Правила за пускане на обяви в раздела

Тук се обсъждат проблеми, касаещи повече от един модел на Субару и общи въпроси.

Отговори на тема
 Софтуер за Субару 
Автор Съобщение

Постове: 26
Рейтинг: 0
Нов фен
Отговори с цитат
След като се сдобих с информация от Autodata 3.24 която се оказа напълно еднаква с тази от 3.18-която се оказа от общ характер,след като в TecDoc няма инфо за мойто Субару Либеро Е12, моля ви кажете ми сайт, линк, софтуер или каквото и да било място от където мога да си намеря детайлна информация за мойто бусче. Също така ако някой е намерил и някакво пълно ръководство за разглобяване/сглобяване, или ако има книга/или иска да закупи такава например от Haines/ моля да бъде така добър ,благороден да сподели информация с мен.

Чет Апр 29, 2010 3:56 pm
Върнете се в началото
Профил
Аватар

Постове: 769
Автомобил: Legacy 2.2AT .
Телефон: 0877115116
Рейтинг: 47
От звездите одобренОт звездите одобрен
Отговори с цитат
daewoo написа:
След като се сдобих с информация от Autodata 3.24 която се оказа напълно еднаква с тази от 3.18-която се оказа от общ характер,след като в TecDoc няма инфо за мойто Субару Либеро Е12, моля ви кажете ми сайт, линк, софтуер или каквото и да било място от където мога да си намеря детайлна информация за мойто бусче. Също така ако някой е намерил и някакво пълно ръководство за разглобяване/сглобяване, или ако има книга/или иска да закупи такава например от Haines/ моля да бъде така добър ,благороден да сподели информация с мен.

мисля че agogov от форума беше качвал такава информация някъде , но не съм сигорен къде , ако искаш му се обади :smt023

Чет Апр 29, 2010 9:15 pm
Върнете се в началото
Профил
Аватар

Постове: 1325
Автомобил: Forester 2.0 MT
Рейтинг: 50
Субару ФеноменСубару Феномен
Отговори с цитат
viewtopic.php?f=1&t=4922&p=61071&hilit=%D0%BB%D0%B8%D0%B1%D0%B5%D1%80%D0%BE#p61071
Търсене му е майката....

Чет Апр 29, 2010 9:31 pm
Върнете се в началото
Профил

Нов фен
Отговори с цитат
Здравейте колеги,
Благодаря ви за вниманието. Това което сте посочили за мое щастие отдавна го имам дори в оригинал и на него се оповавам в моите наченки на опити за ремонт. Питането ми бе насочено натам ако някой има по-нова информация, ако има цветни снимки, книга или каквото и да е друго. За жалост нямам книга която да показва тънкостите. Аз съм човек който почти нищо не разбира от автомобили и в повечето случаи ми е отвратително трудно. Ника ми е daewoo, когато се регистрирах в форума на Субару все още карах автомобил Деу, но за него имам почти всичко - цветни схеми, книги на руски в които е посочено кое от къде да се почне да се работи-тънкости,обръщат внимание кое, как, колко да се прави, кое да не се пипа и т.н. Та ако има някаква детайлна информация за размери на елементи и т.н. мечтая да я получа.

Пет Апр 30, 2010 10:42 am
Върнете се в началото
Профил
Аватар

Постове: 5904
Автомобил: Outlander 2 '11, 2.4 LPG
Рейтинг: 896
Субару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару Феномен
Отговори с цитат
Имам едни инструкции стъпка по стъпка, но не са за този модел точно. Те са толкова общи обаче, че все ще свърши работа
http://jdmfsm.info/Auto/Japan/Subaru/-- ... /index.htm

Има и други подобни там http://jdmfsm.info/Auto/Japan/Subaru/-- ... uctions--/

Пет Апр 30, 2010 1:46 pm
Върнете се в началото
Профил ICQ

Нов фен
Отговори с цитат
Благодаря ти,
Като се прибера от работа ще ги дръпна за по-детайлно разглеждане.
Благодаря отново.

Пет Апр 30, 2010 2:37 pm
Върнете се в началото
Профил
Аватар

Постове: 103
Рейтинг: 6
Разчитай на мен
Отговори с цитат
Има един руски сайт Автолитература.ru там има книгата която ти трябва но трябва да си я поръчаш по интернет,или да ти я изпратят ако имаш познат в Русия.

Сря Май 19, 2010 8:45 am
Върнете се в началото
Профил
Отговори на тема