Правила за пускане на обяви в раздела

1. В този раздел се допускат обяви на сервизи и магазини пряко свързани с автомобилите Субару.
2. Нова рекламна тема на дадена фирма се допуска само след предварителна заявка за това към модераторите на форума. Те решават коя обява да бъде допусната по собствена преценка.
3. Обява, която не съответства на правилата ще бъде изтрита.

Темата е заключена, не можете да променяте постове. стр <  1 ... 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37 ... 64  >
 MITAKA performance service, София, шосе Банкя 3 0888 544 999 
Автор Съобщение
Аватар

Постове: 2507
Автомобил: Танк EJ22'94; EJ20G ; D15Z3
Рейтинг: 721
Субару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару Феномен
Много мерси :)
значи си оставам сток :)

Съб Фев 20, 2010 12:24 pm
Върнете се в началото
Профил WWW
Изгонен
Аватар

Постове: 3717
Рейтинг: 267
Субару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару Феномен
valqk написа:
значи си оставам сток :)
еее, аре стига. сток не е интересно :D

0899 612 719 - Венци
https://www.facebook.com/redlineoil.bg

Съб Фев 20, 2010 9:02 pm
Върнете се в началото
Профил
Изгонен
Аватар

Субару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару Феномен
стига с конските - малко гледка за окото. вчера и днес налетях на мицубиша като стършел :-D освен останалото - става целият на полиуретан...

съединителя е тотално разсипан :mrgreen:

останалите снимки - аз докато бачках - иван обикаляше с апарата...
http://maggkrabar.snimka.bg/tuning/evo-8.478042

Изображение

0899 612 719 - Венци

Пет Фев 26, 2010 10:14 pm
Върнете се в началото
Профил
Аватар

Постове: 5906
Автомобил: Outlander 2 '11, 2.4 LPG
Рейтинг: 896
Субару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару Феномен
Грим за красавеца :smt023

Пет Фев 26, 2010 10:22 pm
Върнете се в началото
Профил ICQ
Изгонен
Аватар

димитрина придобива все по-лоши навици. новото беше, че като иде някой в тоалетната - писана отива да гледа. целим я с топчета тоалетна хартия...

най-новият номер е, че като иде някой да се преоблича - котката застава зад него, и когато е само по гащи - налита с разперени нокти. улична котка, какво да я правиш - на мъж по гащи не може да устои :-D точи си ноктите на гумите, ама на мъжки задник май повече я устройва...

тенчо - тва инфо се надявам да ти помогне да изкараш снежка от гаража... от първа ръка е :D

0899 612 719 - Венци

Съб Фев 27, 2010 10:15 pm
Върнете се в началото
Профил
Изгонен
Аватар

митака отиде в Жанева на някакво автоизложение. до неделя в сервиза - пълна анархия щото аз съм шефа сега. всички цени - на дубъл :-D събираме пари за море, не за друго...

0899 612 719 - Венци

Вто Мар 02, 2010 10:02 pm
Върнете се в началото
Профил
Изгонен
Аватар

...и ни налегна простотията:

Изображение

иван се заблея и буса също го налепихме - да видим кога ще рзбере :-D

Изображение
Изображение

0899 612 719 - Венци

Пет Мар 05, 2010 4:58 pm
Върнете се в началото
Профил
Аватар

Постове: 148
Автомобил: Toyota Carina
Рейтинг: 86
Субару ФеноменСубару Феномен
Бе вие работа нямате ли си?

Я марш да изметете плаца!

Пет Мар 05, 2010 8:05 pm
Върнете се в началото
Профил
Аватар

Постове: 1217
Автомобил: предишен: Impreza 2.0R
Рейтинг: 140
Субару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару Феномен
:lol:

сега:
    Daihatsu Sirion 4WD (full-fledged Justy)

Съб Мар 06, 2010 10:53 pm
Върнете се в началото
Профил
Изгонен
Аватар

Fido Dido написа:
Бе вие работа нямате ли си?

Я марш да изметете плаца!
работа си имаме - сняг няма :-D

то на витоша било доста опасно. и вчера беше, ама днес - повече. от трите коли на отбора - оцеля само тойотата. дърветата си взеха своето - от днес асконката на владо е тотал. страшна скорост, страшна настилка - ама страшни мантинели, бетони и дървета. доста голямо беше дървото, но го отсече с около 100... сега ако навали сняг - няма да има с кой да карам - или ще трябва всички да се изреждаме на тойотата щото без каране не може :-D от 4те автомобила, които карахме по нощите - само тойотата някак си се измъкна почти невредима, шарнири потропват. двете беемвета с напълно разбито окачване, асконката - тотал...

на изкачване към копитото единият съотборник промърмори - копеле, тва дето го правим е доста страшно. на врати с голяма скорост - отстрани само дървета и железа, нищо не пази... и на слизане асконата отсече дървото... важното е че всички са живи и здрави, че даже майтап стана... коли се правят... пък и багерчето извади асконата от дерето безплатно, като ни видяха - не пожелаха пари :D като се натоварихме 4 човека в тойотата да викаме багера, аз почнах да дрифтя лекичко - те викат копеле, последна кола ни е :-D

0899 612 719 - Венци

Нед Мар 07, 2010 2:07 am
Върнете се в началото
Профил

Постове: 36
Автомобил: Type R STI
Рейтинг: 0
Нов фен
Изображение
Изображение

Нед Мар 07, 2010 1:59 pm
Върнете се в началото
Профил WWW
Изгонен
Аватар

оня ден какво ми се случи - яко офроуд...

значи около 1ви март дедо цочо натоварил бабата, котката, кучето и храна за два-три дена във форестъра, и се качил на вилата. намира се над своге, отбивката за лесков дол и после нагоре в планината - път за мулета и БТР-и. после звъни на пожар, фори не пали. десетина дена се опитват да запалят колата, не може. нормална кола горе не може да се качи - нали заваля големият сняг. евентуално някой военен джип. идвайте да ни спасявате, свърши ни храната... накрая митака ме нарита да спасявам пенсионерите. запалих на колегата венци аутбека, натоварен с всякакви инструменти, тестери и резервни части. като стигнах до планинският път - хората ме убеждаваха дори да не опитвам, за кола било абсурд да се качи. две педи кал, и отгоре една педя мокър сняг. няма следи, няма коловози, свлачища яко, навсякъде дерета, ями - бе път за мулета ви казвам. аз обаче тръгнах нагоре щото пенсиите тотално се бяха сдухали. около час катерене по стръмни наклони, с обратни виражи, кал и сняг до колене. на няколко пъти щях да изпадна в деретата, на места слизах да огледам пътя да не затъна. после 1ва директна, снежинката(HOLD) и газ.

дедо цочо ме пресреща по едно време - слезнал пеша да ми показвал пътя. на третото подсказване щяхме да изпаднем от трасето и му креснах да си затваря устата :D ей тва само да изкачим - нататък е по-добре. изкачим го, следващото още по-стръмно. той пак само тук да минем и няма грижи... на третият път просто видях че затъването е неизбежно - дадох километър на заден ход да намеря място за обръщане, изритах го от колата и викам сега ще катерим пеша :-D ако затъна - няма кой да ме извади няколко дена.

зарязах го да се влачи след мен и хукнах нагоре. сняг и кал до коленете, аз само по работен гащеризон, а наоколо само вълци и бездомни кучета вият - тва е нагоре в планината, където освен булсатком, джиесеми и ток - друго няма. качих се до вилата, и замалко да приема поканата да се натряскаме с дюлева ракия и да заебем всичко :-D

натоварихме фори с всичките пенсии, багаж, котки и кучета, като тръгнах да спускам - дедо цочо почна да се кръсти :-D и ми обясняваше тук изтаваних предното фори, тук рязаха дърветата да ме вадят - доста пъти е бил у деретата.

та така

освен това фори запали за 10 секунди! просто го бяха задавили леко. направи избеснях и ги награбих пенсионерите - вие за това ли ме разкарвахте, що просто не въртите на стартер и разни такива. после ги глобих 50лв - за автомивка и пастиране на колата на колегата. аутбека му е слънчев и изпънат като струна, а аз го направих на нищо само защото едно субару не могат да запалят. когато дедо цочо се довлече до вилата с тестера - бях му дал малко багаж - фори мъркаше добре загрят, а аз гледах много лошо...

там кола не можела да се качи. ама субару явно може... що страх брах не е истина. през целият зимен сезон така не съм дрисвал. всеки път като се свличаше към дерето и си представях как изкарвам до пролетта в компанията на пенсии и дюлева ракия... падне ли в дерето, там си остава... а венци реве по телефона - само да ми одраскаш колата мисли му...

рапорт даден :-D ебахти субарата, такава кола просто няма! а мислех да тръгна с тойотата, нали е на шипове, и субарата на витоша ги прави смешни. ако бях направил тази грешка - сега щеше да има едно зарязано в преспите АЕ и аз доста вечери щях да съм на дюлева ракия и яко булсатком с банда изперкали пенсионери...

извод - като не ще да запали - просто въртете на стартер - докато запали... запали ли, минава там дето кола не може, тва е субару... как ме ядосаха пенсиите не е истина! и дедо цочо се пазари. имало автоматични автомивки за 10лв. давай викам 50 кинта за пастиране, останалото после... оставих ги с 15лв да си купят нещо за ядене :-D

0899 612 719 - Венци

Пон Мар 15, 2010 2:05 am
Върнете се в началото
Профил

Постове: 176
Рейтинг: 102
Субару ФеноменСубару ФеноменСубару Феномен
Е това ми оправи настроението за дни напред :)
ПОздравления за доброто писане :)

Пон Мар 15, 2010 7:14 am
Върнете се в началото
Профил
Аватар

Постове: 380
Автомобил: Leone 1800i COUPE , DR BIG 800
Рейтинг: 1
Нов фен
Супер!
А и аз вчера нещо подобно - един познат на мой приятел - дай да вземем един компютър от Драгалевци...
Що му се вързах направо - една туба бензин и катерене на 1ва ...на места лед... и за някъв комп дето струва по малко от колкото тубата с бензин дето изхарчих :lol: .

Но се възгордях отново като ни попитаха в къщата : "ама вие с кола ли се качихте до тук?!? " - а отговорът горд - ДА - Субару! :smt132

Пон Мар 15, 2010 10:47 am
Върнете се в началото
Профил WWW
Изгонен
Аватар

днес проверихме на колегата венци аутбека. колкото и да го пазих - има поражения. предна дясна гума е балонка, надраскана е и боята на места, ожулена е бронята. за всичко е виновен митака - ние не сме планинска спасителна служба, а обикновени гумаджии :-D все някой ден ще му прибараме някоя от колите. за имресата(врх 300кс) сме намислили да и сипем масло за бусчета и да я тестваме до банкя и обратно колко надува. а аутбека на жена му - да го прекараме през врц трасето с пълна газ. ще има отмъщение със сигурност :D

и вероятността тодор дунев да ми е ко-пилот на ретро състезанието е съвсем сериозна. дано не му мине котка път - ще дава газ на тойотата, и без това отдавна съм му обещал да му дам да покара истинска бигачка :-D поршета, пуми, нисани - лиготии :D

0899 612 719 - Венци

Пон Мар 15, 2010 10:19 pm
Върнете се в началото
Профил
Изгонен
Аватар

да използваш чук било твърде интимно :-D но когато заиграе големият чук, нещата просто се случват. нямам представа дали става дума за изчукване, зачукване, начукване или каквото там е. ама чукът е много важен инструмент във всеки един сервиз :D

как ме е налегнала простотията не е истина...

0899 612 719 - Венци

Сря Мар 17, 2010 9:47 pm
Върнете се в началото
Профил
Аватар

Постове: 5468
Рейтинг: 1000
agent dust написа:
да използваш чук било твърде интимно :-D но когато заиграе големият чук, нещата просто се случват. нямам представа дали става дума за изчукване, зачукване, начукване или каквото там е. ама чукът е много важен инструмент във всеки един сервиз :D

как ме е налегнала простотията не е истина...

Да не си пречукал котака камикадзе с чука? :lol:

Чет Мар 18, 2010 9:05 am
Върнете се в началото
Профил
Аватар

димитрина благоденства - унищожава марков киткат сутрин и вечер, прави каквото и скимне, и се слага на всеки който дойде в сервиза :D

днес зачуках на мицубиша новият съединител - ще дава газ на калояново през уикенда. утре ще се погрижим и за субаруто - отдавна чака да му покажа ключа. и турбо АЕ-то на ивчето няма да скучае. отиваме мощна група бигачки. всичките японски, всичките турбо, и все много готини и много бързи...[/quote]

Усещам че те "сърби" много десният крак :lol: :lol:
Да не забравиш после видео документацията на хулиганщината дето замисляте ;-)

ПС: Не знам кво ще правите като Димитринка се прое.е :lol:

Пет Мар 19, 2010 9:04 am
Върнете се в началото
Профил
Аватар

Постове: 2507
Автомобил: Танк EJ22'94; EJ20G ; D15Z3
Рейтинг: 721
Дано да е имало някой да снима! И мен ми се гледа :)

и както обещах:
:))) :-D
:shock: тв'а май не се вижда всеки ден при Митака :)

Прикачени файлове:
Коментар на файл: Сервиз на субару. Криза, братче....
subaruservice.jpg
subaruservice.jpg [ 144.12 KiB | Прегледано 603 пъти ]

Пон Мар 22, 2010 11:33 am
Върнете се в началото
Профил WWW
Аватар

valqk написа:
Дано да е имало някой да снима! И мен ми се гледа :)

и както обещах:
:))) :-D
:shock: тв'а май не се вижда всеки ден при Митака :)

Ако не ни бяха толкова зле пътищата Митака нямаше да прави Субару коли, щото нямаше да се чупят :lol:

Пон Мар 22, 2010 12:01 pm
Върнете се в началото
Профил
Темата е заключена, не можете да променяте постове.  стр <  1 ... 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37 ... 64  >