Отговори на тема стр <  1, 2
 Subaru Forester с АГУ 
Автор Съобщение
Аватар

Постове: 30
Автомобил: Subaru Forester 2005
Рейтинг: 0
Нов фен
Отговори с цитат
Пост 
не 125кс мисля че е от последните 6 месец 2005г мисля че екстрите който имам са всички за модела кожа,навигация,климатроник,автопилот и така на татъка.Добре е доволен съм от колицата има добра возия върви не се влачи мн макар че не е и няква бегачка :D

Вто Юли 14, 2009 1:58 pm
Върнете се в началото
Профил
Аватар

Постове: 2200
Автомобил: Outback '09 2.5
Рейтинг: 263
Субару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару Феномен
Отговори с цитат
Пост 
Така, така....
Аз също не искам да влизам в спорове с никои, само да кажа личните ми впечатления от ГАЗ-та
Много хубаво нещо, за икономии. Карал съм доста коли доста на Газ и няма проблеми. Мниого колеги карат Субарута на Газ - спор няма и са доволни!
Преди около година можеби моите познати газаджии, монтираха на чисто нов Форестър, и има няма след 30х.км може и по малко му се разката фамилята, то не бяха клапани, глави.... в краина сметка му монтираха и някаква приставка са пръска масло (забравих и името) и,и,и,... Форито все още си има някакъв проблем и на малки обороти си тресе! На бензин повече, на газ по-малко.
Проблема е че вече няма гаранция след монтажа на Газ.
За сервиза съм 200% сигурен че са направили добър монтаж, просто... има коли, модели коили които нещат да вървят на газ.
Аз също съм се насочил към Аутбек обаче с ГАЗ (задължително) и то дори си мислех за Н6 3.0 за догодина, но Газаджиите ме отказват да го Газифицирам!
Макар че потдържат и едно Легаци 99г. 2.5 което си върви без грижи!
Честно казано и аз засега съм пас за покупката поради тази причина че незнам какво ще стане след газификацията.

Вто Юли 14, 2009 9:41 pm
Върнете се в началото
Профил
Аватар

Постове: 30
Автомобил: Subaru Forester 2005
Нов фен
Отговори с цитат
Пост 
абе най си е добре колата да се кара на това за което е направена!!! Обаче нали сме си беден народ ко да се прай,аз от Германия как я намерих тая колица незнам,малко са колите с газово повечето ги карат холандците,в Германия едвам едвам намерих бенз станция да си заредя ботилката :evil:

Сря Юли 15, 2009 5:11 pm
Върнете се в началото
Профил
Аватар

Постове: 154
Автомобил: форестър
Нов фен
Отговори с цитат
Пост 
Мойта колица е 2005 2.0 АТ, сложих и газов инжекцион АГ Зенит - полска, колицата върви добре, само дето ми свети постоянно chek engine, и на извънградско, най- малко гори 12.5 л./ 100

Пет Авг 14, 2009 7:10 pm
Върнете се в началото
Профил
Отговори на тема  стр <  1, 2