Отговори на тема стр <  1, 2, 3, 4  >
 Още една нова ТРИБЕКА в форума 
Автор Съобщение

Постове: 2311
Автомобил: EA839,MA1.20
Рейтинг: 506
Субару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару Феномен
Отговори с цитат
zevzek написа:
Кайена е мнооого далече от трибеката с V-образните си двигатели. ;)

Далече , ама напред :lol:

Вто Юни 15, 2010 6:42 pm
Върнете се в началото
Профил

Постове: 50
Автомобил: Tribeca
Рейтинг: 27
Приятел всеки ден
Отговори с цитат
Greg4o написа:
Честито :smt023 Щом си от Варна може да я докараш на някоя среща за цвят :-D За сервизи има няколко възможности,една от които е СМТ Варна.Другия е Алекс Моторс и третия е Дани,когото не познавам,но колеги споделиха,че отдавна се е научил на марката.Според мен и в трите сервиза само ще те насочат към газов специалист.
:smt023 Сигурен съм,че назима ще си още по-щастлив :-D
П.П. А в КАТ мина ли на валяците за спирачките. :shock: Там много ги разбират. [-X Добре,че моята се броеше за нова и не мина преглед. :-D
По въпроса с Порше-то Трибека наистина е по-близо от Кайен :-D

здравей, били ми изпратил някакви координати на ЛС адрес и телефони ако имаш????

Вто Юни 15, 2010 7:59 pm
Върнете се в началото
Профил
Confidence in Motion
Аватар

Постове: 6482
Автомобил: EJ22 5MT IMPREZA/EJ20 4EAT IMPREZA
Рейтинг: 219
Субару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару Феномен
Отговори с цитат
bubaru написа:

За цената говорим, нали :-)

Вто Юни 15, 2010 11:55 pm
Върнете се в началото
Профил WWW

Приятел всеки ден
Отговори с цитат
Impreza94 написа:
bubaru написа:

За цената говорим, нали :-)

e не можем да се сравняваме с Магнума ама нормалното се заслужава да се пробва да гонка по завои ;)

не знам аз ама звука на тоз боксер е супер като го подкарам на бензин спирам музиката да мога да се насладя на звука хаха ;)

Сря Юни 16, 2010 7:38 am
Върнете се в началото
Профил
Confidence in Motion
Аватар

Отговори с цитат
Никой не казва обратното, но разликата от 200 000 евро до 90 000 лева е прилична къща в хубав квартал.

Сря Юни 16, 2010 11:41 am
Върнете се в началото
Профил WWW

Субару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару Феномен
Отговори с цитат
Шегувах се малко с думите да Зевзека :smt023
Иначе, ако тръгваме да влизаме в детайли:
Аналогичен модел на 3беката е обикновения Кайен с 6-так от ФВ.Даже и той е по-мощен 300 спрямо 260 коня.За другите модели, които са с по 400 до 550 к.с. е смешно да сравняваме.
Цената му е сравнително поносима- базова около 120000 лв с ддс спрямо 90000 за Субару.В предвид това , че е Порше и най-малкото изработката му е доста по-качествена, бих казал, че разликата в цената не е фрапираща,естествено за този който може да си го позволи.Друг е вече въпроса за имиджа, особено в БГ :roll: .
Относно динамиката и управлението, досега не съм чул нищо лошо за Кайена през последните 5-6 години. Почти навсякъде го спрягат за най-добрия като управление СУВ. Сега вече Х6 и Инфините се перчат, но все още Кайена е еталон.
И на мен ми е интерсно как ще се справя със завоите 3бека спрямо Кайен...

Сря Юни 16, 2010 12:16 pm
Върнете се в началото
Профил
Think. Feel. Drive.

Постове: 1849
Автомобил: Outback H6
Рейтинг: 253
Субару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару Феномен
Отговори с цитат
Бойчо, перфектен е кайена, но не може да бъде Трибека.
Нема боксер... ;)

Сря Юни 16, 2010 12:36 pm
Върнете се в началото
Профил

Отговори с цитат
Абе то боксер има,и то да не казвам какъв, ама го слагат на истинските поршета, а не на тия бюджетните :smt023

Сря Юни 16, 2010 12:43 pm
Върнете се в началото
Профил
Confidence in Motion
Аватар

Отговори с цитат
Порша е прост Туарег с що-годе хубав интериор. Какво по-различно има в управлението му при положение, че споделят обща платформа не ми става ясно. Ама щото бил Порше......нищо общо Порше, това е модела който опозори марката, модела който ги свали до ниво Ауди/БМВ/Мерцедес. След Кайен, Порше не звучи по същия начин, не знам дали някой се замисля върху тоя въпрос.

Сря Юни 16, 2010 6:58 pm
Върнете се в началото
Профил WWW
Perfect Stranger
Аватар

Постове: 1285
Автомобил: двойката
Телефон: 0888 831783
Рейтинг: 109
Субару ФеноменСубару ФеноменСубару Феномен
Отговори с цитат
Impreza94 написа:
Порша е прост Туарег с що-годе хубав интериор. Какво по-различно има в управлението му при положение, че споделят обща платформа не ми става ясно. Ама щото бил Порше......нищо общо Порше, това е модела който опозори марката, модела който ги свали до ниво Ауди/БМВ/Мерцедес. След Кайен, Порше не звучи по същия начин, не знам дали някой се замисля върху тоя въпрос.

Дидо, понякога просто е въпрос на оцеляване на съответната марка. Доколкото знам Кауня (Кайена) държи към 70% от продажбите на Порше, при все че е единствения автомобил в моделната им гама, който не е с боксеров двигател.

От една страна малко им пада имиджа, от друга Кауня не е автомобил за пренебрегване. Фау-ве гените според мен си личат отдалеч, макар и здраво лустросани.

Сря Юни 16, 2010 7:47 pm
Върнете се в началото
Профил WWW
Изгонен
Аватар

Постове: 3717
Рейтинг: 267
Субару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару Феномен
Отговори с цитат
ми аз съм правил порше. не е това което си мислите. а каена да ме извинявате, ама не е порше! такъв курник просто няма!

говорих с един приятел дето е правил климатик на ламбо. то не са копчета от крома то не са италянски простотии :-D

0899 612 719 - Венци
https://www.facebook.com/redlineoil.bg

Сря Юни 16, 2010 7:51 pm
Върнете се в началото
Профил
Confidence in Motion
Аватар

Отговори с цитат
ender написа:
Дидо, понякога просто е въпрос на оцеляване на съответната марка. Доколкото знам Кауня (Кайена) държи към 70% от продажбите на Порше, при все че е единствения автомобил в моделната им гама, който не е с боксеров двигател.

От една страна малко им пада имиджа, от друга Кауня не е автомобил за пренебрегване. Фау-ве гените според мен си личат отдалеч, макар и здраво лустросани.

От тия продажби, Ники, не останаха традиции в това автомобилостроене.

agent dust написа:
а каена да ме извинявате, ама не е порше!

:-) :-) :-)

Чет Юни 17, 2010 1:15 am
Върнете се в началото
Профил WWW
Perfect Stranger
Аватар

Отговори с цитат
Impreza94 написа:
От тия продажби, Ники, не останаха традиции в това автомобилостроене.

Винаги остава варианта да говорим за една марка в минало време... или алтернативата да я принизим до масовките подобно на Волво и Сааб.

Няма пълно щастие на този свят. :wink:

Чет Юни 17, 2010 8:52 am
Върнете се в началото
Профил WWW

Приятел всеки ден
Отговори с цитат
Между другото вчера звънкам във Варна в сервиза на субару и питам какво масло ще ми препоръчат за трибеката.

Познайте Мотул 10W40 полу синтетика?!?!?! [-X

мъка хората ми говорят за готина пълна синтетика + добавки за каране на газ. Нашите баровци директно каза няма проблеми те субару даже го препоръчват за боксерите!!!!

Чет Юни 17, 2010 9:18 am
Върнете се в началото
Профил

Отговори с цитат
Малко вживяване има в цялата работа. Кайена е курник, принизява марката до нивото на Мерцедес и БМВ.
Кое е по-високото ниво , тогава. Ролс, който се прави от БМВ, Бентли - от ФВ, Ланд ровер и Ягуар от Тата, Волво от китайци....Нисан ГТ-р по тази логика е Рено, Лексус = турска Корола Версо...
Дай да купуваме тогава само Паганита, Ултими и Ариели щото не са изцяло част от упадъчната световна автомобилна индустрия.
По тази логика и Субару са вече за боклука.

Чет Юни 17, 2010 11:43 am
Върнете се в началото
Профил
Аватар

Постове: 1325
Автомобил: Forester 2.0 MT
Рейтинг: 50
Субару ФеноменСубару Феномен
Отговори с цитат
bubaru написа:
Малко вживяване има в цялата работа. Кайена е курник, принизява марката до нивото на Мерцедес и БМВ.
Кое е по-високото ниво , тогава. Ролс, който се прави от БМВ, Бентли - от ФВ, Ланд ровер и Ягуар от Тата, Волво от китайци....Нисан ГТ-р по тази логика е Рено, Лексус = турска Корола Версо...
Дай да купуваме тогава само Паганита, Ултими и Ариели щото не са изцяло част от упадъчната световна автомобилна индустрия.

Определено автомобилите не са това , което бяха и логиката ти е вЕрна....Засега това което не се прави в КНР са автомобилите, но след още 10г, това ще се промени........ :-D , а след още 10.......

Gangster написа:
Между другото вчера звънкам във Варна в сервиза на субару и питам какво масло ще ми препоръчат за трибеката.

Познайте Мотул 10W40 полу синтетика?!?!?! [-X

мъка хората ми говорят за готина пълна синтетика + добавки за каране на газ. Нашите баровци директно каза няма проблеми те субару даже го препоръчват за боксерите!!!!

Бих се доверил на колегите от Варна....... :smt023

Чет Юни 17, 2010 12:32 pm
Върнете се в началото
Профил
Аватар

Постове: 325
Рейтинг: 8
Разчитай на мен
Отговори с цитат
Цитат:
Бих се доверил на колегите от Варна....... :smt023

Аз също,от 2 години там си поддържам колата и съм доволен.

Чет Юни 17, 2010 3:15 pm
Върнете се в началото
Профил
Confidence in Motion
Аватар

Отговори с цитат
bubaru написа:

Изобщо няма логика даже, нито GT-R има общо с Рено, нито Лексус със турските заводи, за разлика обаче от Кайена, който не се произвежда в Щутгарт, а в братска Братислава с братското Туарег/Q7 шаси. Да не говорим, че и двигатели ползват от VAG, вкл дизел от VAG :-D
А трансмисията на новия Кайен е японска, AISIN :smt023
И кое казваш му е Порше ?
От цялата история остана един V8 мотор от Порше с 2 Гарета :lol:

Чет Юни 17, 2010 6:28 pm
Върнете се в началото
Профил WWW

Отговори с цитат
Че какво лошо има, интернационална кола. :mrgreen:

Чет Юни 17, 2010 7:05 pm
Върнете се в началото
Профил
Perfect Stranger
Аватар

Отговори с цитат
Impreza94 написа:
bubaru написа:

Изобщо няма логика даже, нито GT-R има общо с Рено, нито Лексус със турските заводи, за разлика обаче от Кайена, който не се произвежда в Щутгарт, а в братска Братислава с братското Туарег/Q7 шаси. Да не говорим, че и двигатели ползват от VAG, вкл дизел от VAG :-D
А трансмисията на новия Кайен е японска, AISIN :smt023
И кое казваш му е Порше ?
От цялата история остана един V8 мотор от Порше с 2 Гарета :lol:

Дидо, върни малко газта - ще изтървеш някой завой като се набираш така... :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Чет Юни 17, 2010 7:12 pm
Върнете се в началото
Профил WWW
Отговори на тема  стр <  1, 2, 3, 4  >