steling написа:
Колеги искам да си купя едно джъсти 93г. с бутон на лоста, има лек теч на масло около делкото, и поизгнили веждил Дават ми го за 1300лв. регистрирано карах го върви добре, губи обаче ниски обороти, и се опитва да гасне като не е на скорост и на скорост пак в ниски обороти придърпва? Иначе изглежда добре. Трябва ми най-вече за едим баир зимата 100м, и след това съм на 200м. от главния път, за тези които са от Варна на баира на виница до бабаеленов в лозята. Въпроса ми ще ми върши ли работа тази кола 1000 - 1500км. годишно, и ще се справи ли( баира е много сериозен)? Ако ми кажете според вас и като цена как е?
Колега, има едно което се продава в София -http://www.subaruclubbg.com/forum/viewtopic.php?f=12&t=5463
Аз съм го виждал и тествал и няма никакви проблеми колата и бих казъл че е в много добро състояние. Не го купих защото ми трябва голяма...
Качваш се и я караш без да се притесняваш... Мисля, че колегата може да свали цената за тези от форума до 200 лв
Така като си описал нещата по тази дето си я гледал и тествал може да се наложи да дадеш и повече парици за ремонт

Вярно в София е колата но става въпрос за SUBARU така че ....