Отговори на тема стр <  1, 2, 3, 4
 Outback 2010 ! 
Автор Съобщение
Confidence in Motion
Аватар

Постове: 6482
Автомобил: EJ22 5MT IMPREZA/EJ20 4EAT IMPREZA
Рейтинг: 219
Субару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару Феномен
Отговори с цитат
Пост 
М'чи евала ти на семейството, Митко :-D

Нед Апр 19, 2009 12:47 pm
Върнете се в началото
Профил WWW

Постове: 100
Рейтинг: 0
Нов фен
Отговори с цитат
Пост 
Flat 6 евала, напълно съм сагласен с теб, и двете мнения имам предвит :smt023

Пон Апр 20, 2009 9:21 pm
Върнете се в началото
Профил WWW
Аватар

Постове: 1800
Автомобил: '97 Impreza GF AT, 2.0, 115, SOHC
Рейтинг: 91
Субару ФеноменСубару ФеноменСубару Феномен
Отговори с цитат
Пост 
легаси комби от настоящия мен лично много повече ми харесва... а иначе СТИ японската версия ако го хване ОПСа .... :twisted: :smt141

Пон Апр 20, 2009 10:40 pm
Върнете се в началото
Профил
Аватар

Постове: 180
Автомобил: Subaru Legacy 2.2-16V
Рейтинг: 15
Приятел всеки ден
Отговори с цитат
Пост 
bubaru написа:
Все пак това е американска версия. Предполагам, че европейската версия ще е по-качествена и с леко променен дизайн за нашия вкус.То и сега американската версия на модела 2008 е доста по-различна като излъчване от европейската.
Интересно е кога ще дойде в България. За Легасито се говори, че ще някъде към края ма годината, Аутбека би трябвало да не закъснее много, доколкото разбирам на пазара в щатите ще излязат по едно и също време.
Ще ми се да пуснат снимки и на Легаси комби, да видим как ще изглежда.
Иначе от снимките интериора изглежда бая пластмасовичък, но така в днешни дни едни коли се развиват, други поевтиняват.Лошото при Субару е, че май доста се ориентират по вкуса на силните си пазари като САЩ, Канада и Австралия, а там критериите са далече от европейските и ние сме малко прецакани, дано се заблуждавам.... :-k
ето ги първите снимки на комби версията :arrow: http://kamuscoop.blogspot.com/2009/04/s ... wagon.html

Прикачени файлове:
2010-Subaru-Legacy-Touring-Wagon-2.jpg
2010-Subaru-Legacy-Touring-Wagon-2.jpg [ 54.42 KiB | Прегледано 1115 пъти ]

Нед Апр 26, 2009 8:41 pm
Върнете се в началото
Профил ICQ
Symmetrical AWD
Аватар

Постове: 296
Автомобил: Impreza Turbo
Нов фен
Отговори с цитат
Пост 
Joro - Sofia написа:
На мене пък ми харесва. :D В крайна сметка, визията на Субару няма да стои на едно място. Спомнете си по-старите модели на Ауди, Пежо или Крайслер. Та те нямат нищо общо със сегашните им модели. Моят Аутбек е модел 2000 и смятам, че е най-балансиран като дизайн от всички други Аутбеци. Даже и от новите модели. Което не значи, че е супер. Ще кажете "Защото този модел притежаваш, затова!" Ами, да, така е! Имал съм късмета да попадна точно на него.
Според мен, Аутбекът на Субару, след доста лутания, започва да напипва новата си визия. Представеният модел 2010 има характер, стои като военна машина, с тези "назъбвания" под праговете и броните, стабилният масивен горен багажник, по-стегнатите стопове и др. Не ми допада дизайнът на волана - простее, по би отивал на по-спортен автомобил. Също така, малко кекаво седят тъмните ивици под предната и задната броня. Тънката колонка на стъклата на задните врати (предполагам, че това е въпросната D-колонка) наистина стои чужда на общата концепция. Но като цяло съм "За" тенденциите в развитието на модела. Мисля, че все по-малко критики ще има към дизайнерите на Субару и, че дизайна от слабост те ще го превърнат в сила. :D

Как беше сега +1 :smt023 :smt023 8) 8)

Пон Юни 01, 2009 5:29 pm
Върнете се в началото
Профил WWW

Постове: 831
Автомобил: Outback 2.5 CVT Limited
Рейтинг: 43
От звездите одобрен
Отговори с цитат
Пост 
Аутбека отзад ми прилича на немски автомобил.... :? но изглежда мноооогоо масивен

Чет Юни 04, 2009 2:33 pm
Върнете се в началото
Профил
Аватар

Постове: 298
Автомобил: Subaru Outback 2.5 - 2000, MT
Рейтинг: 17
Приятел всеки ден
Отговори с цитат
Пост 
SensationBW написа:
Joro - Sofia написа:
На мене пък ми харесва. :D В крайна сметка, визията на Субару няма да стои на едно място. Спомнете си по-старите модели на Ауди, Пежо или Крайслер. Та те нямат нищо общо със сегашните им модели. Моят Аутбек е модел 2000 и смятам, че е най-балансиран като дизайн от всички други Аутбеци. Даже и от новите модели. Което не значи, че е супер. Ще кажете "Защото този модел притежаваш, затова!" Ами, да, така е! Имал съм късмета да попадна точно на него.
Според мен, Аутбекът на Субару, след доста лутания, започва да напипва новата си визия. Представеният модел 2010 има характер, стои като военна машина, с тези "назъбвания" под праговете и броните, стабилният масивен горен багажник, по-стегнатите стопове и др. Не ми допада дизайнът на волана - простее, по би отивал на по-спортен автомобил. Също така, малко кекаво седят тъмните ивици под предната и задната броня. Тънката колонка на стъклата на задните врати (предполагам, че това е въпросната D-колонка) наистина стои чужда на общата концепция. Но като цяло съм "За" тенденциите в развитието на модела. Мисля, че все по-малко критики ще има към дизайнерите на Субару и, че дизайна от слабост те ще го превърнат в сила. :D

Как беше сега +1 :smt023 :smt023 8) 8)

:D :D :D

2. Понякога решителната крачка напред се дължи на здрав шут отзад!

Чет Юни 04, 2009 4:26 pm
Върнете се в началото
Профил

Постове: 831
Автомобил: Outback 2.5 CVT Limited
Рейтинг: 43
От звездите одобрен
Отговори с цитат
Пост 
олелеееее хора забелязвате ли на последната снимка на отворената врата какво се вижда нагоре!!!! РАМКА на врата!!!! :shock: :shock: :shock: :smt067 :smt068 :smt070 :smt071 :smt141
не мога да го повярвам!

Чет Юни 04, 2009 5:11 pm
Върнете се в началото
Профил
Аватар

Постове: 298
Автомобил: Subaru Outback 2.5 - 2000, MT
Рейтинг: 17
Приятел всеки ден
Отговори с цитат
Пост 
Kenshin написа:
олелеееее хора забелязвате ли на последната снимка на отворената врата какво се вижда нагоре!!!! РАМКА на врата!!!! :shock: :shock: :shock: :smt067 :smt068 :smt070 :smt071 :smt141
не мога да го повярвам!

Свързано е с повишаване на нивото на пасивната безапасност. И мене ме кефят вратите без рамки, но... Това е положението. :(

2. Понякога решителната крачка напред се дължи на здрав шут отзад!

Чет Юни 04, 2009 5:22 pm
Върнете се в началото
Профил
Аватар

Постове: 26
Нов фен
Отговори с цитат
Пост 
Kenshin написа:
не мога да го повярвам!

Много добре. Омръзна ми да гледам отпечатъци от пръсти по стъклата. Масово хората са свикнали да затварят вратата като бутат рамката и сега само ми мажат по стъклата там.

Чет Юни 04, 2009 5:26 pm
Върнете се в началото
Профил

Постове: 14
Автомобил: Saab 9-3 Sport Sedan 1.9 TID
Нов фен
Отговори с цитат
Пост 
Има ли вече някаква информация кога ще се появи новия модел на нашия пазар?

Вто Юни 16, 2009 5:33 pm
Върнете се в началото
Профил
Аватар

Постове: 141
Автомобил: Subaru OBK 2012 3.6R, XV 2018 2.0
Телефон: 0888528635
Нов фен
Отговори с цитат
Пост 
Онзи ден на автосалона питах и казаха октомври/ноември 2009

Вто Юни 16, 2009 10:43 pm
Върнете се в началото
Профил ICQ
Subaru Extremist
Аватар

Постове: 1099
Нов фен
Отговори с цитат
Пост 
Само не разбрах тоя кошник Опел какво прави в поста за най-добрия Аутбек, който е правен до сега.

Нед Юни 21, 2009 10:46 pm
Върнете се в началото
Профил

Постове: 2311
Автомобил: EA839,MA1.20
Рейтинг: 506
Субару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару Феномен
Отговори с цитат
Пост 
Браво Зодиас ,

Знам , че си спец по интересни маршрути около София, сега разтривам едно ЦР-В 2.0 ауто 2009, дай идея къде мога да закъсам или викаш с него - навсякъде :-D
Иначе по темата, колата ще е страхотна, но пък и цената на стария модел сега е страхотна, та още се чудя, за 49000 Аутбек 2,5 ауто с всички екстри си мечта.

Вто Юни 23, 2009 3:37 pm
Върнете се в началото
Профил
Subaru Extremist
Аватар

Постове: 1099
Нов фен
Отговори с цитат
Пост 
Кумът закъсал през 1999г. с едно CRV. Предно дясно колело влязло в канавка някъде по Родопите. Иначе пътя си е бил асфалтиран. Останал до там. Минал някакъв чичко с една Г класа и го питал: "Кво става, бе момче?" - "Ми, закъсах." - "Ей сега ще те изтегля. А въже имаш ли? Или щото си с джипа и не ти трябва, а?"...Кума се прибра в София много засрамен. Едновременно със CRV караше две Импрези и два Форестъра - всички служебни. Повече на CRV и други подобни недомислици не можеш да го качиш. На Субару навъртя 250 хил. км. Миналата зима си купи Нисан Терано 2, обаче копелето /в най-добрия смисъл/ не ми го дава да го окалям като хората и си го пази за изложба.

Моят съвет е да не се хвърляш по много скъпите модели, ако ще го караш зверски, защото все ще трябва някой тампон да се сменя. Но пък аз самия рядко си слушам главата като стане дума за Субару и ще те разбера ако си напазаруваш Аутбек 2.5 ХТ със всички екстри и го засилиш на 280 до коня. :-D :-D :-D Ако те кефи си я вземи, но най-вероятно след излизане на новия модел през Октомври ще им паднат доста цените.

Една хубава кола втора ръка си струва 50 000 лв. и нова около 100 000 лв. от марките Субару, БМВ, Мерцедес.

Вто Юни 23, 2009 9:15 pm
Върнете се в началото
Профил
Отговори на тема  стр <  1, 2, 3, 4