| Автор |
Съобщение |
|
mama,tati i az
Регистриран на: Чет Апр 09, 2009 7:29 pm Постове: 7 Местоположение: Варна Рейтинг: 0
|
|
Здравейте!Искаме да ви се представим набързо.Ние сме щуро зарибени по Форестър и скоро ще се сдобием с нов от магазина 2.0 XS 4Q AT.За наше щастие уцелихме промоция:1000 евро за аксесоари.Моля помогнете,кое би било полезно за нов автомобил?
|
|
|
|
| Чет Апр 09, 2009 8:07 pm |
|
|
|
ComingSoon
Регистриран на: Вто Май 06, 2008 6:58 pm Постове: 1021 Местоположение: Варна
Автомобил: Legacy 2.5 MT, 03
Рейтинг: 246     
|
Честито и добре дошли!....  ) Само щастливи семейни мигове и пътувания с новото Фори, и много безаварийни км.
За аксесоари... кажете с какво е оборудван Форчо сега, за да помислим какво може още да се добави.
|
|
|
|
| Чет Апр 09, 2009 8:19 pm |
|
|
|
zevzek
Think. Feel. Drive.
Регистриран на: Сря Фев 18, 2009 11:36 pm Постове: 1849 Местоположение: Стара Загора
Автомобил: Outback H6
Рейтинг: 253     
|
Здравейте и честито в аванс!
Казвам важните за мен аксесоари, вие си преценете дали съвпадат с вашите.
1.Стелки.
2.Леген за багажник.
3.Секретни болтове.
4.Протектор - степ панел за задната броня.
5.Странични протектори (лайсни) за вратите.
Дано съм бил полезен, да си карате форито със здраве и се похвалете със снимки като го вземете.
Поздрави!
П.П. Ника много ми хареса. 
_________________ If in doubt, FLAT OUT!
|
|
|
|
| Чет Апр 09, 2009 8:22 pm |
|
|
|
agogov
Регистриран на: Съб Ное 01, 2008 9:59 am Постове: 1325 Местоположение: Пловдив
Автомобил: Forester 2.0 MT
Рейтинг: 50 
|
zevzek написа: Здравейте и честито в аванс! Казвам важните за мен аксесоари, вие си преценете дали съвпадат с вашите.  1.Стелки. 2.Леген за багажник. 3.Секретни болтове. 4.Протектор - степ панел за задната броня. 5.Странични протектори (лайсни) за вратите. Дано съм бил полезен, да си карате форито със здраве и се похвалете със снимки като го вземете. Поздрави! П.П. Ника много ми хареса. 
+1
_________________ Електроника
|
|
|
|
| Чет Апр 09, 2009 8:25 pm |
|
|
|
mama,tati i az
Регистриран на: Чет Апр 09, 2009 7:29 pm Постове: 7 Местоположение: Варна Рейтинг: 0
|
|
Колеги,какво ще кажете за заден парктроник и калобрани?
РР:Как изглеждат сензорите на парктроника в броните?
|
|
|
|
| Чет Апр 09, 2009 8:51 pm |
|
|
|
Joro - Sofia
Регистриран на: Вто Фев 24, 2009 8:15 pm Постове: 298 Местоположение: София
Автомобил: Subaru Outback 2.5 - 2000, MT
Рейтинг: 17
|
Поздравления за правилният избор!  Дай боже, всичко да е наред с покупката и дълго и безаварийно да й се радвате. Относно допълнителните аксесоари се присъединявам към zevzek и особено за легена за багажника. Аз съм с Аутбек и имам такъв и ползата от него е много голяма. Ако и вие, като нас, започнете да се врете по всякакви кални и мокри места, бързо ще оцените този аксесоар. Хайде, със здраве и чакаме снимки! 
_________________ Subaru Outback 2.5 - 2000, MT Subaru е автомобил за ценители! 1. Ако съдбата ти обърне гръб, просто я изчакай да се наведе! 2. Понякога решителната крачка напред се дължи на здрав шут отзад!
|
|
|
|
| Чет Апр 09, 2009 8:58 pm |
|
|
|
zodias
Subaru Extremist
Регистриран на: Нед Яну 06, 2008 1:48 am Постове: 1099 Местоположение: Sofia Рейтинг: 0
|
Задължително си изберете гумени лайсни по броните, ако сте от София 
_________________ --------------------------------------------------------------------------
Subaru Outback 2.5 AT 2000 US
|
|
|
|
| Чет Апр 09, 2009 9:16 pm |
|
|
|
ComingSoon
Регистриран на: Вто Май 06, 2008 6:58 pm Постове: 1021 Местоположение: Варна
Автомобил: Legacy 2.5 MT, 03
Рейтинг: 246     
|
|
Към списъка по-горе бих прибавил само халогени. Незнам дали вашия модел няма да има.
|
|
|
|
| Чет Апр 09, 2009 9:32 pm |
|
|
|
Parvanov
Регистриран на: Чет Мар 05, 2009 4:19 pm Постове: 40 Местоположение: Русе
Автомобил: Subaru Forester '09
Рейтинг: 0
|
Аз съм сложил и една пластмаса отпред на капака,която предпазва от камъни. То тя се вижда на аватара 
_________________ Forester Boxer Diesel
|
|
|
|
| Чет Апр 09, 2009 10:00 pm |
|
|
|
STEVE
Регистриран на: Пон Дек 08, 2008 3:54 pm Постове: 86 Местоположение: Смолян Рейтинг: 0
|
Първо честито!!!
За аксесоарите.... 1000 лв. трудно ще огреят навсякъде, тъй че ако това е бюджета, аз бих препоръчал калобраните, гумените лайстни, леген и мрежа за багажника. Опа, дали ще стигнат?  Ако има още финансиране, не бих се лишил от парктроника и халогените. Но..., вие най добре ще си прецените - въпрос на Life Style.
_________________ SUBARU Tribeca 2008
|
|
|
|
| Чет Апр 09, 2009 10:05 pm |
|
|
|
zodias
Subaru Extremist
Регистриран на: Нед Яну 06, 2008 1:48 am Постове: 1099 Местоположение: Sofia Рейтинг: 0
|
Parvanov написа: Аз съм сложил и една пластмаса отпред на капака,която предпазва от камъни. То тя се вижда на аватара 
По-добре я махни, колега. Натрупва песъчинки и като мине пароструйкита на автомивката капака се издрасква много грозно.
_________________ --------------------------------------------------------------------------
Subaru Outback 2.5 AT 2000 US
|
|
|
|
| Чет Апр 09, 2009 10:05 pm |
|
|
|
Parvanov
|
zodias написа: Parvanov написа: Аз съм сложил и една пластмаса отпред на капака,която предпазва от камъни. То тя се вижда на аватара  По-добре я махни, колега. Натрупва песъчинки и като мине пароструйкита на автомивката капака се издрасква много грозно.
Мерси за съвета! Ще го имам в предвид.
|
|
|
|
| Чет Апр 09, 2009 11:48 pm |
|
|
|
Balgarian
Регистриран на: Сря Авг 13, 2008 1:19 pm Постове: 104 Местоположение: Varna Рейтинг: 0
|
mama,tati i az написа: Колеги,какво ще кажете за заден парктроник и калобрани? РР:Как изглеждат сензорите на парктроника в броните? Калобраните са със съмнителен ефект - при мен поне не виждам някаква разлика - имам само предни. Парктроника е много полезен когато му свикнеш - моя е с вградени сензори без пробиване на бронята. Само малко лъже при дъжд и когато бронята е зацапана. Parvanov написа: Аз съм сложил и една пластмаса отпред на капака,която предпазва от камъни. То тя се вижда на аватара Wink
Колега, Parvanov (малко ме стряскаш с ника си, защото и аз съм Първанов), тази пласмаса ми се струва доста полезна срещу мухички и др. гадове, но дали не спира потока на въздуха към интеркулера.
_________________ Subaru Forester 2.0 TD XS 6MT 2N
|
|
|
|
| Пет Апр 10, 2009 6:07 am |
|
|
|
forka
Регистриран на: Сря Яну 21, 2009 2:50 pm Постове: 33 Местоположение: София Рейтинг: 0
|
Честито за избора, няма да съжалявате, само ще ви радва. Много безаварийни км ви пожелавам  .
Соделям какви аксесоари преценихме, че са най-необходими:
-парк троник (нашия е само отзад)
-корито за багажника
-стелки
-пепелник (и да не пушите поне да имате къде да си хвърлите малкото боклуче)
-степенки за праговете
-секретни болтове
-степенка за отзад (нея още не сме я избрали, защото са няколко вида и ояе умуваме)
|
|
|
|
| Пет Апр 10, 2009 9:22 am |
|
|
|
Parvanov
|
Balgarian написа: mama,tati i az написа: Колеги,какво ще кажете за заден парктроник и калобрани? РР:Как изглеждат сензорите на парктроника в броните? Калобраните са със съмнителен ефект - при мен поне не виждам някаква разлика - имам само предни. Парктроника е много полезен когато му свикнеш - моя е с вградени сензори без пробиване на бронята. Само малко лъже при дъжд и когато бронята е зацапана. Parvanov написа: Аз съм сложил и една пластмаса отпред на капака,която предпазва от камъни. То тя се вижда на аватара Wink Колега, Parvanov (малко ме стряскаш с ника си, защото и аз съм Първанов), тази пласмаса ми се струва доста полезна срещу мухички и др. гадове, но дали не спира потока на въздуха към интеркулера.
Радвам се да чуя,че има и друг Първанов в този форум  Що се отнася до пластмасата - съмнявам се японците да не са помислили за това,но наистина мога да кажа,че предпазва. 
|
|
|
|
| Пет Апр 10, 2009 10:37 am |
|
|
|
mama,tati i az
|
|
Благодарим за съветите!Вече се радваме на нашето Фори.Скоро снимки!
|
|
|
|
| Вто Апр 14, 2009 8:14 pm |
|
|
|