| Автор |
Съобщение |
|
ivan
Автомобил: Hyundai coupe
Рейтинг: 0
|
|
Здавеите,от скоро ми е необходим семеен автомобил (станах баща) и моето купе не ми варши работа за патуванията със семеиството.От няколко дена ровя вав форума и съм впечатлен от марката.За сега съм се спрял на легаси и оутбак след 2000г.За сега ме възпира единствено по скъпата подражка която констатирах. Но да си доида на думата обръщам се към колегите от Бургас притежатели на посочените автомобили бих искал да се срешна лично с някои и да почерпя инфо директно от човек сбласкал се с марката,ако някои прояви интерес нека пише да се уговорим.
|
|
|
|
| Чет Апр 15, 2010 10:06 pm |
|
|
|
ender
Perfect Stranger
Регистриран на: Вто Сеп 11, 2007 11:59 am Постове: 1285 Местоположение: Planet Earth
Автомобил: двойката
Телефон: 0888 831783
Рейтинг: 109  
|
|
_________________ https://www.catalogmachine.com/treasure-bulgaria/catalogs
|
|
|
|
| Чет Апр 15, 2010 10:25 pm |
|
|
|
gorogoro
Регистриран на: Сря Дек 10, 2008 7:01 pm Постове: 879 Местоположение: София
Автомобил: Legacy 2.5 AT '01
Рейтинг: 136   
|
Ванка, честито за придобивката!  Само да ви радва детенцето. Дано скоро да се похвалиш и с още една придобивка.  Успех. Посоката е вярна!
|
|
|
|
| Чет Апр 15, 2010 10:40 pm |
|
|
|
Dobs
Регистриран на: Чет Окт 04, 2007 2:21 pm Постове: 176 Местоположение: Бургас Рейтинг: 102  
|
|
Колега, аз имам Outback 2000 г. Ако искаш пиши ЛС и в някой свободен момент може да ти покажа колата и да те повозя.
_________________ Subaru Outback 2.5 '00 Subaru Outback Onyx XT '20
|
|
|
|
| Пет Апр 16, 2010 6:31 am |
|
|
|
ivan
Автомобил: Hyundai coupe
Рейтинг: 0
|
Днес ходих по бургаските автокащи и гледах едно легаси за 9300лв. но сас ваздушно окачване и мисля да го елиминирам като вариант.Питах продавача за технотес и тои ми каза че вече не се минавало(колата е от Швеицария)не знам дали не ме метна  .А иначе колата работотеше добре.
|
|
|
|
| Пет Апр 16, 2010 5:19 pm |
|
|
|
BrainStormeR
Регистриран на: Сря Яну 27, 2010 11:01 pm Постове: 1017 Местоположение: Варна
Автомобил: Volvo, Legacy 2.5 GT, A6 Allroad
Рейтинг: 70 
|
Технотест не се минава. Но с въздушно окачване може да има нещо нередно - при мен след дълъг престой при изключен двигател колата се снишава и след това се оправя след 2-3 минути. Ако има проблем със самите амортисьори или датчици за височината на амортисьора - те не се ремонтират и се заменят, а това са много пари. Виж, ако е без проблеми по окачването - добър избор е всъщност. Когато не ти трябва - ниска е, ако ти трябва по' офроуд - цъкаш и след 1 минута имаш Outback. 
_________________ BMW e 'религия' като SUBARU, но докато едните са в небето, другите са при звездите.
|
|
|
|
| Пет Апр 16, 2010 11:15 pm |
|
|
|
Dobs
Регистриран на: Чет Окт 04, 2007 2:21 pm Постове: 176 Местоположение: Бургас Рейтинг: 102  
|
Само да уточним, че Outback-a е по-висок от надуто Легаси. Оригинално е с 16'' джанти и гуми. Освен това окачването му доколкото знам е по-солидно, има защити на изпускателната система, дебела кора от нещо като текстолит под двигателя и скоростната кутия и други неща, които определят предназначението му. Общо взето Легаси дори с въздушно си е кола за асфалта, Outback-а е кола за града + за извън пътя. 
|
|
|
|
| Съб Апр 17, 2010 8:35 am |
|
|
|
gorogoro
|

Моля за извинение, но това уточнение като че ли обърква повече. Аутбека е по-висок от "надуто" Легаси с 1см. Има и Легаси с джанти 16" (виж за гумите не съм сигурен  ). Моето Легаси също е с оная дебелата кора под двигателя. Не ми се вярва да има разлики в окачването м/у двете. От друга страна: малко автомобили (въобще) могат да се сравнят с возията на "въздушно" Легаси и като комфорт и като стабилност! Твърде относително е според мен кое ще е по-скъпо при поддръжка на изправно окачване, Аутбек или "въздушно" Легаси?! Вчера се прибрах от обиколки около яз. Копринка. Ако беше видял през какви локви и ендеци мина моето "въздушно" Легаси, предполагам нямаше да има твърдения, че е само за асфалт. До сега не съм съжалявал, че съм направил избора на конкретния си автомобил, та бил той и с въздушно окачване при положение, че е в перфектно състояние. И аз съм имал проблеми с окачването, но не е толкова страшно колкото се описва. По важно е общото състояние на автомобила(двигател, трансмисия, окачване) отколкото конкретния вид окачване. Успех с избора колега! 
|
|
|
|
| Пон Апр 19, 2010 12:26 pm |
|
|
|
agogov
Регистриран на: Съб Ное 01, 2008 9:59 am Постове: 1325 Местоположение: Пловдив
Автомобил: Forester 2.0 MT
Рейтинг: 50 
|
|
Разгледайте нещата под друг ъгъл:-Аутбека е Легаси, което не може да се снижава за по-добра стабилност на пътя.Въздушното определено го смятам за голям '+', стига човек да може да го поддържа. Веднъж добре рециклирано едва ли ще създаде проблеми отново.
|
|
|
|
| Пон Апр 19, 2010 2:43 pm |
|
|
|
gechi
Регистриран на: Пон Сеп 15, 2008 2:46 pm Постове: 183 Местоположение: Бургас
Автомобил: Legacy 2.2 95 г.
Телефон: 0899344144
Рейтинг: 14
|
agogov написа: Разгледайте нещата под друг ъгъл:-Аутбека е Легаси, което не може да се снижава за по-добра стабилност на пътя. Веднъж добре рециклирано едва ли ще създаде проблеми отново. напълно подкрепям, късмет на колегата с покупката 
|
|
|
|
| Пон Апр 19, 2010 2:51 pm |
|
|
|
gorogoro
|
|
| Пон Апр 19, 2010 2:56 pm |
|
|
|
Dobs
|
|
Не искам да влизам в спорове. Излишни са. И двата автомобила са прекрасни. Но нека не бъркаме предназначението им... Ако Легаси с въздушни възглавници (очевидно "въздушно легаси" се чете негативно, а не бих искал да е така) е точно толкова добро извън пътя колкото и Аутбек-а, за какво им е на Субару изобщо да разработват Аутбек? Нека някой от колегите, който работи с части и каталожни номера да каже дали частите по окачването са еднакви. В заключение, никъде не съм твърдял, че Аутбек-а е по-добрата кола. Абсолютно на асфалта губи от Легаси-то, но отдайте му дължимото извън пътя.
Поздрави!
|
|
|
|
| Пон Апр 19, 2010 2:57 pm |
|
|
|
radogeo
Регистриран на: Пон Дек 07, 2009 2:24 pm Постове: 3 Местоположение: Бургас
Автомобил: Subaru Legacy 2.5 GX АТ- 2000г.
Рейтинг: 11
|
|
Здравей "Ivan" с удоволствие ще ти покажа моето Legacy и естествено, кажа каквото знам за Subaru - 0889515135
|
|
|
|
| Вто Апр 20, 2010 10:21 am |
|
|
|