Отговори на тема стр <  1 ... 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12 ... 157  >
 Някой има ли информация за този Аутбек (обяви и коментари)? 
Автор Съобщение

Постове: 119
Автомобил: Legacy,Tribeca
Рейтинг: 0
Нов фен
Отговори с цитат
Един мой съущеник (който преди 12г. ме запали по Субитата) си беше купил подобно от САЩ ,пак си беше с ляв волан, всички екстри и усилен мотор с по два вала на глава,но малко по-старата версия. Така че може да си е оригинално, просто продавачът е под съмнение и за това повече проверки, ако се взима от него . В този ред на мисли познавам човек който е редовен клиент на Бай Петко ,взел е от него три коли като сменя стара за нова с доплащане и не е имал особенни проблеми освен със сериозно одиране на кожата :-D , защото цената на която взима новата е все едно подарява старата :-D и още хиледарка за почерпка на Петко , но той не разбира много и не слуша друг освен :evil: П и си му вярва :o , но успех с покупката и особенно внимавайте да се види от Митака и поне още някой по-запознат от нас :smt023

Чет Апр 22, 2010 8:20 pm
Върнете се в началото
Профил

Постове: 253
Нов фен
Отговори с цитат
simbat написа:
ender написа:
Добре де... самия факт, че е "японка" означава, че няма начин да е с лява дирекция. Не може да не е преправяна!!!

В Япония определено има коли и с лява дирекция,че са и по-евтини.Но се намират трудно.От Англия също може да се поръча ново Субару с лява дирекция.В САЩ пък има Субара с дясна дирекция и пощалионите ще се избият за тях-много се търсят.

Рокади всякакви :wink:

Много ще ми е интересен пощальон в Щатите или където и да било точно с такова Субару сори, ама кожения салон сигурно е за писмата на ВИП получателите, а пък фул екстрите са за удобство на пощальончето, че се изморява от хвърляне на пресата.

Чет Апр 22, 2010 8:52 pm
Върнете се в началото
Профил
Аватар

Постове: 865
Рейтинг: 95
Субару ФеноменСубару ФеноменСубару Феномен
Отговори с цитат
danko23 написа:

Много ще ми е интересен пощальон в Щатите или където и да било точно с такова Субару сори, ама кожения салон сигурно е за писмата на ВИП получателите, а пък фул екстрите са за удобство на пощальончето, че се изморява от хвърляне на пресата.

По принцип тази кола не е внесена от САЩ със сигурност :wink:
Колкото до кожения салон,хората в чужбина не разсъждават като теб със сигурност.Кожения салон специално в Америка не точно атрибут на лукса а практичност-лесно се чисти и не остават петна и миризми от фаст фууд,течащи товари...
Познат Българин си взе наскоро чисто нов аутбек с удължена пълна гаранция 100 хил.мили именно да прави доставки-това му е работата,да му е удобно и да не се притеснява да не се счупи нещо и да си юрка спокойно кйолата а не да мисли за проблемите на следващия собственик.Въпрос на манталитет,комфорт и сигурност.

ender написа:
Имаш ли представа дали е внасяно подобно чудо досега в България? Ще е интересно да знаем ако има.

Всъщност един номер на рама би решил проблема. В момента само си чешем езиците и разводняваме темата.

Нямам никаква представа дали и кой е внасял.Внасял съм коли инцидентно и за приятели и то само почти нови коли на по 1-2 години максимум...На старите нито им знам всички модификации нито ме интересуват да гадаем без рама дали колата е от Австралия,Нова Зеландия или Япония,с каква дирекция е била... си абсолютно прав,че е безсмислено и номер на рамата ще покаже всичко.Знам,че се намират,но рядко и в Япония и в Англия.Ако се чукне в гугъл в съответната държава "Left hand drive subaru" се виждал.Знам и няколко Японски аукциони за коли,които предлагат транспорт до БГ където доректно има отметка за "Left Hand Drive" в търсачката-мои познато са си купували коли от тези аукциони,но не Субару.

Пет Апр 23, 2010 12:52 am
Върнете се в началото
Профил
Аватар

Постове: 248
Автомобил: Аутбек3.0
Телефон: 0888524989
Рейтинг: 28
Приятел всеки ден
Отговори с цитат
Продавача е в София а колата е в Нови хан.Разбрах само ,че е с фабрична газова уредба което е направено в Субару и има документ.Докарана е от Франция на самоход и показала много добър разход на газ.Не разбрах дали е с газов инжексион или с обикновена газова уредба.И аз се бях замислил за второ субару в дома ,ама пусти парички. #-o

Пет Апр 23, 2010 8:32 am
Върнете се в началото
Профил
Аватар

Постове: 2200
Автомобил: Outback '09 2.5
Рейтинг: 263
Субару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару Феномен
Отговори с цитат
kocepicha написа:
Продавача е в София а колата е в Нови хан.Разбрах само ,че е с фабрична газова уредба което е направено в Субару и има документ.Докарана е от Франция на самоход и показала много добър разход на газ.Не разбрах дали е с газов инжексион или с обикновена газова уредба.И аз се бях замислил за второ субару в дома ,ама пусти парички. #-o

Някои съфорумец дали я е виждал наживо какво представлява?

first Love Leone '84 1.8 АТ
Facebook: Medovo Bee Farm

Пет Апр 23, 2010 1:06 pm
Върнете се в началото
Профил
Аватар

Постове: 248
Автомобил: Аутбек3.0
Телефон: 0888524989
Рейтинг: 28
Приятел всеки ден
Отговори с цитат
Някъде писах че я гледах на живо, и на снимките се виждат забележките.Но не можах да я покарам, не сме палили и мотора.Има и един горски с турбо не е лош и ми се струва ефтин,само надписите по вратите му бяха с фолио и се бяха поиздули.Продавача ми се струва фен на субару ,очакваще и други субита от Франция.Ако някой е правил тест драйв на тези машини да сподели повече.

Пет Апр 23, 2010 4:02 pm
Върнете се в началото
Профил

Постове: 60
Рейтинг: 15
Приятел всеки ден
Отговори с цитат
Здравейте,

Гледах колата преди около месец, когато се появи при Петко.
Има доста забележки и не си струва да говорим за нея.
Да не говорим за ужаснотот състояние на боята.
На снимки изглежда добре, но ако видите колата на живо...........

Успех с търсенето:-)

Пет Апр 23, 2010 11:20 pm
Върнете се в началото
Профил

Постове: 60
Приятел всеки ден
Отговори с цитат
Аз втория го чаках две седмици да се появи и се отказах.
Ако имате инфо каква е тая евтина тройка:-)

Пет Апр 23, 2010 11:28 pm
Върнете се в началото
Профил

Постове: 628
Автомобил: Opel Frontera V6
Рейтинг: 41
От звездите одобрен
Отговори с цитат
viewtopic.php?f=12&t=5804&p=72070#p72070

Съб Апр 24, 2010 6:00 am
Върнете се в началото
Профил

Постове: 69
Нов фен
Отговори с цитат
Здравейте на всички, нов съм във вашия форум, това ми е първия пост. Търсех семеен комби автомобил, който да е здрав и надежден и се спрях на субару, легаси или аутбек. Посетих обявата на колата от Франция, която се намира в Нови Хан. Тя беше и първата от списъка. Меко казано останах разочарован. С един приятел я отценихме с 4 по шестобалната система и то само заради фабричната газ. Като цяло салона е нормален за кола на 10 години. Външните забележки обаче не са "леки". Когато попитах каква е газовата уредба на колата и има ли документи и дали може да се регистрира, продавача ми отговори, че имал приятели газаджии, които щели да му дадат документ. Попитах и дали е възможно да закараме колата в сервиз за да бъде прегледана, човека ми отговори отрицателно, затова че ще си загуби целия ден за да ходи из София а той нямал това време. Но съм можел да докарам човек който разбира да я гледа. Тогава си тръгнах.

п.п. Моето мнение е на обикновен човек, неразбиращ от коли.

Пон Апр 26, 2010 9:15 pm
Върнете се в началото
Профил
Аватар

Постове: 2211
Автомобил: Outback '00 AT
Рейтинг: 161
Субару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару Феномен
Отговори с цитат
Този човек или не иска да си продаде колата, или знае, че ако купувача я закара на севиз - няма да я продаде...

Вто Апр 27, 2010 4:14 pm
Върнете се в началото
Профил
Аватар

Постове: 2200
Автомобил: Outback '09 2.5
Рейтинг: 263
Субару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару Феномен
Отговори с цитат
Колеги гледам из обявите излезноха няколко нови коли:
http://nfs.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi?topmenu=1&act=4&adv=11267994293742833&f1=details
http://nfs.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi?topmenu=1&act=4&adv=11271439405505704&f1=details
http://nfs.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi?topmenu=1&act=4&adv=11268765143331807&f1=details

всъщност едната мисля че от преди си се продава.
Като специялисти какво бите казали на пръв поглед?
Честно казано нищо не разбирам какво да гледам по тия снимки.

first Love Leone '84 1.8 АТ
Facebook: Medovo Bee Farm

Нед Май 02, 2010 10:05 pm
Върнете се в началото
Профил

Постове: 23
Нов фен
Отговори с цитат
И аз гледах колата, не ми хареса. Няма сервизна книжка (както пише). Можел да я изиска от предишния собственик, хахаха! Ръжда отвсякъде, яко ожулена навсякъде. Придърпва като се кара на газ, вътре захабено, хич не ми прилича на 150 000 км. Трудно ще се продаде на тези пари.

Нед Май 02, 2010 11:48 pm
Върнете се в началото
Профил
Аватар

Постове: 71
Автомобил: SUBARU OUTBACK AT '99
Нов фен
Отговори с цитат
Mladen99 написа:
Колеги гледам из обявите излезноха няколко нови коли:
http://nfs.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi?topmenu=1&act=4&adv=11267994293742833&f1=details
http://nfs.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi?topmenu=1&act=4&adv=11271439405505704&f1=details
http://nfs.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi?topmenu=1&act=4&adv=11268765143331807&f1=details

всъщност едната мисля че от преди си се продава.
Като специялисти какво бите казали на пръв поглед?
Честно казано нищо не разбирам какво да гледам по тия снимки.

Първата от списъка,която се намира във Видин съм я гледал лично.Колата е доста запазена,а най важното е,че лично познавам продавача,серизен мъж,занимава се от години с наща марка.Вкарва предимно Субару Легаси и Аутбек от Швейцария

Пон Май 03, 2010 6:23 am
Върнете се в началото
Профил

Постове: 29
Автомобил: Honda
Приятел всеки ден
Отговори с цитат
На една ръка разстояние съм да го купя много ще съм благодарен ако някои знае нещо за колата и сподели
http://nfs.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi?to ... f1=details

Пет Май 07, 2010 7:12 pm
Върнете се в началото
Профил
Аватар

Постове: 1017
Автомобил: Volvo, Legacy 2.5 GT, A6 Allroad
Рейтинг: 70
Субару ФеноменСубару Феномен
Отговори с цитат
Взимай дзвера, ако можеш да го поддържаш! Е, ще е хубаво да е в добро техн. състояние, но щом е в софия, няма да има проблеми да го прегледат разбиращи хора! :smt023 Успех! Много ме кефи. :-D

Пет Май 07, 2010 9:10 pm
Върнете се в началото
Профил
Аватар

Постове: 2508
Автомобил: Танк EJ22'94; EJ20G ; D15Z3
Рейтинг: 721
Субару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару Феномен
Отговори с цитат
Да дадеш едно кръгче, че ми е любопитно как ще е :-D
и много безаварийни. иначе, водиш я на Митака и той да ти каже дали става.

Пет Май 07, 2010 10:33 pm
Върнете се в началото
Профил WWW

Постове: 29
Автомобил: Honda
Приятел всеки ден
Отговори с цитат
Колега какво точно имаш предвид "ако можеш да го подържаш"

Съб Май 08, 2010 7:27 am
Върнете се в началото
Профил

Постове: 68
Автомобил: Legacy Outback 98 2.5 4WD
Рейтинг: 5
Разчитай на мен
Отговори с цитат
Това е адска машина . Ако има как я взимаи и не му мисли след като я прислушат докторите. :smt023 :D Успех ...

Съб Май 08, 2010 8:04 am
Върнете се в началото
Профил
Subaru Extremist
Аватар

Постове: 1099
Нов фен
Отговори с цитат
Поддръжката се изразява предимно в навременна смяна на масла, филтри и крушки на фаровете. Друго не виждам какво има да се прави по този Аутбек до 300 хил.км. По някое време се проверява веригата и това е.

Съб Май 08, 2010 2:29 pm
Върнете се в началото
Профил
Отговори на тема  стр <  1 ... 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12 ... 157  >