Отговори на тема стр <  1, 2
 Проблем с климатроника! 
Автор Съобщение

Постове: 1187
Рейтинг: 68
Субару ФеноменСубару Феномен
Отговори с цитат
иди пак при петкан да погледне за теч, да види и под жабката (махаш я)
ако няма теч и негуби фреона, сменяй изсушителя към 60лв струва

Legacy 2.0Gl 98г. МТ
Legacy 2.2GX 98г. BG5 MT
Forester 2.5X 2003г. AT

Съб Апр 17, 2010 7:22 am
Върнете се в началото
Профил
Аватар

Постове: 1414
Автомобил: STI (GVB)
Рейтинг: 225
Субару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару Феномен
Отговори с цитат
Досега да го бях притеснил ама вече сам в Несебър. тук я гледа един познат и вика кви очила кви 5 лева махна ми решетката и едната трабичка за радиатора каде е с болт хваната беше доста като омаслена предположи ,че е от там теча. явно не е изтървала целия газ щото още пуска компресора. Праща ме в Бургас каза ми две места едното е Комлука били много добри на климите другото на входа от към Сарафоео зад автокъщите!

Съб Апр 17, 2010 5:10 pm
Върнете се в началото
Профил
Аватар

Постове: 338
Автомобил: Субару ХВ, Витара,Мерцедес Виано
Телефон: 0898528707
Рейтинг: 5
Разчитай на мен
Отговори с цитат
alex5428 написа:
Вече съм готов за лятото! Напълниха го,мериха дали държи вакум или там каквото трябва обикаля го 10 мин с една лампа виолетова и очила! друснаха ме точно стоянка :lol: вече седмица работи без проблем!

И аз днес си карам вече на хладничко срещу 50 лв.След седмица ми казаха да мина да я прегледат за теч.Обрулиха с пароструйка радиаторите с препарати и топла вода,светнаха като нови.Половин час го държа на система,заредиха с газ,гледаха го с тези очила и ултравиолетови светлини.Каза,че процедурата е 70 лв.,но понеже съм му първи клиент за деня-20 лв. отстъпка.

Съб Май 01, 2010 11:06 am
Върнете се в началото
Профил
Аватар

Разчитай на мен
Отговори с цитат
alex5428 написа:
Досега да го бях притеснил ама вече сам в Несебър. тук я гледа един познат и вика кви очила кви 5 лева махна ми решетката и едната трабичка за радиатора каде е с болт хваната беше доста като омаслена предположи ,че е от там теча. явно не е изтървала целия газ щото още пуска компресора. Праща ме в Бургас каза ми две места едното е Комлука били много добри на климите другото на входа от към Сарафоео зад автокъщите!

Да не би да работиш сезонно в Несебър.Аз съм в Китен от 15 юли до 20 септември.

Съб Май 01, 2010 11:11 am
Върнете се в началото
Профил
Аватар

Постове: 2780
Автомобил: ForesterS'02,Baja'03,Nissan EV
Рейтинг: 555
Субару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару Феномен
Отговори с цитат
plaskom написа:
Климатика трябва да се ползва и през зимата за да не се запотяват стъклата отвътре и за да не му изсъхват уплътненията и да "излети" фреона. Пише го в почти всички ръководства за употреба на различни марки коли. А ако не го ползваш, то препоръчват да се включва за няколко минути всяка седмица. Аз моя климатроник го държа постоянно на "Auto" и нямам грижи. Вярно че колата гори малко повече, но от 24 години карам коли с климатици и никога не се е налагало да им помпат фреон. :wink:

Едно напомняне, за да не е "чоплим" тази тема пак лятото. ;)

Вто Яну 11, 2011 3:24 pm
Върнете се в началото
Профил
Аватар

Разчитай на мен
Отговори с цитат
plaskom написа:
plaskom написа:
Климатика трябва да се ползва и през зимата за да не се запотяват стъклата отвътре и за да не му изсъхват уплътненията и да "излети" фреона. Пише го в почти всички ръководства за употреба на различни марки коли. А ако не го ползваш, то препоръчват да се включва за няколко минути всяка седмица. Аз моя климатроник го държа постоянно на "Auto" и нямам грижи. Вярно че колата гори малко повече, но от 24 години карам коли с климатици и никога не се е налагало да им помпат фреон. :wink:

Едно напомняне, за да не е "чоплим" тази тема пак лятото. ;)

Мерси,човече,аз наистина бях забравил.Ще трябва да пробвам,дано не е избягало "зайчето" :waste:

Чет Яну 13, 2011 11:34 am
Върнете се в началото
Профил
Отговори на тема  стр <  1, 2