Отговори на тема стр <  1 ... 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52 ... 180  >
 Срещи във Варна 
Автор Съобщение
Аватар

Постове: 2527
Автомобил: Forester Boxer Diesel Lineartronic
Отговори с цитат
За колегата от Мазда мога да проверя как е хавата на Балчишкото летище,а и знам,че там има фенове дори с RX7,но не хранете напразни надежди!!! :-)

Пет Ное 27, 2009 12:08 am
Върнете се в началото
Профил
Аватар

Постове: 2211
Автомобил: Outback '00 AT
Отговори с цитат
Чудесна идея, сигурно ще има мраклии.
Като се уточни час, дата и място, ще пуснем нова тема от рода на "Японска среща - Варна"

Пет Ное 27, 2009 9:39 am
Върнете се в началото
Профил
Аватар

Постове: 104
Отговори с цитат
Колеги, кой ходи да кара Форестъра си на трета буна без да се обажда? Има снимка във вестника - май беше притурка на Стандарт - камион помага на закъсал в пясъка Форестър. Вече два дена обяснявам на колегите си, че това е невъзможно и той просто си е паркирал там колата, а камиона минава случайно по негова си работа по събаряне на незаконни строежи. Моля ви, ако някой смята да кара там да се обажда - само Форестър може да изтегли закъсал колега.

Пет Ное 27, 2009 3:22 pm
Върнете се в началото
Профил
Perfect Stranger
Аватар

Постове: 1285
Автомобил: двойката
Телефон: 0888 831783
Отговори с цитат
Balgarian написа:
Колеги, кой ходи да кара Форестъра си на трета буна без да се обажда? Има снимка във вестника - май беше притурка на Стандарт - камион помага на закъсал в пясъка Форестър. Вече два дена обяснявам на колегите си, че това е невъзможно и той просто си е паркирал там колата, а камиона минава случайно по негова си работа по събаряне на незаконни строежи. Моля ви, ако някой смята да кара там да се обажда - само Форестър може да изтегли закъсал колега.

Черен ли беше Форестъра? От новия модел?

Пет Ное 27, 2009 3:37 pm
Върнете се в началото
Профил WWW
Аватар

Отговори с цитат
Черен е. Дори номера му се чете.

Пет Ное 27, 2009 5:15 pm
Върнете се в началото
Профил
Аватар

Постове: 1021
Автомобил: Legacy 2.5 MT, 03
Отговори с цитат
Сняг :smt026 , сняг :smt026 ... айде Варна да покараме? Къде, кога? Да използваме, че след два дни ще се стопи.

Съб Дек 12, 2009 9:53 am
Върнете се в началото
Профил WWW

Постове: 15
Отговори с цитат
На дневна светлина да покараме или на фарове като(ако) понатрупа още малко,аз съм за :smt023

Съб Дек 12, 2009 11:58 am
Върнете се в началото
Профил

Постове: 899
Отговори с цитат
Аз днес както съм си с летните гуми една витара я срусках за мезе на един заледен баир във Владиславово - после човека си счупи врата да гледа ква е таз кола - щото си беше и доста заснежена. още е малко снега - ако сте като мен с летни гуми си е кеф, ама за зимни - требе още!

Съб Дек 12, 2009 2:35 pm
Върнете се в началото
Профил
Perfect Stranger
Аватар

Постове: 1285
Автомобил: двойката
Телефон: 0888 831783
Отговори с цитат
хаха, аз пък се наложи да изпреварвам отдясно един Range Rover Sport, който се чудеше в кое платно да кара. :-D :-D :-D

Съб Дек 12, 2009 4:47 pm
Върнете се в началото
Профил WWW
Аватар

Отговори с цитат
Аз пък на втория завой след картинг пистата се набирам зад един ML ,а отпред една квадратна корса и след завоя на правата Мерчо тръгва,аз след него.Да ама на него му тръгва задника наляво,надясно,наляво и с :shock: срещу баира,та се наложи да намаля.А след това им показах какво той не можа да направи въпреки, че се опита. именно да изпревари корсата с РЯЗ :-D .А нагоре след кичево си вее и довечера като паднат температурите и спрат да чистят ще стане здраво :smt023

Та очакваме включване :smt141 :smt135

Изображение
Изображение

Съб Дек 12, 2009 5:14 pm
Върнете се в началото
Профил
Аватар

Отговори с цитат
Люде онези Филибейци ;-) се сбраха.Ние нали няма да се даваме. :smt137 .Ами така де откога го чакаме този сняг.

Нед Дек 13, 2009 12:45 am
Върнете се в началото
Профил
Аватар

Отговори с цитат
С Comming Soon вчера си мислехме за нещо от рода на 11:00 часа, но не се разбрахме за място.

Нед Дек 13, 2009 9:24 am
Върнете се в началото
Профил
Аватар

Отговори с цитат
Някъде след картинг пистата и от там по селските пътища ?:)

Нед Дек 13, 2009 9:45 am
Върнете се в началото
Профил WWW
Аватар

Отговори с цитат
Ок! 11 на паркинга на картинг пистата!
Ако някой колега иска да се присъедини към нас е добре дошъл.
Извиняваме се, че така в последния момент, ама и снега ни изненада... :-D

Нед Дек 13, 2009 9:50 am
Върнете се в началото
Профил
Think. Feel. Drive.

Постове: 1849
Автомобил: Outback H6
Отговори с цитат
Снимки и клипове ще чакаме... :smt023

Нед Дек 13, 2009 10:30 am
Върнете се в началото
Профил
Аватар

Отговори с цитат
Сори че не можах да дойда,но видях уговорката чак в 2 след обед.Ама вие дето ходихте кво се почесвате дайте една снимка де :-D

Нед Дек 13, 2009 11:29 pm
Върнете се в началото
Профил
Аватар

Отговори с цитат
Как ви пропуснах! Късно разбрах. От картинг-пистата ми казаха, че трима са минали оттам. Трябваше да се обадите, щях да уредя каране по пистата. Пуснете малко видео поне.

Пон Дек 14, 2009 7:51 am
Върнете се в началото
Профил
Аватар

Отговори с цитат
Голямо каране (Разбирай : бутане , дърпане, копане, ровене) падне :D :D Времето беше доста тежко и затова Красс документира само метеорологичната обстановка. Много силен вятър и преспи от навявания. Снимков материал и видео от него :)

Пон Дек 14, 2009 9:28 am
Върнете се в началото
Профил WWW
Аватар

Отговори с цитат
Събрахме се около 11:20 на картингпистата аз(Импреса 1 с ръчна скоростна кутия), Пламен (Форестър 1 с ръчна СК) и ге6 (Легаси Комби 3 автомат).
Стигнахме до разклона за село Куманово, където пишеше, че пътя е затворен, ние нали сме смели - газ напред. Обстановката беше - слънчево, силен вятър и навявания до към 20-25 см.
http://www.youtube.com/watch?v=mq3pgyQrFBI
Аз тръгнах първи щото съм най-нисък и ако закъсах някъде, просто щяхме да се върнем. Последно беше Легасито. Тръгнахме напред, карахме, карахме, карахме........около 200 м. :-D , след което ни посрещна еднометрова пряспа напреки на пътя (явно някакъв снегорин се е пробвал до там и се е отказал).
Решихме да се връщаме и тогава се почна. Имаше едно място да обърнем Импресата и Форестъра, а Легасито трябваше да го направи 10-15 метра по-назад.
http://www.youtube.com/watch?v=4z2pRFcCE1A
Легасито тръгна на заден и закъса. Почнахме да копаем и да бутаме колата, да не отива в пряспата в страни. За около половин час копане и бутане го обърнахме, след което аз седнах в Легасито и го засилих колкото мога обатно по-пътя. На 50 метра от разклона имаше едно навяване към 15-25 сантметра , където не уцелих най-доброто място, щото занесох точно преди навяването и го вкарах в сняг около 20-25 снтиметра. Там беше второто закъсване. Още половин час копане докато излезе. Адреналина беше на макс, купона - пълен. Вятърът не спираше да навява. Импресата беше на 150 метра назад, Форито на на около 100 метра назад. Между тях имаше вече навявания между 20 и 30 сантиметра (които на отиване ги нямаше), дълги по няколко метра. Тръгнах към моята кола да я вадя, мислейки си, че сега ми предстои същата откопаваща процедура. Имах към 10 метра да се засиля. Първа-бавна, газ, газ, газ до ламараината и хайванчето като захапа пътя - няма пускане!! На един дъх стигнах до Форито, после и двамата от раз излязахме до разколна при Легасито.
После сгяващи кафета на ОМВ-то в кв. Чайка. Разбор на ситуацията и се прибрахме да съхнем.

Това, което колегите дето бяхме заедно незнаят, е че се върнах с един приятел с моята кола 9 часа вечерта пак там да видим каква е обстановката. Не беше разчистено от снегорин ,но явно джипове бяха минавали и разчистили 1-2 километровата отсечка до селото . Нямаше вятър - студено, ясно и тихо време. Аз пак ръчнах бавните и по техните следи - стигнах до разклона на Куманово и го подминах с 1-2 километра където на пътя вече имаше бариери и нататък явно пак беше зле работа. С връщането нямаше проблем - но яко адреналинско!
Иначе имам две снимки, една показва как е ринала Импресата, и как снега се беше набил до височина - над средата на номера. А нощната снимка е от второто пътуване - показва какви навявания видяхме.
Изображение
Изображение

Пон Дек 14, 2009 10:21 am
Върнете се в началото
Профил
Think. Feel. Drive.

Постове: 1849
Автомобил: Outback H6
Отговори с цитат
Браво! :smt023

Пон Дек 14, 2009 11:32 am
Върнете се в началото