Отговори на тема
 Няколко въпроса за Легаси 4 2004г (Аутбек 4) 
Автор Съобщение

Постове: 5
Рейтинг: 0
Нов фен
Отговори с цитат
Здравейте момчета!
Надявам се да получа информация от вас за двата модела.
Много ми се иска да си купя 6 цилиндрова кола, но и 4 цилиндрова по-мощна кола бих взел. На няколко марки съм се спрял, една от които е Субару. Не успях да открия теми за Легаси 4 и Аутбек 4 2.5 и 3.0. Какви са им често срещаните проблеми. Отзиви за модела. Ако има съществуващи теми по въпроса, моля да ми предоставите линк. Моят курник пак е в сервиза за една седмица, а вече нямам нерви да се притеснявам за това дали ще се повреди колата на път и ще мога ли да се прибера с нея...а и вече сервизните разходи надвишават пазарната й цена...Искам по-надеждна кола и можеби Субару е такава. Предпочитам да давам повече пари по-рядко, от колкото по 5-700лв през 4 месеца за сервиз. Тук съм харесал два варианта: http://www.interlease.bg/offer/Subaru-Legacy.html хм, вторият линк не отваря страницата в мобиле.бг автокъщата е A.М.М 00Д златист Аутбек '07 за 35К лв( нещо евтино ми се вижда за този модел :roll: )

Пон Юни 08, 2009 10:39 pm
Върнете се в началото
Профил

Постове: 344
Автомобил: Субару Форестър 2.0 X '03, МТ
Рейтинг: 9
Разчитай на мен
Отговори с цитат
Пост 
Здравей zubar.
Добре си се ориентирал към марката Субару.
Легасито от Интерлиис е гот с 6 -степенна кутия и 3.0 мотор, надявам се си подготвен за разход градско към 18-20 л.
Аутбека от А.М.М също е много готин и цената е реална.
Между другото от тоя човек А.М.М. си взех моят Форестър и трябва да ти кажа, че е много коректен автотърговец, няма нищо общо с другите "автоджамбази", които си свикнал да виждаш :-D.

Това дали ще избереш Легаси седан или Аутбек зависи от това за какво ще ползваш колата.
Легасито си е лимузина и е удобна за дълъг път докато Аутбека е универсален семеен автомобил с него можеш както да тръгнеш на дълъг път, така и да караш по черно извън пътя.

Вто Юни 09, 2009 8:20 am
Върнете се в началото
Профил ICQ

Постове: 418
Рейтинг: 26
Приятел всеки ден
Отговори с цитат
Пост 
не се занимавай с наще търговци. ако искаш да върви и разхода ще е около 15 http://www.autotrader.com/fyc/vdp.jsp?c ... dard=false

Вто Юни 09, 2009 9:39 am
Върнете се в началото
Профил

Нов фен
Отговори с цитат
Пост 
Azumi, интересува ме най-вече сервизирането на двата модела с двата двигателя. Чести проблеми и по възможност цени на частите. По принцип харесвам комбита и хечбеци, но и седана е доста красив. Навит съм доста на Аутбек, особено този от автокъща АММ...кола на 2,5 години за 35К лв...но да не се окаже някаква тоталка...

Предпочитам по-нова и запазена кола.

simeon2, американските изпълнения съм чувал, че имат разлики при частите...незнам дали няма да е тегаво за обслужване в България. Не съм наясно какво да гледам при покупката на една кола, дали не са направили някаква шмекерия, да са закрепили нещо на магия колкото да я взема...искам да я закарам в сервиз за оглед...за да не се нахабя с някой навес. Затова се оглеждам за кола от България.

Благодаря за мненията момчета! :-D

Вто Юни 09, 2009 6:52 pm
Върнете се в началото
Профил
Аватар

Постове: 323
Автомобил: 08 outback 3.0
Рейтинг: 24
Приятел всеки ден
Отговори с цитат
Пост 
Да споделя за 6 цил. аутбек'08.На 53 000 км,година и нещо по-късно...
Един комплект гуми заминаха,перката на вентилатора нещо ме дразни напоследък.Друго няма.Разходът е повече от ок. 10/100. :wink:

2010 guzzi griso 1100

Вто Юни 09, 2009 9:52 pm
Върнете се в началото
Профил

Нов фен
Отговори с цитат
Пост 
Аутбека на Автоизложението видях, че струва 50 000лв нов. При положение, че новият модел съвсем скоро ще се продава е нормална цена ми се струва...и цена от 35 000лв за Аутбек '07 е нормална, но това е единичен случай...в мобиле.де цените са нагоре... :roll:

Пон Юни 15, 2009 3:29 pm
Върнете се в началото
Профил
Отговори на тема