Отговори на тема
 Има ли Оутбек Н6 с фабрична АГУ ? 
Автор Съобщение
Аватар

Постове: 1
Рейтинг: 0
Нов фен
Отговори с цитат
Здравейте пичове,
Продадох си наскоро Аудито и сега съм решил да се мятам на Оутбек .
Днес гледах няколко за съжаление имаха доста забележки и липси.
Интересуваме дали е възможно този екземплярhttp://www.cars.bg/u131671,да е с фабрична газова уредба(газов инжекцион)??Правят ли въобще такива,щото ми направи впечатление че по разни клапи и маркучи от АГУ-то пише made in Italy?!?Ако взема кола мога ли да и сложа газов инжекцион без да очаквам проблеми?
Вторият ми въпрос е каква е причината масово предлаганите коли да нямат задна щора на багажника(покривало)и мрежа м/у салона и багажника,както и трите задни подглавници.Моето обяснение че са ги използвали предимно за транспорт на обемен багаж и са се потурчили.Ако се спра все пак на кола без тези части,колко ще струват горе долу?
Колко струва смяна на ролки и ремъци,масло и филтри респективно за 2.5 и 3.0
Какви са недостатъците/предимствата на Американките? Днес гледах една и ми хареса,беше малко стара 99 г,но с мн.запазен салон и тих мотор.Питам за други разлики освен милите и галоните?!
Оутбеците от този период(99-03) имат ли като екстра темпомат и борд компютър който да показва среден,моментен разход или колко км.мога да измина с наличното гориво.
Кажете на какво да обърна специално внимание по мотора специално(шумове и т.н.)
Въобще който има да каже нещо с което да ми помогне да не ударя греда да казва,ще съм много благодарен.
Превантивно да кажа ,че колата ще я използвам като семейна и предимно за дълъг път както магистрала ,така и лек офроуд,наясно съм с разхода и не ме плаши,но ако може да се пести удачно с АГУ бих инвестирал,стига само да не създава проблеми на техниката

Нед Юни 13, 2010 9:12 pm
Върнете се в началото
Профил
Аватар

Постове: 1017
Автомобил: Volvo, Legacy 2.5 GT, A6 Allroad
Рейтинг: 70
Субару ФеноменСубару Феномен
Отговори с цитат
Фабрично АГУ и то на 3.0 Outback от '02... [-X
Една щора за такъв Outback май беше около 300 лева.
За 2.5 мотор след като го купих дадох 1000 лева за ремъци, ролки, масла - двигател и ск. кутия, филтри - въдушен, маслен, ск. кутия, предни накладки.
Имат темпомат но нямат такъв борд компютър.

Нед Юни 13, 2010 9:37 pm
Върнете се в началото
Профил
Аватар

Постове: 5468
Рейтинг: 1000
Субару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару Феномен
Отговори с цитат
Колега,

Първо прочети във форума темата за бай Петко - Авто Пегас, да не скочиш в тигана неподготвен ;-)

Пон Юни 14, 2010 8:30 am
Върнете се в началото
Профил
Аватар

Постове: 891
Автомобил: Outback '23 / 2.5 EU
Рейтинг: 383
Субару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару Феномен
Отговори с цитат
Пак спестявал бай ти Петко, че да ходи на море. Всеки ден си правил сметки, спрял ракийка и мезе...
http://www.youtube.com/watch?v=bTTNJyqWqPY
----
баш "фабрични" газови на Субару няма - слагаат се от дилърите, като се запазва гаранцията. Предполагам са одобрени/сертифицирани от Субару, но не са ''заводски" или "фабрични" :)
Самата ГУ е на Vialle, поне тези които съм виждал, но може да има и други. Провери дали може да я сервизираш в БГ, да не удариш гредЪ.

http://www.subaru-ecomatic.de

Сря Юни 23, 2010 11:37 pm
Върнете се в началото
Профил
Отговори на тема