Здравейте на Всички, пичове...

Мисля че избързах с регистрацията си във вашия *фен форум*, но няколко дни съм превъзбуден относно едно Субару Импреза WRX 1994г. и ще съм готов на всичко да успея да го притежавам. Млад човек съм и от малък кръвта ми ври заради този тип автомобили, обожавам да шофирам ,да карам разумно и майсторски (до колкото мога и се старая). След като взех книжка плачех за старичък и мощен автомобил, но баща ми така и не ме разбра (а имаше възможност). Заради тъпите семейни проблеми се объркаха всичките ми планове, мечти и желания. Баща ми ми даде на сила да карам: Шевролет Нубира 2004г. (която е сравнително нова, евтина за поддръжка и бих казал семейна). Тъй като му е била сантиментална стойност ми заповядваше да карам до изгниване, а и нали му се водя син (не бих казал, че съм неблагодарен, даже обратното, това е една нормална кола за едно начало). Скоро реших да я пусна в продажба (знаем всички,че в тази Криза трудно се продават и купуват автомобили). Да, звъняха ми с разни предложение за бартери, за които ме е срам даже и да ви споделя. Както и да е, мина доста време и реших аз да пробвам да я бартеросам, обадих се за желаната кола, стигнахме до консесус с продавача, ще престои среща и оглед на 2-та автомобила (Няма и да се учудя, ако попадне на темата и я прочете, няма лошо!) Сега ще видя как ще се развият нещата, търпелив съм ,като никога и гледам положително!!!
Дано не съм ви направил лошо впечатление, като за нов "прибързал" член на фен клуба!
Желая ви Успехи на всички и Безаварийно шофиране с "Машинките Ви"