|
Страница 2 от 2
|
стр < 1, 2 |
Най после се сдобих с нов Аутбак
| Автор |
Съобщение |
|
valqk
|
Колега, днеска видях един такъв 99-2002 същия цвят в гео милев и се чудех, дали не е избеляло зеленото  после се усетих, че може да е хамериканка.
_________________ http://www.hostit.bg/
|
|
|
|
| Пет Мар 05, 2010 12:25 pm |
|
|
|
kissiov
Регистриран на: Пон Окт 16, 2006 6:02 pm Постове: 117 Местоположение: София Рейтинг: 0
|
ЧЕСТИТО!Със здраве!Браво колега за лепенката,а и правописа ти е образцов и пример за много тук-живеещи фенове!Казвам това,понеже българите в чужбина получават остра амнезия и най-вече към родна реч,омайна 
_________________ СУБАРУ-Това е диагноза!
|
|
|
|
| Пет Мар 05, 2010 7:38 pm |
|
|
|
plaskom
|
Честито и от мен! Искрено ти завиждам! Исках и аз едно такова, но реших че в момент на световна финансова криза не мога да си го позволя. 
_________________ www.plaskom.com
|
|
|
|
| Съб Мар 06, 2010 5:08 pm |
|
|
|
геле
Регистриран на: Чет Сеп 03, 2009 7:38 pm Постове: 10 Местоположение: Varna Рейтинг: 0
|
|
ЧЕСТИТО И СЪС ЗДРАВЕ ДА СИ Я КАРЯШ !
_________________ http://www.sungardenbg.com
|
|
|
|
| Съб Мар 06, 2010 6:27 pm |
|
|
|
Mupo
Symmetrical AWD
Регистриран на: Чет Окт 08, 2009 11:40 pm Постове: 26 Местоположение: Г.Оряховица Рейтинг: 0
|
Честито! 
_________________ Rammstein
|
|
|
|
| Съб Мар 06, 2010 7:23 pm |
|
|
|
simbat
Регистриран на: Съб Юни 24, 2006 9:22 am Постове: 865 Рейтинг: 95  
|
Браво,любим цвят ! Сега предполагам почва товаренето Навигацийка-http://global.ebay.com/2010_SUBARU_LEGACY_DOUBLE-DIN_STEREO_DASH_KIT_95-8904B/200444126473/item Някое добро интериорче от Katzkin,с по-качествена кожа от стандартната,може би Tuscany Халогени Hella,Front Bumper Underguard-че,All Weather Floor Mats,Някоя добра джанта.Доста може да се натовари USA базиорката и да стане много по-добре от limited версиите.
_________________ 2013 Subaru Outback 3.6 Special Appearance package Satin White Pearl 2017 Subaru Outback 3.6 Touring Crystal white pearl
|
|
|
|
| Съб Мар 06, 2010 10:55 pm |
|
|
|
peshehodetz
Регистриран на: Чет Юли 16, 2009 8:56 pm Постове: 80 Местоположение: Хюстън, САЩ
Автомобил: 2021 Tesla Model S
Рейтинг: 30
|

Колеги, мерси за пожеланията и да ви се връща. Ето и малко впечатления от колата след близо 5 дена каране и 250 мили или около 400 км, от които около 150 км са магистрално и 250 км градско. Колата е много приятна както за каране, така и за возене, доста широка и просторна е отзад дори при дръпнати предни седалки до края. Двама възрастни отзад могат да пътуват спокойно. За новата трансмисия превключването е много плавно и неусетно, все пак аз не я много цедя, поне в сервизната книжка пише да не се дига повече от 4000 оборота за първите 1000 мили освен в неизбежни ситуации, като аз дори гледам да не качвам повече от 3500, освен дето днес на два пъти ми се наложи да я понатисна. Освен това ми се струва че ускорява по добре с тази трансмисия, поне съпоставяйки като съм правил драйв тест на стария Аутбак който е със същия двигател. Иначе при скорост около 120 км/ч на круз контрол двигателя стои закрепен на около 2200 оборота. За цвета наистина ми харесва, аз и нямах много избор, то на паркинга дилъра имаше 25 Аутбак-а и само 2 бяха базови, като единия беше страхотен графитен металик, ма беше с ръчни скорости, пък жена ми не може да кара ръчка, независимо че е карала шофьорски курсове на жигула. А другия базов модел е този зеления дето вече го взех. Иначе имаха доста Премиум модели пак 2.5 ма с много неща по тях дето не ми трябват. За разхода на една от снимките от първия ден се вижда 23.4 MPG това прави около 10 литра за градско, което ми се струва повече от добре, ако все пак е вярно показаниет, но все пак аз живея в градче където не е много натоварено карането с доста чести спирания. Иначе днес като дозаредих след около 400 км излезе точно 9л/100км усреднено, градско 60 % и магистрала 40%. За бензина не съм много сигурен какъв да зареждам, в сервизната книжка пише само да е безоловен, но не е посочено октаново число. Дилъра ми каза да сипвам Регулар (ам. вариант се води 87 октана, по европеската таблица е 91-92 октана). Иначе аз мисля да го карам с поне Mid Grade, който отговаря на европейския вариант 95 октана. За доработки както някой колега спомена, засега не съм се замислял, но след някой и друг месец ще трябва да затъмня стъклата, че си е доста горещо при нас. Алуминиеви джанти мога да сложа след време като се поизносят оригиналните гуми и да сложа 17" джанти с гуми 225, че сега съм с 16" на 215 пък стоманените да си ги запаза ако се преместя някъде дето има сняг евентуално за зимни гуми на тях. Друго засега не се сещам, като понатрупам повече впечатления ще драсна някой ред. А за лепенката БГ, да спомена само, че откакто съм в странство близо 12 годии на всички коли съм имал такава досега, то може да се види и на една от снимките на червения пикап също.
_________________ keep walking
ex Subaru Outback MY 2010 2.5i CVT
|
|
|
|
| Нед Мар 07, 2010 7:22 am |
|
|
|
bubaru
|
mIr4o` написа: Честито!  Снимката от аватара на твоя ли е? Не знаех , че там карате дизели.Сподели нещо повече с нас, че тук в БГ Рав-4 по 70К се купуват, ама Аутбеци не.
|
|
|
|
| Нед Мар 07, 2010 10:28 am |
|
|
|
simbat
Регистриран на: Съб Юни 24, 2006 9:22 am Постове: 865 Рейтинг: 95  
|
bubaru написа: тук в БГ Рав-4 по 70К се купуват, ама Аутбеци не. Незнам как е в БГ,мой познат си докара във Варна Rav4-ка то се прибра от САЩ и сега много го е яд,че не е платил малко повече за Аутбек... А и с броя продажби в БГ е трудно и безсмислено да се направи дори символична статистика на продажбите,понеже 1-2 продадени коли повече или по-малко си е чиста случайност,но изразено процентно е огромна разлика. http://www.subaru.com/Базовия Аутбек е $22995 Invoice.Аз ползвам и 10% отстъпка от завода...В момента чрез мои познати се изнасят от завода в САЩ легаси и аутбек 2010 модел за Япония,Китай и няколко Арабски страни заради недостатъчни производствени мощности на Японския завод....
_________________ 2013 Subaru Outback 3.6 Special Appearance package Satin White Pearl 2017 Subaru Outback 3.6 Touring Crystal white pearl
|
|
|
|
| Нед Мар 07, 2010 12:23 pm |
|
|
|
|
Страница 2 от 2
|
стр < 1, 2 |