Някой има ли информация за този Аутбек (обяви и коментари)?
| Автор |
Съобщение |
|
zubar
Регистриран на: Пон Юни 08, 2009 9:45 pm Постове: 5 Местоположение: Sofia Рейтинг: 0
|
|
Ходих до един човек на горубляне, за да го питам за джипките и той ме заведе до две Хонди...споменах му и за субару, а той ми показа това. Човекът е свестен и гледа да не продава или предлага кофти коли на негови колеги, за да не му тръгне лоша слава. Колата изглежда добре. Не я карах, защото бях настроен за покупка на джип. Малко ме очуди ниската цена за Аутбек. Исках да получа мнения на хора, които са видяли колата или са я водили на сервиз...ако няма такива от форума ще я проверя аз.
|
|
|
|
| Съб Юни 19, 2010 11:20 pm |
|
|
|
plaskom
|
Като се има предвид, че колата не е регистрирана в Бг и от там ще трябва да се бръкнеш за регистрация, застраховки и прочие - цената не е ниска, а според мен нормална. Не знам само от какъв зор е сменена оригиналната музика, която е с CD с този касетофон. И най-добре ти си я огледай и ти я заведи при някой от горе посочените специалисти, защото ти ще даваш парите, а и после ти ще си я караш и поддържаш. Ние можем най-вече да ти пожелаем успех 
_________________ www.plaskom.com
|
|
|
|
| Нед Юни 20, 2010 2:35 pm |
|
|
|
Vmax
|
plamen86 написа: Да ви се оплача малко, не че ще има полза ама...Бях си харесал един Outback H6-3.0 12.2001г. за 9300 в мобилето и тъкмо мислех да звъня да питам за митото и ДДС и той изчезна от пазара.Дано да е поне някой от форума та да разкаже за какво иде реч.  Там си е - пак се появи: http://nfs.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi?to ... details...,и още нещо ми прави силно впечатление в обявите - например има два Аутбака, които се появиха преди два-три дни в Габрово на цени около 21000-23000, сега вече са 25000-28000лв.Кой диктува цените?  Сигурен съм, че не е пазара.Имаше и един дизел от Германия преди време, на който цената му само за няколко(2-3) часа скочи с 7-8000лв и от 32000 стана около 40000.Честито - те парите, ги ринем с лопати. Цените от 21-23 000 май бяха в долари колега - и аз ги гледах, но сега на практика има намаление в цената...
|
|
|
|
| Чет Юни 24, 2010 8:52 am |
|
|
|
Greg4o
|
|
Какво чудно има?Пускат на нереално ниска цена,за да предизвикат и преценят интереса,и след това я оправят.Понеже у нас не ринем парите с лопата и всеки иска няй-ниската възможна цена пък после каквото ще да става.За съжаление това после излиза скъпо в много от случаите.По този въпрос е писано много и няма какво да повтарям истината отново.
_________________ Продава се 2015 Forester Boxer Diesel Lineartronic
|
|
|
|
| Чет Юни 24, 2010 10:12 am |
|
|
|
Mladen99
Регистриран на: Пет Дек 21, 2007 8:57 pm Постове: 2200 Местоположение: Бургас
Автомобил: Outback '09 2.5
Рейтинг: 263     
|
Отново ще помоля за няколко съвета. Предлагат ми това: http://nfs.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi?topmenu=1&act=4&adv=11280773237574306&f1=detailsНякои виждал ли го е и какви са впечатленията? Освен това каква е разликата (освен дизаина) между този до98г. и по нивия Аутбек 99-02г. Има ли някакви предимства или недостатъци от следващия модел. Клинереса различен ли е? На по новия е 200мм, а на по стария модел колко е? Ох... вече незнам какво да питам, но всякакъв съвет би бил от полза. Какво да гледам при огледа? Има ли някакви характерни за модела слаби места? Малко се отклонявам: предполагам че е глупаво да питам за недостатъци, като чета само хубави неща, дори и наи малките подробности ще са ми полезни, като примерно комфортно ли е пътуването на 5 човека на дълъг път... Благодаря ви, дано този път ме огрее на хубав автомобил...
_________________ Outback 2001 3.0 H6 - продаден Outback 2001 2.5 AT VDC - продаден Subaru Baja МТ - продадена first Love Leone '84 1.8 АТ Facebook: Medovo Bee Farm
|
|
|
|
| Нед Авг 22, 2010 2:28 pm |
|
|
|
Пенчо
|
Здрасти, Според мен много се чудиш. Още преди да си помечтая за Субару, гледах теми, в които търсиш кола. Според мен до сега можеше да си купил и да си забравил  . Това в кръга на шегата разбира се. Искам малко да те окуража. Спомняш ли си преди доста време, писа за един бартер. Бяха баща и син, и двамата имаха Субару. Аз се заинтригувах от двете коли, но докато се накумя и по хубавата кола (на сина) беше продадена. Е аз взех на бащата. Имах малко проблеми, но общо взето съм доволен. Не съм го мислил много много. Всичко е късмет и колкото искара толкова. Колата е удобна и за 5 човека, но с 4 разбира се е по-удобно:-) Аз лично не харесвам газта. Това е от мен и успех. В крайна сметка си избрах колата в благодарение на теб:-)
|
|
|
|
| Вто Авг 24, 2010 10:35 pm |
|
|
|
Pacone 4X4
Регистриран на: Пон Фев 09, 2009 5:45 pm Постове: 2163 Местоположение: София
Автомобил: Subaru OBK 2.5 SVT 2011
Телефон: 0888492747
Рейтинг: 261     
|
|
Цената му е висока,мое мнение...трябва да е 101% обслужен за тези пари!
_________________ Subaru Outback 3.0 2002, Subaru Outback 2.5 2011 Пламен Маринов
|
|
|
|
| Пет Авг 27, 2010 9:51 am |
|
|
|
valqk
|
Колега, за тази цена можеш да вземеш това: viewtopic.php?f=12&t=5563а качиш ли се на него ще забравиш всичко друго предполагам 
_________________ http://www.hostit.bg/
|
|
|
|
| Пет Авг 27, 2010 9:56 am |
|
|
|
patko
|
http://nfs.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi?to ... f1=detailsТова виждал ли си го? И е в Бургас. На първо четене виждам на снимките нещо нередно с круиз контрола - липсва лостчето и се виждат кабели.
_________________ LEXUS GX 460, V8, 4.6, 2014 TOYOTA CHR HYBRID GR SPORT, 2.0, 2023 LEXUS LBX 2026
|
|
|
|
| Пон Сеп 06, 2010 9:19 pm |
|
|
|
Mladen99
Регистриран на: Пет Дек 21, 2007 8:57 pm Постове: 2200 Местоположение: Бургас
Автомобил: Outback '09 2.5
Рейтинг: 263     
|
|
Така така... 1-во на Пенчо да кажа че с бащата и синът не се разбрахме за парите искаше да му доплащам много... иначе и двете коли изглеждаха добре.
На petko пък искам да кажа че ходих и гледах това в Бс. кефи много... Кожата е в ижасно състояние еле на шьоф. седалка. Мотора измит и разглобен, климатика се включвал и изключвал..... и хидравличната помпа виела, и беше поразглобено (това бяха думите на единия джамбазин) иначе на километри 150х. външен вид имаше доста добър, ама километрите са му поне 300 ! (според мен) все още нее изкарано за продан и седи в гаража зад автокъщата ама като поразпитах и си буртах носа го зърнах и ходих да го поогледам.
_________________ Outback 2001 3.0 H6 - продаден Outback 2001 2.5 AT VDC - продаден Subaru Baja МТ - продадена first Love Leone '84 1.8 АТ Facebook: Medovo Bee Farm
|
|
|
|
| Вто Сеп 07, 2010 9:18 pm |
|
|
|
divein
Регистриран на: Вто Фев 02, 2010 6:31 pm Постове: 47 Местоположение: Варна
Автомобил: SUBARU Outback 3.0 2004
Рейтинг: 0
|
|
| Пон Сеп 20, 2010 7:29 pm |
|
|
|
zevzek
Think. Feel. Drive.
Регистриран на: Сря Фев 18, 2009 11:36 pm Постове: 1849 Местоположение: Стара Загора
Автомобил: Outback H6
Рейтинг: 253     
|
Гледах го наскоро колега. Нов внос е от Италия,салона е много запазен,отвън има леки забележки. Мотора работи чудесно, автоматика също.Мисля че е удрян отпред но вещ човек би казал със сигурност дали е така. Продавача каза че скоро ще го регистрира, така че задължително в сервиз да го погледнат. Успех! 
_________________ If in doubt, FLAT OUT!
|
|
|
|
| Пон Сеп 20, 2010 8:58 pm |
|
|
|
divein
|
|
аз днес говорих с продавача и каза че колата вече е регистрирана. Едва ли ще се съгласи да ходим до Сф за оглед в сервиз. А теб какво те отказа ако не е тайна?
_________________ СУБАРУ в нужда се познава!
|
|
|
|
| Пон Сеп 20, 2010 9:14 pm |
|
|
|
zevzek
Think. Feel. Drive.
Регистриран на: Сря Фев 18, 2009 11:36 pm Постове: 1849 Местоположение: Стара Загора
|
|
Щом я е регистрирал, не вярвам да ти откаже оглед в сервиз. Звънкай на Митака или Дани за оглед и давай колега. Удара, ако има такъв е пречка според мен. Но пак ти казвам, задължително да я види професионалист!
|
|
|
|
| Пон Сеп 20, 2010 9:22 pm |
|
|
|
divein
|
|
Благодря за инфото. А тези дребни забележки отвън драскотини по боята ли са или ръжди?
_________________ СУБАРУ в нужда се познава!
|
|
|
|
| Вто Сеп 21, 2010 5:26 pm |
|
|
|
zevzek
Think. Feel. Drive.
|
|
Пластмасата на задният ляв калник е удряна или махана, но не е много фатално. Другото е евентуалното удряне/чукване отпред. Това е колега.
|
|
|
|
| Сря Сеп 22, 2010 11:16 am |
|
|
|
vga
|

Здравейте! Благодаря предварително на всички, които ще се отзоват в темата! Живях известно време в Дъблин, но дойде време да се прибирам и се налага да си купя автомобил, с който да се прибера. Реших вместо да взема нещо скапано, колкото да си дойда, да осъществя отдавнашната си мечта и да си купя Субару. Харесвам Легаси Аутбек модела и искам автоматична скоростна кутия. Спрямо възможностите ми в момента харесах две коли и ви моля да ми препоръчате има ли смисъл да ходя до Англия и да ги разглеждам. Въпроса е, че ми трябва сигурна кола за пътя до дома и толкова, че да издържи зимата без ремонти. Следващото лято ще търся нов собственик, понеже пак ще бъда в чужбина. Не търся печалба от автомобила, а стабилна машина, с която да нямам проблем. Знам, че е въпрос на късмет, но ми се ще да чуя вашето мнение. Главно ме тревожи цената, на която се продават въпросните две коли и дали тя не е нереално ниска. Ако смятате, че е и колите ще са боклук ще се насоча към нещо друго. Гледам все пак, че горе долу са в тези граници и не би трябвало да имам проблем. Ето колите, които харесах: Това е Аутбек-а. Говорих с човека, който го продава, увери ме, че е солидна машина и е сервизирана и няма от какво да се тревожа, но все пак е търговец - работата му е да ми каже тези неща. http://www.autotrader.co.uk/classified/advert/201035367362350/sort/priceasc/usedcars/model/legacy/make/subaru/radius/1501/page/4/quicksearch/true/postcode/sw1a0aa?logcode=pА това е Легаси-то, което също ми се нрави доста, макар да не е Аутбек http://www.autotrader.co.uk/classified/advert/201035366968979/sort/priceasc/usedcars/model/legacy/make/subaru/postcode/sw1a0aa/page/5/radius/1500?logcode=pЕ, кажете, струва ли си да се впускам в това приключение или да търся нещо друго в този ценови клас. Аутбек-а ми изглежда страхотно и някак си го чувствам добре. Много ми се иска да го имам, но тук говорите за цени от по 15 хиляди лева и разликата ме плаши. Благодаря ви отново предварително. Имам две седмици да реша и след това трябва да отида, да гледам и да се прибирам.
|
|
|
|
| Чет Сеп 23, 2010 12:55 am |
|
|
|
thebrainless
Регистриран на: Съб Окт 24, 2009 10:01 pm Постове: 239 Местоположение: София
Автомобил: OUTBACK 2.5 2001г, OUTBACK 3.0 2002
Рейтинг: 44
|
Имам приблизително същия Outback и съм адски доволен от тази кола, просторна, комфортна, зимата е приказка да се пътува с нея, предимство е окачването и, което е относително ОК спрямо състоянието на БГ пътна мрежа. Основен минус е големият разход на гориво в градска среда 14-16 (може и повече  , гумите сущо не са от най-евтините и едно 900+лв. не ти мърдат. Много ниска ми се струва цената, което според мен е леко подозрително. Легасито лично според мен е ниско и това е основния му недостатък. Противник на автомобилите с дясно управление, освен че е трудно на самият водач, е опасно и за останалите в движението
_________________ stay hungry, stay foolish
|
|
|
|
| Чет Сеп 23, 2010 9:28 am |
|
|
|
ivodanov
Регистриран на: Сря Дек 30, 2009 4:29 pm Постове: 512 Местоположение: София
Автомобил: Outback 3.6R B14
Телефон: 0899907501
Рейтинг: 117  
|
|
На мен ми изглежда много ниска цената, а и не е написано на колко километра е. Не знам там дали имат "навика" да връщат километража, предполагам, че не го правят. Това може и да се провери по сервизната книжка ако е налична. Все пак цената ми се вижда много ниска за такава кола от тази година. Трябва да има причина за това?!
|
|
|
|
| Чет Сеп 23, 2010 9:33 am |
|
|
|
vga
|

Благодаря за бързите отговори. brainless, запознат съм с какво се сблъсквам ако си купя такова Субару. За съжаление разхода е огромен за моя стандарт на живот, но пък искам да покарам тази зима, да се изкефя, да знам, че още една мечта е осъществена. Ще я изхраня 7-8 месеца. Въпроса е и да е читава, за да не ме е срам след това от бъдещия ѝ собственик. За мен не е проблем карането с десен волан, свикнал съм и това в никакъв случай не ми пречи, нито пък смятам, че съм опасен за останалите в движението, защото зради живота си в Ирландия свикнах да карам много спокойно. Легасито е по-ниско действително, пък и по-старо, заради което предпочитам Аутбек-а. Аз се занимавам със ски фотография и по цяла зима съм в планината, така че ми трябва максимално висока кола. ivodanov, цената не е чак толкова ниска, сравнена с други екземпляри с подобни години и километри. Тук в Ирландия ходих да гледам два Аутбек-а, 2000 година, като откровено колите тук са драстично по-скъпи, но единия струва 1700 евро, а другия 1900. Тези двата, които съм посочил са по 2300 евро, но просто ми харесаха повече като оборудване. Иначе и аз не знам за километража, колите които съм имал съм купувал от България. Едва ли, забелязвам, че когато не пишат километрите обикновено са много и го упоменават след запитване. Но и двата имат сервизни книжки и това ще си проличи лесно. Хубавото тук е, че на хората не им е скъпа поддръжката на Субару и предполагам, че ще са поддържани добре. А и не мисля, че километрите в случая са най-важното, пътищата тук са чудесни а сняг не е валяло от 30 години, с изключение на миналата 
|
|
|
|
| Чет Сеп 23, 2010 11:41 am |
|
|
|