| Автор |
Съобщение |
|
tarambuka3500
|
|
| Чет Апр 09, 2009 5:34 pm |
|
|
|
zevzek
Think. Feel. Drive.
Регистриран на: Сря Фев 18, 2009 11:36 pm Постове: 1849 Местоположение: Стара Загора
Автомобил: Outback H6
Рейтинг: 253     
|
Мбрейййййй.... страхотен е! 
_________________ If in doubt, FLAT OUT!
|
|
|
|
| Чет Апр 09, 2009 5:59 pm |
|
|
|
zloto69
Регистриран на: Сря Юни 14, 2006 4:48 pm Постове: 1637 Местоположение: Бургас Рейтинг: 27
|
Ммммм 
_________________ Legacy"90 2.2 GX 4WD
РОДЕН ЗА РИБОЛОВ,ПРИНУДЕН ДА РАБОТИ
Бесен куриер в Спиди
|
|
|
|
| Чет Апр 09, 2009 6:17 pm |
|
|
|
kamus11
Регистриран на: Нед Сеп 02, 2007 11:17 am Постове: 180 Местоположение: sf
Автомобил: Subaru Legacy 2.2-16V
Рейтинг: 15
|
не ми харесва - D - колоната, че е метална  нямаго стилът на Субару.
_________________ http://autoblogbg.blogspot.com/search/label/Subaru Новини свързани с марката
|
|
|
|
| Чет Апр 09, 2009 6:48 pm |
|
|
|
turin
Регистриран на: Сря Май 21, 2008 12:39 pm Постове: 136 Местоположение: София/Троян Рейтинг: 0
|
kamus11 написа: не ми харесва - D - колоната, че е метална
Малко трудно те разбрах, не знаех кое наричаш "D-колона". Но да, прав си, новият дизайн бяга от добре познатия изглед на Легаси комби и на Аутбек. Особено в това със задната колона. На мен също ми допада повече старият дизайн. И новото Легаси, и това тук са вече просто различни визии от тези, които много хора харесват.
Ама то аз харесвам например и спортното комби на Импреза, а него вече изобщо не го правят. Гадна работа, не разбирам защо изобщо трябва да правят такива генерални промени във визията, след като 1) си имат гилдия от верни фенове от години вече и 2) нямат шанс за тепърва голяма като тойотската, например, популярност. Тоест накратко, просто почнаха да правят безлични "модерни" коли. Аз така смятам, де. "Въпрос на вкус", казало кучето и си облизало задника.... 
_________________ http://electriclub.com]Електромобилен клуб http://yasen.lindeas.com]блог
|
|
|
|
| Чет Апр 09, 2009 7:25 pm |
|
|
|
norcho
Регистриран на: Пет Мар 06, 2009 5:56 pm Постове: 141 Местоположение: София
Автомобил: Outback '05
|
Съгласен съм с kamus11 , това не е стилът на Субару, поне не такъв-какъвто сме свикнали да го гледаме; изобщо след 2007 год вкл моделите на марката някак се обезличават. Не случайно най-новата Impreza, която ми харесва на визия е 2006 год, а относно Outback категорично заявявам, 4е по-старите му събратя са нещото, заради което съм луд фен на Subaru...

_________________ Subaru Outback 2.5 '05 MT Subaru Impreza 2.0 '99 MT http://www.subaru.bg/forum http://logo-subaru.hit.bg/bener-newlogo-sw.jpg
|
|
|
|
| Чет Апр 09, 2009 7:29 pm |
|
|
|
Joro - Sofia
Регистриран на: Вто Фев 24, 2009 8:15 pm Постове: 298 Местоположение: София
Автомобил: Subaru Outback 2.5 - 2000, MT
Рейтинг: 17
|

На мене пък ми харесва.  В крайна сметка, визията на Субару няма да стои на едно място. Спомнете си по-старите модели на Ауди, Пежо или Крайслер. Та те нямат нищо общо със сегашните им модели. Моят Аутбек е модел 2000 и смятам, че е най-балансиран като дизайн от всички други Аутбеци. Даже и от новите модели. Което не значи, че е супер. Ще кажете "Защото този модел притежаваш, затова!" Ами, да, така е! Имал съм късмета да попадна точно на него.
Според мен, Аутбекът на Субару, след доста лутания, започва да напипва новата си визия. Представеният модел 2010 има характер, стои като военна машина, с тези "назъбвания" под праговете и броните, стабилният масивен горен багажник, по-стегнатите стопове и др. Не ми допада дизайнът на волана - простее, по би отивал на по-спортен автомобил. Също така, малко кекаво седят тъмните ивици под предната и задната броня. Тънката колонка на стъклата на задните врати (предполагам, че това е въпросната D-колонка) наистина стои чужда на общата концепция. Но като цяло съм "За" тенденциите в развитието на модела. Мисля, че все по-малко критики ще има към дизайнерите на Субару и, че дизайна от слабост те ще го превърнат в сила. 
_________________ Subaru Outback 2.5 - 2000, MT Subaru е автомобил за ценители! 1. Ако съдбата ти обърне гръб, просто я изчакай да се наведе! 2. Понякога решителната крачка напред се дължи на здрав шут отзад!
|
|
|
|
| Чет Апр 09, 2009 8:45 pm |
|
|
|
agogov
Регистриран на: Съб Ное 01, 2008 9:59 am Постове: 1325 Местоположение: Пловдив
Автомобил: Forester 2.0 MT
Рейтинг: 50 
|

Joro - Sofia написа: На мене пък ми харесва.  В крайна сметка, визията на Субару няма да стои на едно място. Спомнете си по-старите модели на Ауди, Пежо или Крайслер. Та те нямат нищо общо със сегашните им модели. Моят Аутбек е модел 2000 и смятам, че е най-балансиран като дизайн от всички други Аутбеци. Даже и от новите модели. Което не значи, че е супер. Ще кажете "Защото този модел притежаваш, затова!" Ами, да, така е! Имал съм късмета да попадна точно на него. Според мен, Аутбекът на Субару, след доста лутания, започва да напипва новата си визия. Представеният модел 2010 има характер, стои като военна машина, с тези "назъбвания" под праговете и броните, стабилният масивен горен багажник, по-стегнатите стопове и др. Не ми допада дизайнът на волана - простее, по би отивал на по-спортен автомобил. Също така, малко кекаво седят тъмните ивици под предната и задната броня. Тънката колонка на стъклата на задните врати (предполагам, че това е въпросната D-колонка) наистина стои чужда на общата концепция. Но като цяло съм "За" тенденциите в развитието на модела. Мисля, че все по-малко критики ще има към дизайнерите на Субару и, че дизайна от слабост те ще го превърнат в сила. 
+1
_________________ Електроника
|
|
|
|
| Чет Апр 09, 2009 8:52 pm |
|
|
|
zodias
Subaru Extremist
Регистриран на: Нед Яну 06, 2008 1:48 am Постове: 1099 Местоположение: Sofia Рейтинг: 0
|
Лелеееее.
Мнооого ми хареса. Уникален звяр, монстър и хубавец.
Моето мнение е изключително дебалансирано по разбираеми причини
Забележете това 3.6R. Увеличили са и клиренса и междуосието. Ух. Почвам да правя пари и за този кеф да притежавам новия Аутбек.
Важно е материалите да са пак номер едно и да сложат по-дебелички тампони. Навигация може и да няма. Но компас ще трябва. 
_________________ --------------------------------------------------------------------------
Subaru Outback 2.5 AT 2000 US
|
|
|
|
| Чет Апр 09, 2009 9:06 pm |
|
|
|
Impreza94
Confidence in Motion
Регистриран на: Пон Дек 04, 2006 9:32 pm Постове: 6482 Местоположение: BG, Горна Оряховица
Автомобил: EJ22 5MT IMPREZA/EJ20 4EAT IMPREZA
Рейтинг: 219    
|
На мен ми е направо грозно в сравнение с предишния вече Аутбек, сега се е доближил повече като стил до XC70 cross country и Allroad, но аз не карам Субару и няма да си купя Субару заради външния му вид. Като видях аватара на norcho и ми мина гнева...кво ме интересува кви са му калниците и фаровете.....живи и здрави да са всички е по-важно от това.
BTW, поне клиренса му изглежда да е сериозен, надвеса му отзад е малък - супер 
_________________ All-Wheel-Drive
|
|
|
|
| Чет Апр 09, 2009 9:06 pm |
|
|
|
Joro - Sofia
|
Agogov, дай интифа - какво означава +1?  Че се присъединяваш към мнението или... 
_________________ Subaru Outback 2.5 - 2000, MT Subaru е автомобил за ценители! 1. Ако съдбата ти обърне гръб, просто я изчакай да се наведе! 2. Понякога решителната крачка напред се дължи на здрав шут отзад!
|
|
|
|
| Чет Апр 09, 2009 9:09 pm |
|
|
|
agogov
Регистриран на: Съб Ное 01, 2008 9:59 am Постове: 1325 Местоположение: Пловдив
Автомобил: Forester 2.0 MT
Рейтинг: 50 
|
Joro - Sofia написа: Agogov, дай интифа - какво означава +1?  Че се присъединяваш към мнението или... 
Да че го споделям 1:1 
_________________ Електроника
|
|
|
|
| Чет Апр 09, 2009 9:31 pm |
|
|
|
zodias
Subaru Extremist
Регистриран на: Нед Яну 06, 2008 1:48 am Постове: 1099 Местоположение: Sofia Рейтинг: 0
|
|
Какво е "Lineartronic" CVT? Тролейна /безстепенна/ скоростна кутия като на Нисан Кашкай ли?
_________________ --------------------------------------------------------------------------
|
|
|
|
| Чет Апр 09, 2009 9:47 pm |
|
|
|
Joro - Sofia
|
agogov написа: Joro - Sofia написа: Agogov, дай интифа - какво означава +1?  Че се присъединяваш към мнението или...  Да че го споделям 1:1 
Радвам се, че е така! 
|
|
|
|
| Чет Апр 09, 2009 10:05 pm |
|
|
|
agent dust
Изгонен
|
тва прилича на озлобена трибека бе 
_________________ SUBARULAND Ltd Диагностика, ремонт, обслужване и tuneup на SUBARU от 2007г насам. 0878 207 541 - Красимир 0899 612 719 - Венци https://www.facebook.com/redlineoil.bg
|
|
|
|
| Чет Апр 09, 2009 10:09 pm |
|
|
|
bubaru
|
|
| Чет Апр 09, 2009 10:23 pm |
|
|
|
Joro - Sofia
|
agent dust написа: тва прилича на озлобена трибека бе 
Тъй, тъй! 
|
|
|
|
| Чет Апр 09, 2009 10:30 pm |
|
|
|
den4o
Регистриран на: Нед Ное 25, 2007 12:25 am Постове: 323 Местоположение: Маастрихт
Автомобил: 08 outback 3.0
Рейтинг: 24
|
Аз май съвсем честно се кефя,че се прецаках с модела 2008  Не намирам характера на тая кола-прилича на "некъв" крайслер "нещо си"....Кофти.и определено не вярвам на качеството на материалите,според снимките,разбира се.Прекалено се поамериканчва аутбека.
_________________ 2008 outback 3.0Rn 2002 toyota hiace 2.5 D4D 2008 daihatsu coure 1.0 2010 guzzi griso 1100
|
|
|
|
| Чет Апр 09, 2009 11:36 pm |
|
|
|
zodias
Subaru Extremist
|
den4o написа: Прекалено се поамериканчва аутбека.
Екстра си е опростена колата. За някои европейски производители на таратайки е време да се изисква компютърна грамотност и тест за разпознаване на светлинни сигнали, сред които и разни пързалящи се автомобилчета на таблото. Особено се набляга на един голям жълт триъгълник по средата на таблото.
С този модел Субару ще удари в земята всичките си конкуренти за пореден път. Вярно е, че липсват последните писъци на модата. Чак сега въвеждат блутуут, айпод и т.н., но по-важно е да има поставка за чашка и да светят фаровете целогодишно  А най-важно е Н6 - 3.6. С излизането на този модел ще си купя още една книжка "100-те национални обекта на България".
|
|
|
|
| Пет Апр 10, 2009 12:05 am |
|
|
|
norcho
Регистриран на: Пет Мар 06, 2009 5:56 pm Постове: 141 Местоположение: София
Автомобил: Outback '05
|
den4o написа: Аз май съвсем честно се кефя,че се прецаках с модела 2008  Не намирам характера на тая кола-прилича на "некъв" крайслер "нещо си"....Кофти.и определено не вярвам на качеството на материалите,според снимките,разбира се.Прекалено се поамериканчва аутбека.
Съгласен съм с теб. Моето мнение е НЕ! Прекалено безлично отвън и доста кичозно отвътре! Ако имах възможността да избирам м/у 2008 и 2010, бих избрал 2008 !!!
_________________ Subaru Outback 2.5 '05 MT Subaru Impreza 2.0 '99 MT http://www.subaru.bg/forum http://logo-subaru.hit.bg/bener-newlogo-sw.jpg
|
|
Последна промяна norcho на Пет Апр 10, 2009 11:41 am, променена общо 1 път
|
|
| Пет Апр 10, 2009 9:14 am |
|
|
|