Отговори на тема стр <  1, 2, 3, 4  >
 Outback 2010 ! 
Автор Съобщение

Постове: 2311
Автомобил: EA839,MA1.20
Рейтинг: 506
Субару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару Феномен
Отговори с цитат
Пост 
Интересно е кога ще излезе модела за Европа и после кога ще го вкарат в БГ. Може и да стане чак през 2011, даже по-вероятно. В щатите май тръгват от есента, за европа още няма новини.

Пон Апр 13, 2009 1:29 pm
Върнете се в началото
Профил
Аватар

Постове: 891
Автомобил: Outback '23 / 2.5 EU
Рейтинг: 383
Субару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару Феномен
Отговори с цитат
Пост 
да не звуча еретично, но следващата ми кола може би няма да е този аутбек :)
по скоро A4-Allroad или Opel Insignia tourer 4x4.

но - да го видим в Европата все пак:)

Пон Апр 13, 2009 1:49 pm
Върнете се в началото
Профил

Субару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару Феномен
Отговори с цитат
Пост 
Опел, с предно , кръстено 4х4-това наистина е еретично.
Ако ще изневеряваш, с Ауди-то може.

Пон Апр 13, 2009 1:54 pm
Върнете се в началото
Профил
Confidence in Motion
Аватар

Постове: 6482
Автомобил: EJ22 5MT IMPREZA/EJ20 4EAT IMPREZA
Рейтинг: 219
Субару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару Феномен
Отговори с цитат
Пост 
И колко ще струва А4 алроуд с най-дръгливото си моторче ? А колко от прословутите блокажи в дебелата версия на A6 allroad ще присъствуват ?
Опела без коментар...

Пон Апр 13, 2009 2:17 pm
Върнете се в началото
Профил WWW
Perfect Stranger
Аватар

Постове: 1285
Автомобил: двойката
Телефон: 0888 831783
Рейтинг: 109
Субару ФеноменСубару ФеноменСубару Феномен
Отговори с цитат
Пост 
според мен A4 Allroad си е директно хвърлена ръкавица към OUTBACK-a. Няма друг реален конкурент в този сегмент. А6-та си е в друг клас по принцип.

Интересно наистина какво ще бъде задвижването, двигателите и цената на Авудито....

Пон Апр 13, 2009 2:26 pm
Върнете се в началото
Профил WWW

Постове: 141
Автомобил: Outback '05
Рейтинг: 15
Приятел всеки ден
Отговори с цитат
Пост 
Аз мисля, че А4 Аllroad, би било повече в класа на импреза Outback, докато А6 си е прекия конкурент на Legacy Outback...
Относно споменатият Opel-ако имате проблеми с бъбреците - рискувайте с него, но ако ли не - по-скоро недейте :-D

http://logo-subaru.hit.bg/bener-newlogo-sw.jpg

Пон Апр 13, 2009 2:48 pm
Върнете се в началото
Профил
Аватар

Субару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару Феномен
Отговори с цитат
Пост 
много голям става тоя аутбек, не е вече 'семейно комби', особено пък за БГ...

Последна промяна tarambuka3500 на Пон Апр 13, 2009 9:38 pm, променена общо 1 път

Пон Апр 13, 2009 3:14 pm
Върнете се в началото
Профил
Confidence in Motion
Аватар

Отговори с цитат
Пост 
Колко му е клиренса, някъде пише ли ? Гледам тия снимки и се чудя...като трактор е :roll:

Пон Апр 13, 2009 6:18 pm
Върнете се в началото
Профил WWW
Аватар

Отговори с цитат
Пост 
Capability is enhanced with a segment-first swing-out roof rail and crossbar design and an improved 8.7 inches of ground clearance.

http://www.subaru.com/company/news/outback2010.html

тая схема с багажника е готине, напречните греди се 'прибират' и стават надлъжни като не ти трябват.

Пон Апр 13, 2009 9:51 pm
Върнете се в началото
Профил
Аватар

Постове: 180
Автомобил: Subaru Legacy 2.2-16V
Рейтинг: 15
Приятел всеки ден
Отговори с цитат
Пост 
bubaru написа:
Все пак това е американска версия. Предполагам, че европейската версия ще е по-качествена и с леко променен дизайн за нашия вкус.То и сега американската версия на модела 2008 е доста по-различна като излъчване от европейската.
Интересно е кога ще дойде в България. За Легасито се говори, че ще някъде към края ма годината, Аутбека би трябвало да не закъснее много, доколкото разбирам на пазара в щатите ще излязат по едно и също време.
Ще ми се да пуснат снимки и на Легаси комби, да видим как ще изглежда.
Иначе от снимките интериора изглежда бая пластмасовичък, но така в днешни дни едни коли се развиват, други поевтиняват.Лошото при Субару е, че май доста се ориентират по вкуса на силните си пазари като САЩ, Канада и Австралия, а там критериите са далече от европейските и ние сме малко прецакани, дано се заблуждавам.... :-k

ето първата снимка на комби версията и то във версия STI

Прикачени файлове:
111111111.jpg
111111111.jpg [ 11.64 KiB | Прегледано 1023 пъти ]

Вто Апр 14, 2009 6:27 am
Върнете се в началото
Профил ICQ

Отговори с цитат
Пост 
Очертава се нещо добро. Решетката е обещаваща, по-добри джанти, огледалата имат мигачи, абе постепенно нещата си идват на мястото и новите Легаси и Аутбек започват да си пробиват път към дълбините на сърцата ни.Искаме и турбо мотори за европа за да сме напълно щастливи.

Вто Апр 14, 2009 4:49 pm
Върнете се в началото
Профил

Постове: 14
Автомобил: Saab 9-3 Sport Sedan 1.9 TID
Рейтинг: 0
Нов фен
Отговори с цитат
Пост 
Понеже се повдингна въпроса с цените малко по-рано в темата (стр. 3) интересно дали ще има някакво отражение това че Ланд Ровер правят доста сериозна отстъпка от 14% за цялата гама http://www.landrover.bg/company/events.php#event194

Ако приемем че другите марки (като Хонда и Хюндай например) не могат да предложат сериозен съперник по отношение на проходимост и пътно поведение и намяляването на цените при тях не би могло да засегне продажбите на Субару, то поне според мен с Ланд Ровер нещата са малко по-различни.
Например FreeLander II TD4 SE (избирам го за сравнение тъй като не е базов модел и има сносно ниво на оборудване) с цена 80 600 при 14% пада на 69000 приблизително. Това силно се доближава до цената на Outback 2.0D AC (без промоцията). Като се вземе под внимание и изгодния лизинг при 4% лихва ...

Според мен Субару ще трябва скоро да намалят цените си независимо от това колко добри модели изкарват.

Сря Апр 15, 2009 10:59 am
Върнете се в началото
Профил
Perfect Stranger
Аватар

Отговори с цитат
Пост 
Freelander & Outback са много различни автомобилил. Там трябва да сравняваш със Forester.

Освен това намаленията са само за налични автомобили за освобождаване на финансови ресурси. Стиуацията няма начин да се задържи такава. Т.е. абсолютно никаква логика няма да сравняваш модел който сега излиза на пазара с друг, който вече не е актуален и при коренна разлика в идеята за маркетнг и продажби на залежали наличности в сравнение с непроизведена още стока!!!

За тези които не са разбрали още - сега е времето да се купува (стига пари да има човек). Свършат ли наличностите - свършват и отстъпките. Може да има некви намаления но това 14-20-22% нема да го видим скоро. Освен при Опел и Шевролет разбира се :-D :-D :-D

P.S. горния пост ми мирише на скрита реклама на Land Rover, че и линкче си постнал :)
Май е време модераторите да се включат. Иначе много ги уважавам ги като марка - макар и вече индийска :-D

Сря Апр 15, 2009 11:11 am
Върнете се в началото
Профил WWW

Нов фен
Отговори с цитат
Пост 
Хе, хе
Що такава мнителност ??? :smt123 Чак модераторите да намесваме ... Аз ако ще рекламирам нещо то е Ситроен - братя не купувайте!

Сря Апр 15, 2009 11:46 am
Върнете се в началото
Профил
Perfect Stranger
Аватар

Отговори с цитат
Пост 
mbm21 написа:
Хе, хе
Що такава мнителност ??? :smt123 Чак модераторите да намесваме ... Аз ако ще рекламирам нещо то е Ситроен - братя не купувайте!

За мнителността има кой да каже. Факт е, че не сравняваш правилно, защото реално конкурент на OBK е XC70, не Freelander - той е за сравнение с Forester.

А новия C5 много ме кефи (друг въпрос е качеството, но засега май немат сериозни проблеми). Също така се качих да разгледам новото C3 Picasso - и то ми хареса.

Сря Апр 15, 2009 12:40 pm
Върнете се в началото
Профил WWW
Confidence in Motion
Аватар

Отговори с цитат
Пост 
Мотори от всички краища на Eвропа...платформа на Фокус, скъпи части, висок разход...ужас.

@mbm21, погледни цените на Форестър. Разрешавам ти да използваш калкулатор при пресмятането на разликата.

Сря Апр 15, 2009 1:04 pm
Върнете се в началото
Профил WWW

Нов фен
Отговори с цитат
Пост 
Донякъде мога да се съглася. Възможно е да не сравнявам правилните модели според вашите критерии. Мен лично слабо ме интересуват моделите разделени по класове или каквото там ще да е. Имам определени изисквания към возилото, които то трябва да покрива и сравнявам на тази база, която аз съм поставил като потенциален клиент. Според това и Outback и Forester и Freelander влизат в списъка (някои с малък компромис), което ме кара да сравнявам цените по този начин.

Относно ситроените, и аз много ги харесвам и карам C4. Може обаче много да се разказва за качеството...

Impreza94@ Благодаря за любезното разрешение. Не мисля обаче, че има необходимост от него.

Сря Апр 15, 2009 4:35 pm
Върнете се в началото
Профил
Аватар

Постове: 1040
Автомобил: '98 Legacy 2.5 Limited II
Рейтинг: 22
Приятел всеки ден
Отговори с цитат
Пост 
bubaru написа:
Опел, с предно , кръстено 4х4-това наистина е еретично.
Ако ще изневеряваш, с Ауди-то може.

Колкото и странно да звучи, но няма нищо еретично в този нов Опел! Ако загърбим предрасъдаците и кварталните клишета; то Инсигниата е един наистина страхотен автомобил!
От два дни карам на продължителен тест-драйв един такъв автомобил с 220 турбо конски сили и съм потресен от инвестицията, която Опел са направили в тази кола - материали, кожи... всичко е на адски добро ниво за този сегмент и то за само 48 000 лева с ксенона и кожата!!! Освен всичко друго се предлага и с нормална автоматична кутия, а не тройлена CVT чикия... ;-)
Не казвам, че ще я купувам, но въпреки това е страхотна алтернатива...
А от днес вече има инфо и за OPC версията с 325 к.с. и 4х4... Мнението го оставям на Вас... ;-)

Прикачени файлове:
1.jpg
1.jpg [ 176.41 KiB | Прегледано 1419 пъти ]
2.jpg
2.jpg [ 140.61 KiB | Прегледано 1419 пъти ]

Сря Апр 15, 2009 5:00 pm
Върнете се в началото
Профил WWW
Confidence in Motion
Аватар

Отговори с цитат
Пост 
Ами ако излезе STI Legacy за света...Вектрата къде отива ? То всъщност е достатъчно да се появи някакъв spec.B ...
Двойното какво ще е...скандинавско или щатско ?

Сря Апр 15, 2009 8:56 pm
Върнете се в началото
Профил WWW
Аватар

Постове: 26
Нов фен
Отговори с цитат
Пост 
Много добре изглежда 2010 модела а и като чета има нови готини екстри. Европейският със сигурност ще е по-красив от американската версия. Автоматика ще е CVT ( в момента този 4-степенен e малко досаден на магистрaла, като трябва да си вкарвам колата в обороти ). Ако пуснат автоматик и на дизел-а, и го пуснат с по-голям двигател може и да се замисля за дизелова кола иначе този път задължително 3.6 двигател!

Жена ми като го видя ми каза че дава да си го купия като единственто условие е да и оставя сегашния ми. Така ще сме изцяло powered by Outback в семейството и няма да се занимаваме с европейски глупости . :D

Последна промяна mitko на Нед Апр 19, 2009 2:29 pm, променена общо 1 път

Нед Апр 19, 2009 8:30 am
Върнете се в началото
Профил
Отговори на тема  стр <  1, 2, 3, 4  >