| Автор |
Съобщение |
|
julionavarro
|
|
_________________ "Животът е като стълба в кокошарник.....къс и осран!"
|
|
|
|
| Нед Ное 08, 2009 4:32 pm |
|
|
|
ender
Perfect Stranger
Регистриран на: Вто Сеп 11, 2007 11:59 am Постове: 1285 Местоположение: Planet Earth
Автомобил: двойката
Телефон: 0888 831783
Рейтинг: 109  
|
|
Гадна работа. Май някой е спрял в теб и то с немалка скорост.
Дано да имаш каско и да не ти правят сечено застрахователите.
Успех с ремонта. EnDeR
_________________ https://www.catalogmachine.com/treasure-bulgaria/catalogs
|
|
|
|
| Нед Ное 08, 2009 4:45 pm |
|
|
|
vakko
Регистриран на: Вто Яну 01, 2008 5:29 pm Постове: 610 Местоположение: Тетевен
Автомобил: Outback 09
Рейтинг: 77 
|
Кофти случка,колега!Имам подобен стоп,но не е същият. Прикачени файлове:
1 009.jpg [ 137.8 KiB | Прегледано 1568 пъти ]
_________________ Продавам части за Субару-0887501503
|
|
|
|
| Нед Ное 08, 2009 4:49 pm |
|
|
|
julionavarro
|
Ами пътувах от "руски паметник" посока "красно село",спрях на пешеходния светофар срещу "ритуална зала" и тогава един автобус ме насмете отзад! Имам каско в "Армеец".....но незнам дали да я оставя за ремонт в техен сервиз, или да зема пари од експертната оценка?!? 
|
|
|
|
| Нед Ное 08, 2009 5:28 pm |
|
|
|
julionavarro
|
vakko написа: Кофти случка,колега!Имам подобен стоп,но не е същият. Прикачени файлове: 1 009.jpg Трябват ми два колега....ако сложа такива,трябва да сменя и бронята със съответваща на тези стопове!
|
|
|
|
| Нед Ное 08, 2009 5:32 pm |
|
|
|
Kenshin
Регистриран на: Сря Юли 16, 2008 10:13 am Постове: 831 Местоположение: Варна
Автомобил: Outback 2.5 CVT Limited
Рейтинг: 43
|
|
По експертна ще ти дадът по - малко пари, а то цялата задница е за боя и подмяна. В сервиз е най - добре. Аз съм в Уника и те имат доста широк кръг от сервизи и аз си избирам в кой да ми правят колата. Мисля че и при Армейците е така, ти ще си избереш къде да ти я правят. Кофти работа, ама можеше и по зле да е. Успех с ремонта!
|
|
|
|
| Нед Ное 08, 2009 6:28 pm |
|
|
|
vakko
Регистриран на: Вто Яну 01, 2008 5:29 pm Постове: 610 Местоположение: Тетевен
Автомобил: Outback 09
Рейтинг: 77 
|
Kenshin написа: По експертна ще ти дадът по - малко пари, а то цялата задница е за боя и подмяна. В сервиз е най - добре. Аз съм в Уника и те имат доста широк кръг от сервизи и аз си избирам в кой да ми правят колата. Мисля че и при Армейците е така, ти ще си избереш къде да ти я правят. Кофти работа, ама можеше и по зле да е. Успех с ремонта! Колегата е прав.Скоро имах дребна щета и от "експертната оценка" не останах доволен.Става дума за Лев Инс.
_________________ Продавам части за Субару-0887501503
|
|
|
|
| Нед Ное 08, 2009 6:39 pm |
|
|
|
Impreza94
Confidence in Motion
Регистриран на: Пон Дек 04, 2006 9:32 pm Постове: 6482 Местоположение: BG, Горна Оряховица
Автомобил: EJ22 5MT IMPREZA/EJ20 4EAT IMPREZA
Рейтинг: 219    
|
Няма месец и вече те маркираха..... 
_________________ All-Wheel-Drive
|
|
|
|
| Нед Ное 08, 2009 7:56 pm |
|
|
|
mitoko
Регистриран на: Сря Юли 02, 2008 11:41 pm Постове: 1800 Местоположение: Sofia
Автомобил: '97 Impreza GF AT, 2.0, 115, SOHC
Рейтинг: 91  
|
мнооо гадно, но факт де се вика... съчувстввам ти колега 
_________________ METHANE LIMITED EDITION (CNG)
|
|
|
|
| Пон Ное 09, 2009 12:45 pm |
|
|
|
Greg4o
|
Много жалко за колата и за теб. Където и както да я правиш пак ще си без кола известно време. 
_________________ Продава се 2015 Forester Boxer Diesel Lineartronic
|
|
|
|
| Вто Ное 10, 2009 12:39 am |
|
|
|
zloto69
Регистриран на: Сря Юни 14, 2006 4:48 pm Постове: 1637 Местоположение: Бургас Рейтинг: 27
|
Нищо и няма,бре,вие да сте живи и здрави 
_________________ Legacy"90 2.2 GX 4WD
РОДЕН ЗА РИБОЛОВ,ПРИНУДЕН ДА РАБОТИ
Бесен куриер в Спиди
|
|
|
|
| Вто Ное 10, 2009 8:59 am |
|
|
|
Kenshin
|
zloto69 написа: Нищо и няма,бре,вие да сте живи и здрави  така е!  и мен вчера някой балък ми е забърсал задната броня, ама майната му нали варви 
|
|
|
|
| Вто Ное 10, 2009 9:40 am |
|
|
|
walker
Регистриран на: Съб Сеп 13, 2008 9:34 pm Постове: 325 Местоположение: Варна Рейтинг: 8
|
Ми като я паркираш на забранен участък пред Централна поща Вчера там я видях импрезата.
_________________ Всички пътища водят до Рим,само българските до автосервиза...
|
|
|
|
| Вто Ное 10, 2009 11:31 am |
|
|
|
Kenshin
|
walker написа: Ми като я паркираш на забранен участък пред Централна поща Вчера там я видях импрезата. Хахаха работата беше мн спешна, инъче съм виновен  . Ама я забърсаха в една пряка на Бенковски, ако има свидетели да не си траят! 
|
|
|
|
| Вто Ное 10, 2009 12:41 pm |
|
|
|
Greg4o
|
Kenshin написа: zloto69 написа: Нищо и няма,бре,вие да сте живи и здрави  така е!  и мен вчера някой балък ми е забърсал задната броня, ама майната му нали варви  Е кво да правят сервизите да мрат от глад ли? Нали е застрахована? 
_________________ Продава се 2015 Forester Boxer Diesel Lineartronic
|
|
|
|
| Вто Ное 10, 2009 11:31 pm |
|
|
|
niki8800
Регистриран на: Вто Мар 31, 2009 6:21 am Постове: 312 Местоположение: Boston, USA
Автомобил: Forester 2005 2.5X
Рейтинг: 50 
|
|
Ей, като си няма човек късмет! Гледай , даже и парктроник (по-популярен като теглич) си й сложил , но то пък..автобус !
_________________ и парите се предават по полов път...
|
|
|
|
| Нед Ное 15, 2009 10:51 pm |
|
|
|
Sufo
Регистриран на: Съб Ное 01, 2008 5:01 pm Постове: 154 Местоположение: софия
Автомобил: форестър
Рейтинг: 0
|
Важното е да си жив и здрав!!! За Армеец - имат един сервиз в Суходол, където зариха гьола- там добре работят ( пробвал съм  ) Чух добри отзиви за тенекеджии, пак към Армеец, на Сливница са - до майсторите на автоматичните скоростни кутии Gemmini. Ако я дадеш колицата на оторизиран сервиз - чакането е повече да влезеш, отколкото да ти я направят. Ама ти си в движение, тъй че не е толкоз страшно Успех с ремонта! 
|
|
|
|
| Съб Ное 21, 2009 2:56 pm |
|
|
|
julionavarro
|
Sufo написа: Важното е да си жив и здрав!!! За Армеец - имат един сервиз в Суходол, където зариха гьола- там добре работят ( пробвал съм  ) Чух добри отзиви за тенекеджии, пак към Армеец, на Сливница са - до майсторите на автоматичните скоростни кутии Gemmini. Ако я дадеш колицата на оторизиран сервиз - чакането е повече да влезеш, отколкото да ти я направят. Ама ти си в движение, тъй че не е толкоз страшно Успех с ремонта!  Абе ще ми я правят в един сервиз там някъде между Суходл и Филиповци,доста забутан.....били много добри! Възможно е да става въпрос за същия! Миналия път като ходих,имаше една СТИ–ка с десен волан......иначе сервиза изглежда на ниво,съдейки по опстановката и автомобилите които видях да правят!  Когато попитах момчето колко взимат по принцип?.....ми отговори: 200 и нещо на детайл!....  .....добре че имам каско!  Дано да я направят както трябва....всепак частите ще бъдат нови! 
|
|
|
|
| Съб Ное 21, 2009 7:44 pm |
|
|
|
Sufo
Регистриран на: Съб Ное 01, 2008 5:01 pm Постове: 154 Местоположение: софия
Автомобил: форестър
|

julionavarro написа: Sufo написа: Важното е да си жив и здрав!!! За Армеец - имат един сервиз в Суходол, където зариха гьола- там добре работят ( пробвал съм  ) Чух добри отзиви за тенекеджии, пак към Армеец, на Сливница са - до майсторите на автоматичните скоростни кутии Gemmini. Ако я дадеш колицата на оторизиран сервиз - чакането е повече да влезеш, отколкото да ти я направят. Ама ти си в движение, тъй че не е толкоз страшно Успех с ремонта!  Абе ще ми я правят в един сервиз там някъде между Суходл и Филиповци,доста забутан.....били много добри! Възможно е да става въпрос за същия! Миналия път като ходих,имаше една СТИ–ка с десен волан......иначе сервиза изглежда на ниво,съдейки по опстановката и автомобилите които видях да правят!  Когато попитах момчето колко взимат по принцип?.....ми отговори: 200 и нещо на детайл!....  .....добре че имам каско!  Дано да я направят както трябва....всепак частите ще бъдат нови!  Това е най- добрия сервиз на Армеец - и то не само за тенекия. Между Суходол и Овча купел - преди отбивката на Околовръстното за Горна баня ( стария път) Има една луксозна сграда за метали, направена на върху пресушения водоем. До нея има някаква автокъща, в странна сграда - та по чакълестия път след нея. Шефът им все намусен вид има- ама иначе е готин. Скъпи коли правят и добре пипат.
|
|
|
|
| Пон Ное 23, 2009 11:20 pm |
|
|
|
I.V.O.L.V.E.R.
Регистриран на: Пет Фев 12, 2010 3:41 pm Постове: 24 Местоположение: гр. Кнежа обл. Плевен
Автомобил: Subaru Impreza 1.6i 93
|
|
Здравейте колеги! Гадна работа. Много гадна. Вече и аз го изпитах. Вчера и мен ме натисна един автобус. Сасипа ми колицата. От 2 месеца имам Импрезка, не е кой знае какво, 1.6i 93 г. Счъпи ми страничното ляво огледало, смачка ми калника и двете врати са малко натиснати, абе трагедия. Поне за мен. А колицата е боядисвана цялата преди 4 месеца от предния собственик. Та да преминем на ремонта. Значи китосване и боядисване около 350 лева. Но идва съществения проблем. Обърнах навсякъде по интернет за огледалото, и не мога да намера никъде. МНОГО ВИ МОЛЯ ако някои знае каде мога да си намера огледало с основата нека ми каже. Ще съм много благодарен. Благодаря предварително!
|
|
|
|
| Нед Фев 14, 2010 1:24 pm |
|
|
|