Отговори на тема стр <  1, 2
 Импреса десен волан 
Автор Съобщение
Аватар

Постове: 1886
Автомобил: Impreza3.3 Impreza H6T Subaru SVX
Рейтинг: 622
Субару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару Феномен
Отговори с цитат
И вече в клас "C" браво поздравления за избора.

Пон Мар 08, 2010 3:10 pm
Върнете се в началото
Профил ICQ
Аватар

Постове: 18
Автомобил: Forester XT 2003
Рейтинг: 0
Нов фен
Отговори с цитат
agent dust написа:
резина, нали ти казах че тук е фраш с капацитети. почвай да тормозиш бай дог и трошко без да ти мигне окото. ако нещо се опъват - свиркай :-D и двамата минаха по твоя път - обръщане на дирекцията на субару, самосиндикално...

аз имам човек за целта, обръща ги на конвейр. но взема 2000лв само за труд. пращаш колата с донор и след две седмици все едно никога не е била с ляв волан.. имам още един - 1000лв за труд. но резултата не се коментира...

Караси ,защо мислиш че, резултата и качеството за 1000 лв труд е по лошо от това на Стенли -Климатика кайто до скоро визмаше по

2000 лв защото нямаше почти никаква алтернатива за друг в София .

Когато докарам моята мотора ще се убедиш че по нищо не отстъпва в качеството на работа още по малко ,че на моята

сложих по новото табло и ми се наложи да сваляме и челното стъкло заради планките за окачване .

Нед Мар 14, 2010 4:30 pm
Върнете се в началото
Профил
Отговори на тема  стр <  1, 2