| Автор |
Съобщение |
|
Boki82
Регистриран на: Пет Сеп 18, 2009 3:54 pm Постове: 43 Местоположение: Sofia
Автомобил: Impreza boxer Diesel
Рейтинг: 0
|
Здравейте колеги,днес за съжаление едно нагло леке ми " нарани" Импрезата.На бул Овча купел си чакам 1-ва кола чинно зелено за направо,а от дясната ми страна е секторна лента за завинане надясно на която свети червен сигнал.Тъкмо светва зеленои тръгвам да потеглям и един келеш с един изглин Голф изпреварва цялата колона от дясно и ме засича за да мине пред мен.Спрях навреме ма той се уплаши и хубаво се отърка в предния ми десен калник.Резултата е понамачкан преден десен калник и леко издраскана странично предна броня.Иде ми да се гръмна ,колата е на само 7500 км и вече се намери един кретен да ми съсипе нервите и деня и всичко.Пазете много от такива "Шумахеровци" дето си мислят че са най-великите на пътя и всичко им е позволено.В сряда миличката влиза в бокса за ремонт дано я оправят бързо. 
|
|
|
|
| Чет Мар 18, 2010 5:47 pm |
|
|
|
plaskom
|
Много е жалко, но видиш ли Голф - особено ако е пернишки номер - стой надалеч и 
_________________ www.plaskom.com
|
|
|
|
| Чет Мар 18, 2010 6:02 pm |
|
|
|
Boki82
|
Искам да ви попитам колеги,знаете ли какво е положението със Суабру сервиз от към тенекеджииски услуги,дали изпипват добре работата и дали ще се справят в рамките на седмица с моя проблем. 
|
|
|
|
| Чет Мар 18, 2010 6:27 pm |
|
|
|
xektor
Регистриран на: Чет Юни 26, 2008 10:15 am Постове: 356 Местоположение: София
Автомобил: Subaru Legacy 2.0 '99
Телефон: 0898521767
Рейтинг: 10
|
Boki82 написа: ...Иде ми да се гръмна ,колата е на само 7500 км и вече се намери един кретен да ми съсипе нервите и деня и всичко... Няма смисъл колега. Виж ако него го гръмне някой, тогава ще има смисъл.
_________________ www.pipontuning.com
|
|
|
|
| Чет Мар 18, 2010 7:07 pm |
|
|
|
Vmax
|
Boki82 написа: Здравейте колеги,днес за съжаление едно нагло леке ми " нарани" Импрезата.На бул Овча купел си чакам 1-ва кола чинно зелено за направо,а от дясната ми страна е секторна лента за завинане надясно на която свети червен сигнал.Тъкмо светва зеленои тръгвам да потеглям и един келеш с един изглин Голф изпреварва цялата колона от дясно и ме засича за да мине пред мен.Спрях навреме ма той се уплаши и хубаво се отърка в предния ми десен калник.Резултата е понамачкан преден десен калник и леко издраскана странично предна броня.Иде ми да се гръмна ,колата е на само 7500 км и вече се намери един кретен да ми съсипе нервите и деня и всичко.Пазете много от такива "Шумахеровци" дето си мислят че са най-великите на пътя и всичко им е позволено.В сряда миличката влиза в бокса за ремонт дано я оправят бързо.  Такъв го поздравявам с едно мощно "шамареску" за ориентация и възпитание 
|
|
|
|
| Пет Мар 19, 2010 8:42 am |
|
|
|
BAlexandrov
|
Това с "шамареску" не е решение... Не действа в дългосрочен план. Ето какво направи един пернишки Голф3 онзи ден. Това е пл. Македония, аз съм с жълто, той с червено вървим от дясно наляво. Наложи се да намаля, за да го пусна 
Прикачени файлове:
pl Makedonia.png [ 997.64 KiB | Прегледано 748 пъти ]
|
|
|
|
| Пет Мар 19, 2010 9:04 am |
|
|
|
Boki82
|
|
Колеги искаше ми се да кача снимки от неприятната случка ,но са доста голям размер. Малкия гад ,беше с книжка от януари тази година .Имаше наглоста даже да се жалва ,че Голфа му бил нововнесен от ГЕРМАНИЯ.Как не му откачих главата незнам.Караше и с 0.26 промила алкохол(незнам какво ще му е наказанието).Тоя малък боклук е за затвора.
|
|
|
|
| Пет Мар 19, 2010 12:51 pm |
|
|
|
Vmax
|
BAlexandrov написа: Това с "шамареску" не е решение... Не действа в дългосрочен план. Ето какво направи един пернишки Голф3 онзи ден. Това е пл. Македония, аз съм с жълто, той с червено вървим от дясно наляво. Наложи се да намаля, за да го пусна  На Македония това се прави почти на всеки път... И пак не е голяма простотия. В Германия ако го направиш това и няма ченгета, някой друг шофьор ще се обади да докладва за опасно шофиране и пак ще ти вземат книжката и така ще те обръснат финансово че ще си кротък като овца. Докато тук законодателят не предприеме такива мерки, а не полицейски шумкарски засади зад знак 60 км/ч на прав път, ще ги има тия малоумници... "Шамареску" не е решение, съгласен съм, но остава спомени и има ефект.
|
|
|
|
| Пет Мар 19, 2010 1:20 pm |
|
|
|
Boki82
|
|
Голфа според мен ,трябва да се забрани със закон в Бг.Този модел на ФВ води до психични състояния съизмерими със такива след употреба на наркотици и алкохол.Голфа действа зле на психиката и води до убииства.
|
|
|
|
| Пет Мар 19, 2010 1:50 pm |
|
|
|
BAlexandrov
|
Има подобрение в тази насока... писаха ми фиш наскоро там. Излизам от ляво /от Руски паметник/ към площада и в последния момент жена ми реши, че сме за наляво, а бях се наредил надясно - там са двете платна - едното само наляво, другото само надясно. Точно от другата страна на площада си седеше катаджията, спря ме и ми пиша фиш. Нямаше какво да възразя - естествено си бях в нарушение. Надявам се само да излови още повече нарушаващи 
|
|
|
|
| Пет Мар 19, 2010 2:03 pm |
|
|
|
alex5428
Регистриран на: Съб Ное 14, 2009 12:24 am Постове: 1414 Местоположение: смолян
Автомобил: STI (GVB)
Рейтинг: 225     
|
_________________"ladies and gentlemen the wing is back  "
|
|
|
|
| Пет Мар 19, 2010 2:30 pm |
|
|
|
mitoko
Регистриран на: Сря Юли 02, 2008 11:41 pm Постове: 1800 Местоположение: Sofia
Автомобил: '97 Impreza GF AT, 2.0, 115, SOHC
Рейтинг: 91  
|
|
_________________ METHANE LIMITED EDITION (CNG)
|
|
|
|
| Пет Мар 19, 2010 2:44 pm |
|
|
|
kiro_ema
Регистриран на: Пет Сеп 25, 2009 10:13 pm Постове: 769 Местоположение: Пловдив-Ръжево конаре
Автомобил: Legacy 2.2AT .
Телефон: 0877115116
Рейтинг: 47 
|
пак ли гоуфффф , и шумахер в гоуфа .....  това е много опасна комбинация
_________________ http://www.youtube.com/user/kirilg68?feature=guide http://www.snimka.bg/?profile,albums
|
|
|
|
| Нед Мар 21, 2010 8:08 pm |
|
|
|