| Автор |
Съобщение |
|
agogov
Регистриран на: Съб Ное 01, 2008 9:59 am Постове: 1325 Местоположение: Пловдив
Автомобил: Forester 2.0 MT
Рейтинг: 50 
|
Колега,я вземай колата и не се хвали много с цената, че от завист може и друго да и се счупи  .Каквото и да има скрито (ако изобщо има нещо) има мегдан да се оправи и пак да си на кяр.Когато купуваш от вън има вариант да спечелиш от цена или да загубиш от състояние.Поемаш този риск и съответно печелиш или губиш.Иначе умувайки много винаги се губи да знаеш  .Е аз рискувах и мисля, че загубих вземайки си кола от вън,но пък друг път съм печелил. Скачай смело !Ако не ти стиска и в БГ продават Субару. 
|
|
|
|
| Пон Апр 19, 2010 9:18 am |
|
|
|
suncho009
Регистриран на: Пон Сеп 17, 2007 11:02 am Постове: 175 Местоположение: Spain
Автомобил: Импреса 2,0R,2007
Телефон: 0897342858
Рейтинг: 0
|
|
Аз пък бих те посъветвал да внимаваш!Реалната цена на тази кола е около 14-15 000 евро,това първо.Второ, би трябвало още да е гаранционна какви са тия 175 евро?!Калпави лагери на кола 2007-ма,японска,Субару?!!! Трето,от тез около 5500 евро където ти ги искат като извадиш разходите по транспорта от Америка и озаконяването почти нищо няма да остане,в смисъл-колко я е купил там за да я продава за тез пари?Тази цена е ниска даже и за Меган на тез години! И не на последно място-РЕГИСРТАЦИЯТА(LT) на колата ме плаши!
П.С. Нова струваше в Испания 24000 евро.С мотор 2,0л. и 160 к.с.
Поздрави и дано да съм в грешка!
_________________ Някой ден и аз ш'зема да напиша една умност тука!
|
|
|
|
| Пон Апр 19, 2010 9:52 am |
|
|
|
ender
Perfect Stranger
Регистриран на: Вто Сеп 11, 2007 11:59 am Постове: 1285 Местоположение: Planet Earth
Автомобил: двойката
Телефон: 0888 831783
Рейтинг: 109  
|
На мен също ми направи впечатление регистрацията - в края на миналата година говорих с човек живеещ в Латвия и според него в региона кризата била много жестока и се продавали коли на безценица. Само че за пръв път срещам подобна кола да си призная - от приказки до факти има доста път. И разликата си остава сериозна спрямо пазарната цена. Колкото до лагера - на американска няма кой да му го признае гаранционен в Европа, освен ако не поддържа някаква връзка с дилъра в САЩ. Така или иначе доколкото разбирам вече си я купил и чакаме резултата. Пожелавам ти успех и много и безаварийни километри. 
_________________ https://www.catalogmachine.com/treasure-bulgaria/catalogs
|
|
|
|
| Пон Апр 19, 2010 10:43 am |
|
|
|
nomer6ti
Регистриран на: Чет Апр 15, 2010 3:45 am Постове: 4 Местоположение: София
Автомобил: 2002 Subaru Impreza Outback Sport
|
Според мен не можеш да съдиш за колата по цената... Случват се какви ли не нежа на хората. Вкрайна сметка не винаги всички могат ада са на печалба. Аз мойта я взех за $5300 + допълнителни екстри, когато подобна не можеше да се намери за под $7500. Колата е супер, оказа се, че човекът спечелил някво SUV на голф турнир + наскоро родено бебе и я продава:))) Един приятел взе 2002 WRX Sport Wagon ргистририано и платени акцизи и такси за 17000 в БГ преди година и няма никакъв проблем. Мога да ви напиша и още поне 3-4 примера, но няма смисъл. Важно е да уцелиш момента и да можеш да реагираш. Не го пожелавам на никой, но се случва да ти трябват пари на момента и да си принуден да действаш бързо. А на колегата пак да ти е честита колата и да си я караш с кеф. Ако не ти хареса я продаваш. Тая кола за тия пари винаги ще си на кяр, вярвай ми... Успех 
|
|
|
|
| Пон Апр 19, 2010 11:15 am |
|
|
|
marto-subaru
Регистриран на: Чет Мар 25, 2010 7:04 pm Постове: 68 Местоположение: Sofiq/Pleven
Автомобил: Impreza 2.5 2007
Телефон: 0887199846
|
Абе и аз гледах тъпо сайта и не можех да повярвам, но имаше и други подобни обяви на същите или малко повече пари. което ме успокояваше че нее фалшива. А човека който помогна за огледа всъщност с това се занимава, вкарва коли от германия в литва. като знам цените от немските саитове нямам идея как го правят. Понеже търсачката ми беше на 4x4 ,какви x-tipe 2002 излизаха, направо да се влюбиш, за по 4500=5500 евро. тука няма такива цени. а за цената... не съм искал да се хваля, а по скоро се надявах някои да ме успокои че нее някаква измама. като мина 2000 км. ще разбера дали има нещо скрито. моя човек там не ще да я кара защото горяла 2-пъти повече от неговата мазда 121  Апропо продава се пежо 406 тд . май едвали ще намеря копувач тук 
_________________ Symmetrical ALL-Wheel Drive, it's what makes a Subaru a Subaru Добре че немога да си позволя STI
|
|
|
|
| Вто Апр 20, 2010 12:19 am |
|
|
|
manata
Регистриран на: Вто Юли 24, 2007 8:15 pm Постове: 310 Местоположение: София
Автомобил: Subaru Forester 07 2.0
|
ender написа: На мен също ми направи впечатление регистрацията - в края на миналата година говорих с човек живеещ в Латвия и според него в региона кризата била много жестока и се продавали коли на безценица. http://www.brcauto.com/ee/index.brc?lang=enВ този сайт може да се видят как вървят колите там. Има доста ниски оферти.
_________________ http://www.climatech-eng.com
|
|
|
|
| Вто Апр 20, 2010 3:56 pm |
|
|
|
mimo13
Регистриран на: Съб Май 03, 2008 8:56 pm Постове: 741 Местоположение: Варна
Телефон: 0894484248,052600585
Рейтинг: 134  
|
Честито колега, със здраве да си я караш и дано наистина няма проблеми по колата. 
_________________ Варна, ул. Васил Чекаларов 14 0894484248, 0879484247 0895432143
|
|
|
|
| Вто Апр 20, 2010 5:01 pm |
|
|
|
marto-subaru
Регистриран на: Чет Мар 25, 2010 7:04 pm Постове: 68 Местоположение: Sofiq/Pleven
|
|
Докарах я, без никакви проблеми по пътя, но като реших да я понастапя в БГ ... ми въобще нее кой знае какво. дизеловото пежо върви по същия начин почти. Който има някаква идея как трябва да върви тази кола, с удоволствие ще му дам да ме повози и да каже дали е ок. Другия weekend съм в сф.
_________________ Symmetrical ALL-Wheel Drive, it's what makes a Subaru a Subaru Добре че немога да си позволя STI
|
|
|
|
| Съб Май 08, 2010 7:07 pm |
|
|
|
suncho009
Регистриран на: Пон Сеп 17, 2007 11:02 am Постове: 175 Местоположение: Spain
Автомобил: Импреса 2,0R,2007
Телефон: 0897342858
|
|
Не знам какво точно си очаквал,ама това дето си го купил не е бегачка.Най-обикновена туристическа кола си е.Пък и постоянното задвижване на всички колела я спъва.Опитай да сменяш по-късно скоростите към 5-6000 об.
Със здраве да си я употребляваш!
_________________ Някой ден и аз ш'зема да напиша една умност тука!
|
|
|
|
| Съб Май 08, 2010 8:03 pm |
|
|
|
Kenshin
Регистриран на: Сря Юли 16, 2008 10:13 am Постове: 831 Местоположение: Варна
Автомобил: Outback 2.5 CVT Limited
Рейтинг: 43
|
marto-subaru написа: Докарах я, без никакви проблеми по пътя, но като реших да я понастапя в БГ ... ми въобще нее кой знае какво. дизеловото пежо върви по същия начин почти. Който има някаква идея как трябва да върви тази кола, с удоволствие ще му дам да ме повози и да каже дали е ок. Другия weekend съм в сф. Е кое е тва дизелово пежо къде варви колкото 175 коня Субару че не се сещам??
|
|
|
|
| Нед Май 09, 2010 9:09 am |
|
|
|
nesretnika
|
|
Колегата ако сръвнява турбо с атмосферен двигател може и да му се струва, че що годе еднакво вървят. Тая кола вървенето и е от 4000 до 6000 оборота.
_________________ 2006 Impreza Outback Sport SE
|
|
|
|
| Пон Май 10, 2010 8:10 am |
|
|
|
Vmax
|
marto-subaru написа: Докарах я, без никакви проблеми по пътя, но като реших да я понастапя в БГ ... ми въобще нее кой знае какво. дизеловото пежо върви по същия начин почти. Който има някаква идея как трябва да върви тази кола, с удоволствие ще му дам да ме повози и да каже дали е ок. Другия weekend съм в сф. Няма как Пежо 406 дизел да върви като този двигател, особенно ако е ръчка.
|
|
|
|
| Пон Май 10, 2010 8:34 am |
|
|
|
krum_ktk
Регистриран на: Чет Авг 06, 2009 2:49 pm Постове: 262 Местоположение: София Рейтинг: 3
|
marto-subaru написа: Докарах я, без никакви проблеми по пътя, но като реших да я понастапя в БГ ... ми въобще нее кой знае какво. дизеловото пежо върви по същия начин почти. Който има някаква идея как трябва да върви тази кола, с удоволствие ще му дам да ме повози и да каже дали е ок. Другия weekend съм в сф. обади се, аз съм от софия - карал съм 2.5 на фори и на аутбечита бая, ще я видиме колко върви веднага. ще получиш возене и на WRX 2.0 
_________________ bug eye вагон 292 Nm "не спори глупак - ще те свали на нивото си и ще те бие с опит"
|
|
|
|
| Пон Май 10, 2010 11:44 am |
|
|
|
ender
Perfect Stranger
Регистриран на: Вто Сеп 11, 2007 11:59 am Постове: 1285 Местоположение: Planet Earth
Автомобил: двойката
Телефон: 0888 831783
Рейтинг: 109  
|

Vmax написа: marto-subaru написа: Докарах я, без никакви проблеми по пътя, но като реших да я понастапя в БГ ... ми въобще нее кой знае какво. дизеловото пежо върви по същия начин почти. Който има някаква идея как трябва да върви тази кола, с удоволствие ще му дам да ме повози и да каже дали е ок. Другия weekend съм в сф. Няма как Пежо 406 дизел да върви като този двигател, особенно ако е ръчка. Субективно може да имаш усещане, че Пежото върви повече, но при Субару е така - не се чувства реално динамиката отвътре. Хубаво е да си следиш километража за да прецениш добре. Освен това дизела по правило се кара в много по-ниски обороти и масово водачите се подлъгват да карат бензина по същия начин. Оттам тръгва оплакването, че няма динамика. Пробвай да го караш над 5000об/мин и тогава трябва да се види разликата. Е разбира се ако караш 2.7/204кс на Пежо тогава със сигурност си прав за вървенето... донякъде. Всъщност противно на масовите очаквания едно от най-големите предимства на Субару не е динамиката (ускорение, еластичност и т.н.), а това че в различни пътни условия държи приблизително едно и също поведение. Това ще рече, че при слънце, сняг, лед, дъжд колата се държи добре и не натоварва излишно водача и пътниците, като освен това поддържа много добро пътно темпо. Дай си малко време да свикнеш с колата и ще прецениш сам за какво става въпрос. Възползвай се от някой колега да ти направи "показно". Обикновено се стига до ефекта WOW  , както и до 
_________________ https://www.catalogmachine.com/treasure-bulgaria/catalogs
|
|
|
|
| Пон Май 10, 2010 12:16 pm |
|
|
|
mitoko
Регистриран на: Сря Юли 02, 2008 11:41 pm Постове: 1800 Местоположение: Sofia
Автомобил: '97 Impreza GF AT, 2.0, 115, SOHC
Рейтинг: 91  
|
krum_ktk написа: marto-subaru написа: Докарах я, без никакви проблеми по пътя, но като реших да я понастапя в БГ ... ми въобще нее кой знае какво. дизеловото пежо върви по същия начин почти. Който има някаква идея как трябва да върви тази кола, с удоволствие ще му дам да ме повози и да каже дали е ок. Другия weekend съм в сф. обади се, аз съм от софия - карал съм 2.5 на фори и на аутбечита бая, ще я видиме колко върви веднага. ще получиш возене и на WRX 2.0  ако искате среща да сформираме 
_________________ METHANE LIMITED EDITION (CNG)
|
|
|
|
| Пон Май 10, 2010 10:43 pm |
|
|
|
zloto69
Регистриран на: Сря Юни 14, 2006 4:48 pm Постове: 1637 Местоположение: Бургас Рейтинг: 27
|
Честито колега!!! Гледам тема от 27.03.2010 г.,в заглавието на която България е изписано с малка буква 
_________________ Legacy"90 2.2 GX 4WD
РОДЕН ЗА РИБОЛОВ,ПРИНУДЕН ДА РАБОТИ
Бесен куриер в Спиди
|
|
|
|
| Вто Май 11, 2010 10:29 am |
|
|
|
krum_ktk
Регистриран на: Чет Авг 06, 2009 2:49 pm Постове: 262 Местоположение: София Рейтинг: 3
|
mitoko написа: ако искате среща да сформираме  става, аз съм за  , кой квото има да идва да си ги пробваме 
_________________ bug eye вагон 292 Nm "не спори глупак - ще те свали на нивото си и ще те бие с опит"
|
|
|
|
| Сря Май 12, 2010 11:54 am |
|
|
|
mitoko
Регистриран на: Сря Юли 02, 2008 11:41 pm Постове: 1800 Местоположение: Sofia
Автомобил: '97 Impreza GF AT, 2.0, 115, SOHC
Рейтинг: 91  
|
krum_ktk написа: mitoko написа: ако искате среща да сформираме  става, аз съм за  , кой квото има да идва да си ги пробваме  когато кажете, ако искаш да се срещнем на мола сердика... съседе
_________________ METHANE LIMITED EDITION (CNG)
|
|
|
|
| Сря Май 12, 2010 3:27 pm |
|
|
|
marto-subaru
|
ОК за срещата само да е в неделя че събота бачкаме. 
|
|
|
|
| Сря Май 12, 2010 10:23 pm |
|
|
|
krum_ktk
|
marto-subaru написа: ОК за срещата само да е в неделя че събота бачкаме.  ОК съм и аз, ама ако вали дъжд - щото ако е сухо по добре е да се посети Дракон - Dracon Track Day IV http://www.google.com/calendar/embed?sr ... rope/Sofiaаз мога в неделя преди обяд да пиша дали ще пътувам до дракона, щото ако нестава немиседава туба бензин за разходка до пловдив само, и тогава може да се видиме за тестДРАЙВ  на 2.5 импрезата ти.
|
|
Последна промяна krum_ktk на Пет Май 14, 2010 12:24 pm, променена общо 1 път
|
|
| Пет Май 14, 2010 11:58 am |
|
|
|