| Автор |
Съобщение |
|
goldypep
|
|
здравейте,радвам се че и аз ве4е съм един горд собственик на субару импреза 2,0Р 2007.за сега снимки нямам но скоро ще кача,мойе ли нчкой да ми даде съвет как да си изтегля някакав мануал че моя е на немски и нищо не хващам а в субару бургас нчмали,ако съм искал нещо да ги питам 6те ли да ми кажат
|
|
|
|
| Чет Апр 30, 2009 1:21 pm |
|
|
|
goldypep
|
goldypep написа: здравейте,радвам се че и аз ве4е съм един горд собственик на субару импреза 2,0Р 2007.за сега снимки нямам но скоро ще кача,мойе ли нчкой да ми даде съвет как да си изтегля някакав мануал че моя е на немски и нищо не хващам а в субару бургас нчмали,ако съм искал нещо да ги питам 6те ли да ми кажат
|
|
|
|
| Чет Апр 30, 2009 1:23 pm |
|
|
|
KOMAPA
Регистриран на: Чет Окт 09, 2008 7:50 am Постове: 243 Местоположение: София / Люлин 2 Рейтинг: 0
|
Ами честито!
Много безаварийни и безКАТаджийни колометри
Дано да те радва дълго!
|
|
|
|
| Чет Апр 30, 2009 3:30 pm |
|
|
|
tisho
Active AWD
Регистриран на: Нед Май 18, 2008 7:31 pm Постове: 551 Местоположение: покрай морето
Автомобил: Subaru
Рейтинг: 171   
|
|
| Чет Апр 30, 2009 3:41 pm |
|
|
|
suncho009
Регистриран на: Пон Сеп 17, 2007 11:02 am Постове: 175 Местоположение: Spain
Автомобил: Импреса 2,0R,2007
Телефон: 0897342858
Рейтинг: 0
|
|
| Чет Апр 30, 2009 3:44 pm |
|
|
|
suhoi27
Автомобил: Civic Vti B16A
Рейтинг: 0
|
[quote="suncho009"]А добре дошъл!
Туй дето го именуваш "мануал" и на Български му думаме учебник можеш да го найдеш в нета в най-разнообразни формати и езици,но най-паче на ингилиски.
Поздравления за сподобиването,и обърни повечко внимателност на правописанието,че така пройзвеждаме лошо впечатление,а и може да ни нарече някой ползувателите на Субару безграмотни и други даже по-тежки думи може да употребли.
За туй последното да ме прощаваш.Не е мое дело да ти давам поучения.
Ашколсун! На де е тръгнал тоз крив свят?

_________________ Civic VTI-B16A
|
|
|
|
| Чет Апр 30, 2009 6:05 pm |
|
|
|
goldypep
|
извинявам се за правописа,но кирилицата ми е някаква нова и не съм и свикнал,тъй като има размяна на някои букви по клавишите.благодаря за пожеланията, suhoi27 написа: suncho009 написа: А добре дошъл! Туй дето го именуваш "мануал" и на Български му думаме учебник можеш да го найдеш в нета в най-разнообразни формати и езици,но най-паче на ингилиски. Поздравления за сподобиването,и обърни повечко внимателност на правописанието,че така пройзвеждаме лошо впечатление,а и може да ни нарече някой ползувателите на Субару безграмотни и други даже по-тежки думи може да употребли. За туй последното да ме прощаваш.Не е мое дело да ти давам поучения. Ашколсун! На де е тръгнал тоз крив свят? 
|
|
|
|
| Чет Апр 30, 2009 6:17 pm |
|
|
|
galino
Регистриран на: Пон Мар 05, 2007 10:37 pm Постове: 1016 Местоположение: Gotham City
Автомобил: Impreza1.6, Legacy2.2, Forester2.0
Рейтинг: 14
|
goldypep написа: извинявам се за правописа,но кирилицата ми е някаква нова и не съм и свикнал,тъй като има размяна на някои букви по клавишите.благодаря за пожеланията, suhoi27 написа: suncho009 написа: А добре дошъл! Туй дето го именуваш "мануал" и на Български му думаме учебник можеш да го найдеш в нета в най-разнообразни формати и езици,но най-паче на ингилиски. Поздравления за сподобиването,и обърни повечко внимателност на правописанието,че така пройзвеждаме лошо впечатление,а и може да ни нарече някой ползувателите на Субару безграмотни и други даже по-тежки думи може да употребли. За туй последното да ме прощаваш.Не е мое дело да ти давам поучения. Ашколсун! На де е тръгнал тоз крив свят? 
 И ас така....пиша от един ромънски компутар и ми е многу трудно.
Четни те чесла липсват и на тяхно място има смимка на Чаушеску.
А докат не му дам рохко яйце, неизка да се стартира.
|
|
|
|
| Чет Апр 30, 2009 9:55 pm |
|
|
|
tonizdravkov
Регистриран на: Сря Окт 18, 2006 7:53 pm Постове: 768 Местоположение: София,България
Автомобил: 5.7 HEMI
Рейтинг: 30
|
Галинчо,откъде ги измисляш тия бисери,корема ме заболя от смях
_________________ 2002 Subaru Legacy 2.5 GX luxe Sedan
|
|
|
|
| Пет Май 01, 2009 9:45 am |
|
|
|
STEVE
Регистриран на: Пон Дек 08, 2008 3:54 pm Постове: 86 Местоположение: Смолян Рейтинг: 0
|
galino написа: goldypep написа: извинявам се за правописа,но кирилицата ми е някаква нова и не съм и свикнал,тъй като има размяна на някои букви по клавишите.благодаря за пожеланията, suhoi27 написа: suncho009 написа: А добре дошъл! Туй дето го именуваш "мануал" и на Български му думаме учебник можеш да го найдеш в нета в най-разнообразни формати и езици,но най-паче на ингилиски. Поздравления за сподобиването,и обърни повечко внимателност на правописанието,че така пройзвеждаме лошо впечатление,а и може да ни нарече някой ползувателите на Субару безграмотни и други даже по-тежки думи може да употребли. За туй последното да ме прощаваш.Не е мое дело да ти давам поучения. Ашколсун! На де е тръгнал тоз крив свят?   И ас така....пиша от един ромънски компутар и ми е многу трудно. Четни те чесла липсват и на тяхно място има смимка на Чаушеску. А докат не му дам рохко яйце, неизка да се стартира.

_________________ SUBARU Tribeca 2008
|
|
|
|
| Пет Май 01, 2009 8:41 pm |
|
|
|
streetman
Регистриран на: Пет Апр 06, 2007 12:30 pm Постове: 1155 Местоположение: Planet Earth
Автомобил: R.I.P. Justy, Honda Innova 125i '10
Рейтинг: 206    
|
[/quote]
 И ас така....пиша от един ромънски компутар и ми е многу трудно.
Четни те чесла липсват и на тяхно място има смимка на Чаушеску.
А докат не му дам рохко яйце, неизка да се стартира.[/quote]
XAXAXAXAXAXAXAXAaaaaaaa, ох ще имам мускулна треска на корема утре.
_________________1,63 l/ 100 km - Honda ANF 125i Innova(Wave) '10 Bulgaria - ಬಲ್ಗೇರಿಯ(Kannada) པུ་ར་ག་རི་ཡ (Tibetan) ブルガリア(Japanese) 불가리아(Korean) 保加利亚(Chinese) บัลแกเรีย(Thai) बुल्गारिया (Hindi) بلغاريا (Arabic)
|
|
|
|
| Съб Май 02, 2009 1:13 am |
|
|
|
Borislav87
Регистриран на: Пет Мар 13, 2009 8:15 pm Постове: 54 Местоположение: София
Рейтинг: 4
|
Честито човече с здраве да си я караш и без авариино.
И кво да кайа още СУБАРУ НЕ Е СЛУЧАИНА КОЛА и не е за всеки а е само за разбирачи 
|
|
|
|
| Нед Май 17, 2009 11:27 pm |
|
|
|
Kenshin
Регистриран на: Сря Юли 16, 2008 10:13 am Постове: 831 Местоположение: Варна
Автомобил: Outback 2.5 CVT Limited
Рейтинг: 43
|
а за импреза 2004-та? Гледам аз че при руснаците има някакви неща ама от руския нищо не хващам...
п.с. те в руския сайт документацията била на английски 
|
|
|
|
| Чет Май 21, 2009 9:48 pm |
|
|
|