB | Прегледано 2469 пъти ]
Пет Мар 23, 2007 9:15 am
Върнете се в началото
Профил
Отговори на тема  стр 1, 2  >