Правила за пускане на обяви в раздела

1. В този раздел се допускат обяви на сервизи и магазини пряко свързани с автомобилите Субару.
2. Нова рекламна тема на дадена фирма се допуска само след предварителна заявка за това към модераторите на форума. Те решават коя обява да бъде допусната по собствена преценка.
3. Обява, която не съответства на правилата ще бъде изтрита.

Отговори на тема стр <  1 ... 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9 ... 21  >
 Черен списък за сервизи и магазини 
Автор Съобщение

Постове: 19
Автомобил: Legacy Outback 2.5 2000г.
Рейтинг: 0
Нов фен
Отговори с цитат
Пост 
Пак за Диана но на Ботевградско шосе:
http://todorkolev.blogspot.com/2008/10/blog-post.html

Чет Апр 30, 2009 10:30 am
Върнете се в началото
Профил ICQ
Аватар

Постове: 334
Автомобил: Audi B6 S4
Рейтинг: 57
Субару ФеноменСубару Феномен
Отговори с цитат
Пост 
DK performance написа:
Нека престанем с обидите и плюенето по отношение на Дани,Митака или които да било други сервизи!!!Пише ви колегата на Дани,(който е идвал в сервиза се познаваме)работил съм известно време,като автомеханик,но в момента не ремонтирам автомобилите в сервиза,занимавам се с различна дейност от автомонтъорството!С Дани станахме съдружници и направихме сервиза,но в момента ТОЙ командва парада-работи,назначава,уволнява и ОБУЧАВА хора!!!
Първо-Дани направи доста мой автомобили-Рено,Мазда,Фолксваген,Ауди,Митсубиши,Субару и още много други!!!
Нямам доверие на всеки затова някои от автомобилите бяха диагностицирано предварително от мен и приятел механик(няма да споменавам имена)В НИТО ЕДИН ОТ СЛУЧАЙТЕ ДАНИЕЛ СТОЙЧЕВ НЕ СИ Е ПОЗВОЛИЛ ДА МИ ИСКА И СТОТИНКА ПОВЕЧЕ ЗА НЯКОИ ОТ РЕМОНТИТЕ,НИТО ПЪК ДА Е СМЕНИЛ НЕЩО ДОПЪЛНИТЕЛНО!!!

Понеже аз съм циганин и понеже автомобилите са за продажба много пъти съм искал да правим циганий-Дани отказваше да правим такиква ремонти и ме пращаше да си ремонтирам автомобила сам.

Да ви кажа-няма как да ОпЛъОвАте Дани защото първо ще трябва да оплюете Митко,Краси......
Да ви кажа,че м/у Дани,Митко,Краси няма и капка омраза или завист!!!
Митко е перфектен от моя гледна точка-Както сервиза му-така и самия той,като човек,Краси е готов да помогне в всяка една ситуация дори без да се познаваме-перфектен механик.
Митака е научил Дани да работи-Какво повече мога да кажа.....

Дани е човек и мой най-добър приятел,винаги,абсолчтно винаги гледа нещата 1-во от човешка гледна точка-ЗАПОМНЕТЕ ГО!!!

Всеки,който не е доволен от сервиза-Нека първо дойде да разговаря с Мен с Дани,и след като не успеем да се справим с ситуацията моля НЕКА ПИШЕ ЗАДЪЛЖИТЕЛНО ТУК В ТАЗИ ТЕМА!!!

КОЛКОТО ДО НЕДОВОЛНИЯТ НИ КОЛЕГА---ТУК НЕ Е МЯСТО ЗА ИЗБИВАНЕ ЗА КОМПЛЕКСИ А ЗА ДА МОЖЕМ ВЗАЙМНО ДА СИ БЪДЕМ ПОЛЕЗНИ!!!

БЛАГОДАРЯ!!!!

Поздрави DK performance!!!
тука бате не става въпрос за човешки отнушения а за хора които си правят опити с колите ни с което не съм сагласен.като гледам мненията за сервиза на митака нещо не ме блазани да ходя там пък и сам се убедих а колкото до тебе и ти ми продаде тези амортесиори които единия гръмна точно след 2 дена като бях помолил изришно да не ги миете за да мога да видя дали не са грамнали ама не бехте ги ласнали....а бяхте пуснали обява продава се субару на части които могат да се монтират в вашия сервиз с гаранция...а от друга страна аз бях коректен с вас казах те ми цена за моите и аз не съм се пазарил и ви ги дадох на добра цена и така в краина сметка аз бях прецакания аз за дани няма да казвам лоши неща добро момче е :D

Пет Май 29, 2009 9:51 am
Върнете се в началото
Профил

Постове: 1
Нов фен
Отговори с цитат
Пост Re
аз имам питане кам всички тук.
като си обичате толова мн колите и се оплаквате от тъпи и неграмотни майстори-лъжци
защо не ходите в представителството
поне ще сте сигурни на 100%
по съпо е но си струва

Нед Авг 02, 2009 2:47 pm
Върнете се в началото
Профил

Постове: 1791
Автомобил: Mazda 3 2.0 disi
Нов фен
Отговори с цитат
viord написа:
...
А трябва ли да ти отговаряме?

Нед Авг 02, 2009 3:56 pm
Върнете се в началото
Профил
Аватар

Постове: 741
Телефон: 0894484248,052600585
Рейтинг: 134
Субару ФеноменСубару ФеноменСубару Феномен
Отговори с цитат
viord написа:
като си обичате толова мн колите и се оплаквате от тъпи и неграмотни майстори-лъжци
защо не ходите в представителството
поне ще сте сигурни на 100%
по съпо е но си струва

Зависи за какво точно си заслужава, а и отзивите от различните места са различни...

Нед Авг 02, 2009 4:24 pm
Върнете се в началото
Профил
Confidence in Motion
Аватар

Постове: 6482
Автомобил: EJ22 5MT IMPREZA/EJ20 4EAT IMPREZA
Рейтинг: 219
Субару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару Феномен
Отговори с цитат
Пост 
Че дори на запад има оплаквания от официалните представителства на всяка една марка. Няма гаранция, че разбиращ и можещ ще обслужи колата.

Нед Авг 02, 2009 5:04 pm
Върнете се в началото
Профил WWW
Impreza Owner

Постове: 310
Нов фен
Отговори с цитат
Пост 
Гаранция на запад има и авторитет се гради с години . Несе ли доказваш всеки ден просто отпадаш от бизнеса .Не съм чувал някой да се оплаква че са му откраднали части от колата :shock: Какво сега трябва и на главата му ли да седя докато ми поправя колата

Нед Авг 02, 2009 5:31 pm
Върнете се в началото
Профил
Confidence in Motion
Аватар

Отговори с цитат
Пост 
А, случки има секви, а гаранция съществува само на запад :-)

Нед Авг 02, 2009 7:20 pm
Върнете се в началото
Профил WWW
Аватар

Постове: 312
Автомобил: Forester 2005 2.5X
Рейтинг: 50
Субару ФеноменСубару Феномен
Отговори с цитат
Пост 
Ха , нищо не сте видяли , като стана въпрос за "сервизно обслужване в представителство". Един приятел със ново, лизингово Пежо на 14хил.км. :!: влезе за смяна на задни амортисьори , след ден-два установил че са му сменили и предната кора на едната врата с някаква от катастрофа вероятно , залепена отвътре с ленти... Казах му другия път като опре до сервиза (вероятно след 2 до 3 седмици :D ) да сверява и VIN - номера като си я взима обратно.

Нед Авг 02, 2009 9:36 pm
Върнете се в началото
Профил
Confidence in Motion
Аватар

Отговори с цитат
Пост 
:wink:

Нед Авг 02, 2009 11:34 pm
Върнете се в началото
Профил WWW

Постове: 176
Рейтинг: 102
Отговори с цитат
Пост 
"Представителството" ???
Какво е пък това чудо?!

В Бургас примерно, представителството е такова от около 1 година. Преди това си беше обикновен сервиз. Хората там са същите, техниката същата, само дето вече вземат повече пари.

Светеше ми Чек Енджин от време на време, отидох в "представителството" платих си 36 лв за диагностика и ми казаха "колата ти няма никакви грешки". Поисках диагностичен лист за да видя сам, но отговра беше: "Нямаме принтер свързан към тестера и не можем да ти дадем лист".
От къде да знам дали изобщо са я тествали???

След ден пак ми светна лампата, направих си самодиагностика и си намерих сам проблема и сам си го отстраних...

Мерси за такива "представителства".

Пон Авг 03, 2009 7:23 am
Върнете се в началото
Профил

Постове: 117
Нов фен
Отговори с цитат
Пост 
Представителство на Субару :smt139 !!!Преди няколко години в официален сервиз на Субару България бяха сменили съединител,задни амортисьори и ангр.ремък с ролки.Първите две сдадоха след броени месеци,но да ви описвам ли каква е тръпката да скъсаш ангренаж :smt127 !Само по едно чудо стана на място и слава Богу без поражения!Всичко това,защото някой не беше сменил назъбената ролка.
Благодаря от официални сервизи!Между другото познавате ли майстор (кадърен),който да работи в такъв сервиз-все са млади момчета,кото понаучат това-онова и хайде в клетката пред блока правят собствен сервиз.Не отричам изключенията,но правилото е това!

Пон Авг 03, 2009 8:53 am
Върнете се в началото
Профил

Постове: 18
Нов фен
Отговори с цитат
Пост 
Това ще е малко дълго.:
Никога не си карайте колите в СУБАРУ - ЕВКОМ Бургас. Никога не съм се сблъсквал с по некомпетентни хора, начело с началник сервиз(приемчик)
инж. Иван Кокаланов. Историята се случва февруари март когато си закупих субаруто. Колата я вкарах в сервиза последните дни на февруари като трябваше да и се смени предно стъкло имаше съвсем незначителна пукнатина и да се боядисат предна броня и преден капак. Причината беше че някой беше въртял гуми пред колата на чакъл и.... Това ми го покриваха застрахователите. А им казах и да направят цялостен преглед на колата ходова част, ремъци, филтри и така на татък като им дадох и насоки. Имаше едно страно тропане(което още си стои) в предна дясна гума, не работеше коректно темпомата(и до сега изклучва се сам, на друга скорост освен на 5-та не се вкучва и т.н.) и беше се закъсало кожухчето на ръчната. Почна се още от боядисването- предния капак явно е бил понапънат и леко двете му ъгълчета от към предното стъкло бяха закривени(едвам забележимо).
-Ако искате да ви го оправим ще се оскъпи.
-С колко.
-Ами незнаем точно то колкото време отнеме.
-Колко ще отнеме ами поне 1 час.(без коментар)
Пиша колко ми излезе лукса за смяна на предно стъкло и боядисването:
Стъкло челно -1068,3 лв с ДДС
Ремонтен комплект -24лв с ДДС
А боядисването е 690,384 лв с ДДС(забележете до коя цифра след запетаята е цената.
След като дадох 1068,3 лв за стъкло се оказа че нещо леко не са оцелили модела и трябва да чакам за ново огледало защото старото не пасва(ШОК).
Още в деня като закарах колата я тестваха уж нещо и казаха :Шарнирни болтове, тампони реактивна щанга и биалети. Казвам ок искам оригинални поръчвай съответно оставям капаро и ми казват срок 2 седмици доставка.
На 14.03 са готови с боядисването и с стъклото уж отивам да си взема фактурата и да платя. Оказва се че другите части още ги няма, предлагат ми да си взема колата докато дойдат но без огледало за задно виждане, защото както споменах старото не пасвало и чакат ново. И ми заявяват че компютъра не давал грешки значи темпомата работил а той очевидно не работи. Калъфа на ръчната не погледнат и са ми доляли фреон защото маистора им видял че нямало.
Следва разговор с управителя на сервиза привидно стягане на редиците и...
Успешно на 03.04 ми се обаждат че частите са пристигнали и сменени и темпомата е оправен(почистени били някакви датчици при педалите) също и е ушит нов кожух и поставен.
Забравих да спомена че за цена за шарнирите, тампоните и биелите ми беше казана цена 150 евро и един час работа.
О втори ШОК общата цена за гореспоменатите части с подмяната е 664.50 лв или 340 евро. Обяснението цените ми били съобщени без ДДС. Сега ви давам цените за да видите явната според мен измама.
Шарнири 1бр-77,50лв без ддс
Тампони 1бр-15,833лв без ДДС-15,83 го разбирам ама последната 3-ка.
Биалети 1бр-65,416лв без ДДС
Фреон 35,833лв без ДДС
Сервизна услуга 201,66лв
Накрая ми пишат и грешна фактура :
537,08 без ДДС и след начисляване 664,5 с ДДС а истинското е 644,50 и 50 лева капаро си забравих ама така са ми причернели че не искам да стъпя там и да си ги търся вече.
Резултата: тропането си седи, темпомата не работи, и кожуха на ръчната не е сменен а само е подпъхнат и пак излезе.
Оставям изводите на вас.
ПС: И ако някой може да помогне за проблема с темпомата моля да пише.

Сря Авг 12, 2009 12:56 pm
Върнете се в началото
Профил

Постове: 176
Рейтинг: 102
Отговори с цитат
Пост 
А стига бе...
Това е живо ходене по мъките... Аз за себе си бях направил извода да не стъпя повече там, сега затвърждавам мнението си!
Това с часовете труд и на мен ми го направиха преди да си купя Субаруто... карах едно БМВ комби и имах заден лагер за смяна. Поисках да ми сменят и двата като се разбрахме за една цена.
След 3 дни?! ми се обаждат и ми казват:
"Сменихме само счупения лагер, другия е ок. Цената остава тази за която се разбрахме отначало, защото часовете работа се оказаха повече от предвиденото..."
И така вместо за 200 лв (или нещо подобно, не помня точната сума) да имам 2 нови лагера на главините, получих само един...

Сря Авг 12, 2009 2:17 pm
Върнете се в началото
Профил
Confidence in Motion
Аватар

Отговори с цитат
Пост 
Повечето работа не е ли техен проблем ? Това, че примерно бутат бавно и пушат цигари под повдигача, защо трябва да те засяга ?
Ами ако свършат по-бързо отбиват ли от цената или това никога не им се случва ? 'ептен с бастуна искат да ни ловят !!! :evil:

Сря Авг 12, 2009 6:03 pm
Върнете се в началото
Профил WWW

Постове: 117
Нов фен
Отговори с цитат
За сервиз в София кв"Левски" преди църквата :smt139 :smt139 :smt139
Знам,че тук не е мястото за черно-бели сервизи,но пък със сигурност ще се види мнението!
Перфектен сервиз,спрял развитието си около моноинжекционите и в частност работниците.Шефа е добро момче,но му куца мениджмънта и подбора на работници,а и трудно похваща работа,а самият той може но не иска.
Изказаното мнение е след богаааат опит,дългогодишен и много компромиси и дадени шансове за поправяне,но........

Сря Окт 21, 2009 6:12 pm
Върнете се в началото
Профил

Постове: 6
Нов фен
Отговори с цитат
Здравеите,Колеги
Понеже прочетох доста от вашите проблеми със сервизите ви казвам аз как риших моя.
Колата ми беше все още в гаранция от сервза в Банкя ме изпращат в Турция за смяна на рейката за управлението, но аз отидох в Гърция там хората ме посрешнаха много нормално прегледаха колата направиха нова диагностика и ми зписаха час за след две седмици.Когато отидох след двете седмици хората направиха всичко и не поискаха една стотинка нито ме питаха на кой е колата нито аз кой сам от тогава ходя само там вярно че е на 300км от София, но пак си заслужава. Когато направих 100 хиляди км. се оказа, че в София са ми сменили свещите с други, не оригинални, което е направо престапление. В София ми сменяха биалетки и ми казаха, че гаранциата не ги покрива, а в Солун ми ги смениха без пари и други подобни неща. Така че колеги потърсете сервизи извън БГ. Тук сервизите са некорекни, дали било официални или не.

Чет Окт 22, 2009 12:34 pm
Върнете се в началото
Профил

Постове: 802
Автомобил: Subaru Impreza
Рейтинг: -3
Кофти...
Отговори с цитат
Колега В БГ представителни сервизи няма, всички работят през Гърция ,Турция ,Германия и така нататък.Не се сърди, не искам да оправдавам ,но това че ти си купил колата от тук не означава че колата ще е обслужена като хората.Колата се купува от точка А продава се на точка Б с цената от отстъпката и ако стане нещо трябва да се плаща тук ако се отиде в някои истински дилър той го прави без пари.За да си дилър трябва да имаш определено количество ,а в Бг май има 5-6 дилъра, е дали са официални , дали имат 5000-8000 автомобила на година продадени...

power tuning
repair and maintenance for Subaru

бъди един от нас Daniel S