Отговори на тема стр <  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8 ... 157  >
 Някой има ли информация за този Аутбек (обяви и коментари)? 
Автор Съобщение
Аватар

Постове: 248
Автомобил: Аутбек3.0
Телефон: 0888524989
Рейтинг: 28
Приятел всеки ден
Отговори с цитат
Колега ако ходиш да го пробваш имай впредвид че няма никакви номера,до митака ще ти трябва репатрак,колата е в младост 2 близо до Макдоналдс.Пропуснах да кажа ,че нямаше задна щора външно също е понадран но ако няма други сериозни проблеми мисля ,че не е лош избор.За цената си спомням че мой приятел се обажда на човека когато беше на около 6900лв. мисля че на първо четене можеше да свали на около 6500 лв.Нямам представа защо толкова дълго време стой тази кола,между впрочем такава имаше още един аутбек за около 8000 лв. мисля също беше зелен но са го продали.Успех ако решиш да скачаш в джаза.

Вто Яну 05, 2010 1:52 pm
Върнете се в началото
Профил
Аватар

Постове: 2506
Автомобил: Танк EJ22'94; EJ20G ; D15Z3
Рейтинг: 721
Субару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару Феномен
Отговори с цитат
Ами аз не държа на външен вид. Важно е какво е под капака и окачване и вървене...
Ако всичко по двг, ск. кутии и диференциали и т.н. е ок и окачването не е много зле - направо ще си я харесам :)

Вто Яну 05, 2010 2:55 pm
Върнете се в началото
Профил WWW
Аватар

Постове: 768
Автомобил: 5.7 HEMI
Рейтинг: 30
От звездите одобрен
Отговори с цитат
ако ти трябва репатрак пиши да се разберем

Вто Яну 05, 2010 3:37 pm
Върнете се в началото
Профил

Постове: 108
Рейтинг: 0
Нов фен
Отговори с цитат
Не бях сигурем, че става въпрос за същата кола, но като прочетох, че е в Младост 2, разбрах че е същата. Има писано за тази кола из форума.
kocepicha написа:
Колега ако ходиш да го пробваш имай впредвид че няма никакви номера,до митака ще ти трябва репатрак,колата е в младост 2 близо до Макдоналдс....

Накратко. Ходихме да я гледаме с познат. Човека, който я продаваше тотално отказа колата да се води да се гледа където и да е било. Ако имаш майстор, водиш го за ръчичка да я огледа. Ако нямаш или вземаш или бягаш. Та така. Довода му беше, че той така я бил взел и заради това и този, който я купува и той така.

Може пък по сговорчив да е станал.

Късмет.

http://www.xcosports.com

Вто Яну 05, 2010 6:03 pm
Върнете се в началото
Профил WWW

Постове: 1187
Рейтинг: 68
Субару ФеноменСубару Феномен
Отговори с цитат
и после ще вика ми дедазнам, незнам, неразбирам, втора употреба е, ти кво искаш за тея пари, като искаш перфектна вземи си нова и т.н. :D

Legacy 2.0Gl 98г. МТ
Legacy 2.2GX 98г. BG5 MT
Forester 2.5X 2003г. AT

Вто Яну 05, 2010 7:45 pm
Върнете се в началото
Профил
Аватар

Постове: 124
Автомобил: Subaru Outback, and Legacy Limited
Телефон: 0899598383
Рейтинг: 1
Нов фен
Отговори с цитат
Аз Купих другия Екземпляр.Да ти кажа колата за тези пари си струва но когато ми я запали мотора работеше неравномерно,колата също така няма никаква история,но пък ако си решил наистина да е тази и да я караш.отдели някой лев за поне задължителните обслужвания.Относно технотеста с мойта нямах никакъв проблем отпред до роговете трябва да има табелки на които е опоменато че е за европейския съюз.Дано да е Читава Аз съм супер доволен от Автомобила и засега да чукна на дърво не ме е предал Даже приятели ми я кръстиха (Пътната Помощ)

Чет Яну 07, 2010 11:38 pm
Върнете се в началото
Профил
Аватар

Субару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару Феномен
Отговори с цитат
Супер :)
В събота сутрин - при Митака да видим какво ще каже. :)
Не се сети да е ходила при него (само е чувал за нея от колеги от тук явно?) и ще я гледа.
То въпроса е колко неща има за правене и колко пари ще излязат, защото ако има да се вкарат 2000лв и могат да се вкарат в период от 4-6м ме урежда перфектно :)
Само да е читав двигателя, скорости, всичко по трансмисията, окачване (освен разбити консумативи) и може и да си я харесам.
Дано да е читава и да има само консумативи за смяна (биалетки и подобни ги водя консуматив, все пак сме в бг - дупките са по начесто от полицаите :)
И така. Стискайте палци да има още един в семейството!
Ааа да, продавача беше много отзивчив.
Каза веднага, че няма проблем да ходим да я гледаме (пита къде, което ме поучуди де)...

Пет Яну 08, 2010 12:20 am
Върнете се в началото
Профил WWW
Аватар

Нов фен
Отговори с цитат
И Все пак не оставяй емоциите да те подведат.Нея не я карах но пак ти казвам двигателя не работеше много чисто.може да се дължи на свещи кабели.така че нека да я погледне специалист.дано да е нещо дребно Боби се казва единия от Продавачите.той според мен е по точен.Успех Субару е Императора на пътя :smt023

Пет Яну 08, 2010 12:31 am
Върнете се в началото
Профил
Аватар

Отговори с цитат
Аз точно с Боби ще ходя да я гледа Митко.
Митко, нали все пак е един от хората майстори на Субару в София... мисля, че е достатъчно да каже - да.
Не го познавам, но и тук всички го хвалят и още един приятел който си взе легаси каза, че той е човека... та отиваме да го види.
Аз сам - немога да преценя. Никога не съм имал досег с такава кола (боксер), че и японска...

Пет Яну 08, 2010 12:38 am
Върнете се в началото
Профил WWW
Аватар

Нов фен
Отговори с цитат
Какво Стана Гледа ли я? Ще караш ли АУТБЕК или не е Читава??!!!

Съб Яну 09, 2010 9:29 pm
Върнете се в началото
Профил

Постове: 77
Автомобил: Субару Аутбек 2.0 дизел
Телефон: 0882831036
Нов фен
Отговори с цитат
Айде, колега!
Кажи какво стана с Аутбека?
Върви и една обява за един с Газова, нов внос от Франция - в Нови Хан е на автокъща
http://nfs.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi?to ... f1=details
някой гледал ли е? Аз щях до ходя, но преди това минах от другаде и си взех Легаси.

Пон Яну 11, 2010 10:07 pm
Върнете се в началото
Профил

Постове: 22
Рейтинг: 2
Нов фен
Отговори с цитат
Здравейте, колеги!
От доста време насам съм се запалил по този модел на Субару. Надявам се скоро да мога да се поздравя като пълноправен член на клуба и да почерпя! :) Само да изгрее финансовото слънце и ще е факт! :-D
Въпросът ми е: дали някой от форума има представа що за нещо е тази кола:
http://www.cars.bg/u76310
И още: дали не е пак от продажбите на бай Петко "Поразяващата ръка", защото прочетох много "хвалебствия" по негов адрес и никак не ми се иска да съм от тези, които са си купили нещо от него и после пишат с пяна на уста... :evil:

Сря Яну 27, 2010 11:36 am
Върнете се в началото
Профил
Аватар

Постове: 512
Автомобил: Outback 3.6R B14
Телефон: 0899907501
Рейтинг: 117
Субару ФеноменСубару ФеноменСубару Феномен
Отговори с цитат
Здравей, колега, аз си купих един червен Аутбек от Петко в началото на януари. Тогава гледах в интернет и твоята обява, но тази кола я нямаше в автокъщата, където си държи колите. След като прочетох всичко писано за Петко се бях притеснил доста за моята кола, но явно съм бил късметлия. Моята я спазарих с 500 лв. отстъпка от цената. Забележките по колата са следните: беше спукано дясното огледало, но той го залепи и си го ползвам без проблем. Имаше изгоряла крушка на стопа - смени я преди да я купя.
След като я купих и направих още един преглед при Дани - DK Perfomance. Колата явно не беше карана доста време, защото дисковете (оказаха се почти нови) и спирачните механизми бяха много ръждясали и блокирали. По ходовата част имаше само кормилен накрайник за смяна. Смених ангренажа и водната помпа (лек теч) и Дани раздвижи спирачните механизми + нови накладки. Накратко колата е наистина много запазена, както отвътре, така и като цяло.
Така че, моят съвет е да отидеш да видиш колата, договори се да я видиш в сервиз и тогава сам можеш да прецениш дали да я взимаш. Явно много хора са недоволни от Петко, но аз лично нямам такива причини. Даже колата беше регистрирана и трябваше само в КАТ да я прехвъля за 40 минути.
Аз лично не съм от хората, които слагат под общ знаменател всичко. Петко като всеки търговец гледа да си продаде стоката, но това не означава, че няма читави коли при него. С това не искам да му ставам защитник, но аз лично нямам причина да се оплаквам. Най-големият ми шаш беше като прочетох, че продал кола с подменен двигател. На минутата се бях изстрелял да търся какво пише на двигателя :-D . Всичко си беше ОК.
Отиди, виж и прецени, пазари се, ако трябва (а то винаги трябва). Все пак никой няма да те накара насила да купиш. И късмет и успех от мен! Колата изглежда хубава.

Сря Яну 27, 2010 12:12 pm
Върнете се в началото
Профил
Аватар

Постове: 239
Автомобил: OUTBACK 2.5 2001г, OUTBACK 3.0 2002
Рейтинг: 44
От звездите одобрен
Отговори с цитат
От снимките, оставам с впечатление, че колата не е изобщо 2001г. модел. Иначе факта че е сервизирана при Митака е добър атестат, но цената ми се струва издута лекинко. Задължително да се мине на тест, ако собственика отказва, колата не си заслужава.

Сря Яну 27, 2010 12:14 pm
Върнете се в началото
Профил
Аватар

Постове: 5904
Автомобил: Outlander 2 '11, 2.4 LPG
Рейтинг: 896
Отговори с цитат
Точно той е...

Сря Яну 27, 2010 12:17 pm
Върнете се в началото
Профил ICQ
Аватар

Отговори с цитат
Има тема за въпросния г-н Петко във форума: viewtopic.php?f=10&t=5132&hilit=%D0%BF%D0%B5%D1%82%D0%BA%D0%BE :)
Прецени сам, но май си е на късмет.
Това, че е надута цената - нормално е за въпросния човек май? (аз гледах една 2.0 турбо '92 за 4500лв!!! при него) :)
Конзолата на моята е същата - т.е. си е 3та версия - ?'99-'04?
Все пак си е на късмет :)
Успех!

Сря Яну 27, 2010 12:26 pm
Върнете се в началото
Профил WWW
Аватар

Постове: 239
Автомобил: OUTBACK 2.5 2001г, OUTBACK 3.0 2002
Рейтинг: 44
От звездите одобрен
Отговори с цитат
valqk написа:
Конзолата на моята е същата - т.е. си е 3та версия - ?'99-'04?
Успех!

има 2 фейслифта след 99, първия е 2001, после 2003
Доколкото знам има промени и по двигателя

Сря Яну 27, 2010 2:57 pm
Върнете се в началото
Профил
Аватар

Отговори с цитат
ако някой може да даде инфо за това ще ми е интересно :)
да видя фейслифтовете в втората серия на аутбек (1999-2003)?

Сря Яну 27, 2010 3:44 pm
Върнете се в началото
Профил WWW

Постове: 176
Рейтинг: 102
Субару ФеноменСубару ФеноменСубару Феномен
Отговори с цитат
За първи път виждам Momo волан на Outback 2.5. Слагат го само на H6 доколкото съм забелязал.
Освен това целия интериор е в черно/сиво, а волана с дърво :?:
За мен 100% е сменян волана, което най-често е заради отворен еърбег... От там нататък се сещайте сами...

Чет Яну 28, 2010 7:30 am
Върнете се в началото
Профил

Постове: 117
Нов фен
Отговори с цитат
БЯГАЙ!!!Петко е!

Чет Яну 28, 2010 11:18 am
Върнете се в началото
Профил
Отговори на тема  стр <  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8 ... 157  >