|
Страница 2 от 2
|
стр < 1, 2 |
| Автор |
Съобщение |
|
Pacone 4X4
Регистриран на: Пон Фев 09, 2009 5:45 pm Постове: 2163 Местоположение: София
Автомобил: Subaru OBK 2.5 SVT 2011
Телефон: 0888492747
Рейтинг: 261     
|
 за пясъка казах че няма ядове "горския"...пробвано многократно...катамарана до водата и разтоварване...даже и бавните не ми потрябваха.
_________________ Subaru Outback 3.0 2002, Subaru Outback 2.5 2011 Пламен Маринов
|
|
|
|
| Сря Ное 25, 2009 2:35 pm |
|
|
|
proscrip
|
|
Може за вас да е по-добре по един горски, де, че за да стигнете до пясъка за сърф трябва да карате мин 400 км, а вярвайте ми - Горския е идеален ама, за фин и среден пясък. Вкарвали сме се в голяма схема с фори турбо с ЛСД на едрия пясък на Ной - направи точно два метра от бетона навътре в пясъка, преди да легне по корем, хем е с по-широки гуми от нормалния, на Крапец, долу на Паша дере и къде ли не, най-вероятно сте пробвали пясъка на юг от ИРакли - южното крайбрежие е с доста по сбит и ситен пясък. Всъщност, ако има желаещи на следващата варненска среща може да отидем на Ной и форитата да поорат там пясъка, ще направим и филмчета и снимки.
|
|
|
|
| Сря Ное 25, 2009 3:09 pm |
|
|
|
chill
Регистриран на: Вто Ное 24, 2009 12:06 pm Постове: 7 Местоположение: София Рейтинг: 0
|
Аз пак да спомена, че питам за сервизите и цената на поддръжката, а не за експлоатационните качества на един или друг автомобил. А "недоразумението" Grand Vitara има заключване на централен диференциал и LSD на задния мост в повече от Forester, доста по-твърдо и некомфортно окачване и доста по-малък багажник. Така че, и двете си имат плюсове и минуси и едно решение за покупка се базира на относителното тегло на тези плюсове и минуси.  А по въпроса за затъването - всеки, абсолютно всеки автомобил има къде да затъне. 
|
|
|
|
| Сря Ное 25, 2009 3:28 pm |
|
|
|
proscrip
|
chill написа: Аз пак да спомена, че питам за сервизите и цената на поддръжката, а не за експлоатационните качества на един или друг автомобил. А "недоразумението" Grand Vitara има заключване на централен диференциал и LSD на задния мост в повече от Forester, доста по-твърдо и некомфортно окачване и доста по-малък багажник. Така че, и двете си имат плюсове и минуси и едно решение за покупка се базира на относителното тегло на тези плюсове и минуси.  Колега, поне по един въпрос май с останалите фенове на субару сме на едно мнение - Сузуки е гнила история. Кажи им Микрат и не ги обиждай повече! http://forum.offroad-bulgaria.com/showt ... hp?t=52544http://forum.offroad-bulgaria.com/showt ... hp?t=35526
|
|
|
|
| Сря Ное 25, 2009 3:32 pm |
|
|
|
tisho
Active AWD
Регистриран на: Нед Май 18, 2008 7:31 pm Постове: 551 Местоположение: покрай морето
Автомобил: Subaru
Рейтинг: 171   
|
|
| Сря Ное 25, 2009 3:39 pm |
|
|
|
chill
Регистриран на: Вто Ное 24, 2009 12:06 pm Постове: 7 Местоположение: София Рейтинг: 0
|
Чел съм я тази епопея ... И двете страни са за бой.
|
|
|
|
| Сря Ное 25, 2009 4:03 pm |
|
|
|
bobeck
Регистриран на: Вто Юли 01, 2008 2:07 pm Постове: 628 Местоположение: Пловдив
Автомобил: Opel Frontera V6
Рейтинг: 41
|
chill написа: А "недоразумението" Grand Vitara има заключване на централен диференциал и LSD на задния мост в повече от Forester, доста по-твърдо и некомфортно окачване и доста по-малък багажник.  Сигурен ли си, че задния е ЛСД? Че преди година не беше така. А и за Х-трайла гледам беше писал, че предния е ЛСД. Това също ми се струва малко вероятно. Заводски джипките с блокаж на преден мост са единици.
|
|
|
|
| Сря Ное 25, 2009 4:04 pm |
|
|
|
chill
|
|
Нито един от моделите няма блокаж на мостовете. LSD не е блокаж. Не съм се завирал под полата на x-trail да гледам какво има, така пише по спецификациите, не само за предния, a за двата мостови.
|
|
|
|
| Сря Ное 25, 2009 4:20 pm |
|
|
|
mohi
Регистриран на: Вто Мар 11, 2008 2:00 pm Постове: 76 Местоположение: гр.Мизия Рейтинг: 0
|
proscrip написа: chill написа: Аз пак да спомена, че питам за сервизите и цената на поддръжката, а не за експлоатационните качества на един или друг автомобил. А "недоразумението" Grand Vitara има заключване на централен диференциал и LSD на задния мост в повече от Forester, доста по-твърдо и некомфортно окачване и доста по-малък багажник. Така че, и двете си имат плюсове и минуси и едно решение за покупка се базира на относителното тегло на тези плюсове и минуси.  Колега, поне по един въпрос май с останалите фенове на субару сме на едно мнение - Сузуки е гнила история. Кажи им Микрат и не ги обиждай повече! http://forum.offroad-bulgaria.com/showt ... hp?t=52544http://forum.offroad-bulgaria.com/showt ... hp?t=35526И аз това щях да му кажа, че ако взима сузукито от Миркат, ще има доста главоболия относно поддръжката. Поне повечето ревЪт бая от тях.
|
|
|
|
| Сря Ное 25, 2009 5:38 pm |
|
|
|
bobeck
Регистриран на: Вто Юли 01, 2008 2:07 pm Постове: 628 Местоположение: Пловдив
Автомобил: Opel Frontera V6
Рейтинг: 41
|
chill написа: Не съм се завирал под полата на x-trail да гледам какво има, така пише по спецификациите, не само за предния, a за двата мостови. Споко де, не се стягай. Викам и аз да понауча нещо  .
|
|
|
|
| Сря Ное 25, 2009 6:21 pm |
|
|
|
chill
|
Извинявам се, ако е прозвучало "стегнато", исках да прозвучи хумористично. 
|
|
|
|
| Сря Ное 25, 2009 7:04 pm |
|
|
|
bubaru
|
|
Защо не направиш тестдрайв и прецени сам след това. Определено си се ориентирал към кола, която ще ти върши работа, поне относно задвижването двете има смисъл да ги сравняваш, за разлика от почти всички останали сув-чета в този клас. Все пак има една готина думичка в англ. речник - cool, та мисля си , че ти би трябвало да си cool тип след като караш сърф.Аз не карам, но се кефя на хора като теб. Субару е просто по-cool марка от Сузуки, поне такова ми е усещането....
|
|
|
|
| Сря Ное 25, 2009 11:10 pm |
|
|
|
|
Страница 2 от 2
|
стр < 1, 2 |