Някой знае ли нещо за тази Impreza?
| Автор |
Съобщение |
|
walker
Регистриран на: Съб Сеп 13, 2008 9:34 pm Постове: 325 Местоположение: Варна Рейтинг: 8
|
Супер изглежда,а според мен ти вече си се решил,само чакаш подкрепа от колегите от форума Мое мнение:ако аз исках тази кола и имах парите за нея,веднага отивам и я откарвам в най-близкия ПРЕПОРЪЧАН ОТ ФОРУМА сервиз.Ако доктора каже,че ще живее,въобще няма и да се замислям повече 
_________________ Всички пътища водят до Рим,само българските до автосервиза...
|
|
|
|
| Сря Май 19, 2010 7:43 pm |
|
|
|
Kenshin
Регистриран на: Сря Юли 16, 2008 10:13 am Постове: 831 Местоположение: Варна
Автомобил: Outback 2.5 CVT Limited
Рейтинг: 43
|

nikrabo написа: Kenshin написа: Доста добре я огледай, пребоядисвана е цялата. На снимката с двигателя се вижда много ясно разликата в бойте. Била е с цвета на моята и нещо са я боядисвали и са слагали разни прагове по броните, който могат да се махнат вероятно де  И най - вероятно ще трябва да се плати акциз, тъй като е швейцарска... Според продавача акциза е платен, както и еко таксата. мисля, че е регистрирана вече. Не е ли нормално коша на мотора понякога да е с различен цвят? Така са ми казвали познати, като въобще не твърдя, че е нормално. Какво мислите, заслужава ли си за тези пари? Ако колата е регистрирана, акциза е платен 100%, но на снимките няма номера. Имай впредвид, че аз точно поради причината с акциза си взех атмосферка, понеже миналата година идваше по около 30 лв. на конска сила акциза и 220х30 идва доста дебело. Пък за цвета на коша ти го каазх, защото моя кош е точно в такъв цвят, но и цялата кола е в същия цвят (абс. същото комби е) - reddish blue се води. Не знам дали има оригинална боя на Субару толква светла, тва колегите ще кажат. Инъче за мен тва е колата мечта - тоя модел или следващия комбара wrx... Виж дали е регистрирана, ако е регистрирана глей кво още има да се плаща и я карай на доктор и така. На мен ми се вижат малко парите за такава кола, но оферти изкачят отвсчкъде 
|
|
|
|
| Сря Май 19, 2010 8:54 pm |
|
|
|
msdjorjo
Регистриран на: Нед Сеп 07, 2008 9:41 am Постове: 874 Местоположение: Варна
Автомобил: LEGACY 2.0 my95/2.5 my99
Телефон: 0889014565
Рейтинг: 47 
|
|
аз съм виждал няколко с различни цветове.мисля че това нее в следсвие на проблем
_________________ Ако искаш да си щастлив един ден - напий се! Ако искаш да си щастлив един месец - ожени се! Ако искаш да си щастлив цял живот - карай Субару! http://betoteh.com/bg/index.html
|
|
|
|
| Сря Май 19, 2010 9:55 pm |
|
|
|
Impreza94
Confidence in Motion
Регистриран на: Пон Дек 04, 2006 9:32 pm Постове: 6482 Местоположение: BG, Горна Оряховица
Автомобил: EJ22 5MT IMPREZA/EJ20 4EAT IMPREZA
Рейтинг: 219    
|
Kenshin написа: Ако колата е регистрирана, акциза е платен 100%, но на снимките няма номера. Имай впредвид, че аз точно поради причината с акциза си взех атмосферка, понеже миналата година идваше по около 30 лв. на конска сила акциза и 220х30 идва доста дебело. Пък за цвета на коша ти го каазх, защото моя кош е точно в такъв цвят, но и цялата кола е в същия цвят (абс. същото комби е) - reddish blue се води. Не знам дали има оригинална боя на Субару толква светла, тва колегите ще кажат. Инъче за мен тва е колата мечта - тоя модел или следващия комбара wrx... Виж дали е регистрирана, ако е регистрирана глей кво още има да се плаща и я карай на доктор и така. На мен ми се вижат малко парите за такава кола, но оферти изкачят отвсчкъде  Над 150kW беше по 60 кинта на киловат за стари автомобили. 35 лева бяха за от 120 до 150kW.
_________________ All-Wheel-Drive
|
|
|
|
| Сря Май 19, 2010 11:03 pm |
|
|
|
nikrabo
Регистриран на: Чет Мар 06, 2008 10:10 pm Постове: 39 Местоположение: Габрово
Автомобил: Импреза 2.0 16v, WRX 2.0
Рейтинг: 0
|
Абе пичове, за какви акцизи говорим като от началото на годината няма акциз а само ддс. Късно ама лампата ми светна 
|
|
|
|
| Чет Май 20, 2010 5:30 pm |
|
|
|
Kenshin
|
nikrabo написа: Абе пичове, за какви акцизи говорим като от началото на годината няма акциз а само ддс. Късно ама лампата ми светна  Няма акцизи за коли закупени от ЕС, а Швейцария до колкото знам не е член. То освен акциз има и технотест който трябва да удостовери, че колата е годна за движение в ЕС. Поне аз това знам, може вече да не е така. Най - добре попитай в КАТ кво що за коли от Швейцария.
|
|
|
|
| Чет Май 20, 2010 7:40 pm |
|
|
|
Greg4o
|
|
НЯМА никакви акцизи.Само мито и ДДС
_________________ Продава се 2015 Forester Boxer Diesel Lineartronic
|
|
|
|
| Чет Май 20, 2010 8:23 pm |
|
|
|
nikrabo
|
Greg4o написа: НЯМА никакви акцизи.Само мито и ДДС И аз така знам. Нищо не казвате за колата, някой виждал ли я е? Ако да, да драсне някой ред. 
|
|
|
|
| Чет Май 20, 2010 8:29 pm |
|
|
|
bad_dog
|
Greg4o написа: НЯМА никакви акцизи.Само мито и ДДС Точно така е! Проверено е.
_________________ Beam me up, Scotty
|
|
|
|
| Чет Май 20, 2010 8:39 pm |
|
|
|
SubCar
Автомобил: Blue Thunder
|
Колега, аз теб не мога да те разбера. Знаем, че търсиш тук някакво мнение от някой НО няма как да ти го дадем при условие, че именно ти си човека заинтересован от тази машина... ако искаш мнение от нас дали е яка (за визията говорим), ми да... на мен ми допада доста и бих и сцепил задните части... какво да ти кажем... Ти си заинтересования и вместо да ни питаш излишни неща, обади се... говори с човека, питай го всичко, което те интересува - виж я, и ако ти хареса я купувай смело... НО задължително трябва да има някакви документи тази кола, питай в КАТ за коли от Швейцария, дали има нещо по специфично за тях... да не се окаже нещо олелеле мале... п.с. - действай колега, преди да ти измъкнат колицата !!! Успех 
_________________ http://sites.google.com/site/homecarwashsite/
|
|
|
|
| Чет Май 20, 2010 9:24 pm |
|
|
|
nikrabo
|

SubCar написа: Колега, аз теб не мога да те разбера. Знаем, че търсиш тук някакво мнение от някой НО няма как да ти го дадем при условие, че именно ти си човека заинтересован от тази машина... ако искаш мнение от нас дали е яка (за визията говорим), ми да... на мен ми допада доста и бих и сцепил задните части... какво да ти кажем... Ти си заинтересования и вместо да ни питаш излишни неща, обади се... говори с човека, питай го всичко, което те интересува - виж я, и ако ти хареса я купувай смело... НО задължително трябва да има някакви документи тази кола, питай в КАТ за коли от Швейцария, дали има нещо по специфично за тях... да не се окаже нещо олелеле мале... п.с. - действай колега, преди да ти измъкнат колицата !!! Успех  Ами нека разясня  , Питах в началото на темата, дали някой е гледал колата. Дали някой има повече информация за нея. Конкретно за този автомобил а не за дизайна или модела по принцип, затова съм посочил и линк. Може някой да познава продавача и тн... Вече няколко разговора водих с него и съм наясно с предварителната информация. Живот и здраве в събота ще я огледам и каквото сабя покаже!
|
|
|
|
| Чет Май 20, 2010 10:06 pm |
|
|
|
SubCar
|
ОК колега, ще ти стискаме палци и да покажеш снимки после в подробности, ако я вземеш... Успех
|
|
|
|
| Пет Май 21, 2010 3:10 pm |
|
|
|
SubCar
|
|
Какво стана колега, взе ли я ?
|
|
|
|
| Вто Май 25, 2010 8:12 am |
|
|
|
jivkotonchev
Автомобил: градски автобус
|
|
Колега какво стана с таз машина купи ли я ? Как е гледа ли я?
|
|
|
|
| Чет Май 27, 2010 12:21 pm |
|
|
|
Yco
Регистриран на: Вто Мар 30, 2010 10:14 am Постове: 1880 Местоположение: Пловдив
Автомобил: Forester 2.0
Рейтинг: 133  
|
|
Провери за платено мито - за Швейцария - С работен обем, превишаващ 1 500 cm³, но непревишаващ 3 000 cm³ - 10% мито от фактурната стойност след това се начислява ДДС ако е нова кола.
_________________ FSG - Alexander doesn't tested, but Yco did it! Нека вън да веят бури, ...а ний до дъбовото бури!
|
|
|
|
| Чет Май 27, 2010 12:53 pm |
|
|
|
chephe21
Регистриран на: Съб Ное 21, 2009 11:55 am Постове: 244 Местоположение: Berlin - Sofia
Автомобил: EVO VI GSR
Рейтинг: 26
|
|
| Чет Юни 03, 2010 3:55 pm |
|
|
|
Kenshin
|
|
Че ако няма удар, тя си е чисто нова...
|
|
|
|
| Пет Юни 04, 2010 10:44 am |
|
|
|
krass
Регистриран на: Пон Юли 21, 2008 7:45 am Постове: 2211 Местоположение: Варна
Автомобил: Outback '00 AT
Рейтинг: 161   
|
|
Чак пък чисто нова...при такива коли и 10 000 км може да са много...не ги купуват баби да ходят до бакалията...най-добре в читав сервиз за проверка и така говорете по-нататък.
|
|
|
|
| Пет Юни 04, 2010 11:48 am |
|
|
|
gerial
Регистриран на: Вто Ное 10, 2009 12:38 pm Постове: 205 Местоположение: София
Автомобил: IMPREZA'94,FORESTER 2.5XT'07
Рейтинг: 87 
|
|
| Съб Юни 05, 2010 10:04 am |
|
|
|
mitoko
Регистриран на: Сря Юли 02, 2008 11:41 pm Постове: 1800 Местоположение: Sofia
Автомобил: '97 Impreza GF AT, 2.0, 115, SOHC
Рейтинг: 91  
|
стоков ВРХ за 30к и СТИ с разни екстри за 35к .... невиждам смисъл да се сравнявят 
_________________ METHANE LIMITED EDITION (CNG)
|
|
|
|
| Съб Юни 05, 2010 3:55 pm |
|
|
|