Правила за пускане на обяви в раздела
1. В този раздел се допускат обяви на сервизи и магазини пряко свързани с автомобилите Субару. 2. Нова рекламна тема на дадена фирма се допуска само след предварителна заявка за това към модераторите на форума. Те решават коя обява да бъде допусната по собствена преценка. 3. Обява, която не съответства на правилата ще бъде изтрита.
MITAKA performance service, София, шосе Банкя 3 0888 544 999
| Автор |
Съобщение |
|
agent dust
Изгонен
|
това е двигателят на оня аутбек дето така е вкаран от швейцария. не знам какво е станало - като го купувал човекът се поинтересувал само дали върти на стартер. въртяла  после спукан череп - блок, биели, бутала, всичко на салата. отворихме го да видим какво може да се използва, човекът си намери нов двигател, взел е колата много евтино и дори след ремонт и нов двигател пак е на далавера, излиза му по-евтино отколкото ако си е купил изправна кола
_________________ SUBARULAND Ltd Диагностика, ремонт, обслужване и tuneup на SUBARU от 2007г насам. 0878 207 541 - Красимир 0899 612 719 - Венци https://www.facebook.com/redlineoil.bg
|
|
|
|
| Съб Юли 21, 2007 8:55 pm |
|
|
|
ImprezaSTI
звездоброец
Регистриран на: Пон Авг 21, 2006 12:49 pm Постове: 1399 Местоположение: София
Автомобил: 4-цилиндрово сешоарче
Телефон: 0898-695-268
Рейтинг: 292      
|
Агент, при вас да няма фотограф на стаж, или просто някой от вас се разхожда с фотоапарат на главата, че толкоз снимки даваш бре!
Шегувам се, чудна информация предоставяш! 
_________________ ...защото животът не се измерва с броя на вдишванията, а с моментите които спират дъха!!!
|
|
|
|
| Съб Юли 21, 2007 10:28 pm |
|
|
|
agent dust
Изгонен
|
не бе, аз съм прес аташето - апаратчето ми е цялото в масло  щях да наснимам здраво и галино - но точно този ден бях си забравил апаратчето и затова го карахме само на кафета  пък днес ме чакаше един двигател за разглобяване и съвсем забравих да наснимам и аутбек-фена как се мотае между всичката железария разхвърляна из сервиза - бяхме само двамата с митака пък той ни донесе 5-6 кафета  всъщност изпихме ги всичките и сега съм се ококорил здраво 
_________________ SUBARULAND Ltd Диагностика, ремонт, обслужване и tuneup на SUBARU от 2007г насам. 0878 207 541 - Красимир 0899 612 719 - Венци https://www.facebook.com/redlineoil.bg
|
|
|
|
| Съб Юли 21, 2007 11:04 pm |
|
|
|
agent dust
Изгонен
|
приключихме монтажът на газов инжекцион на Tribeca  трудният момент е, че досега не бяхме монтирали газово на такава кола и беше голяма играчка да нагодим всичко така, че почти да не личи намесата. газовата е BRC, но изпарителят е от по-модерните модели - прилича на черна кутия и може да захрани до 240kW - около 320кс, докато стандартните държат до около 200кс и са проблем за такава кола. шестте газови инжектора са японски и заедно с газовият МАП са скатани под смукателният колектор - изобщо не се виждат, присадени са към колекторът от долната страна и се свалят с него - само се откачат буксите. зарядното е в капачката на резервоарът, а бутилката е на мястото на резервната гума под багажникът. всички маркучи, тръби и жици минават по стандартните линии - така обслужването на колата става без наличието на газова да пречи на каквото и да било, а обезвъздушаването на охладителната система става по стандартният начин. иначе при неправилен монтаж да речем проверка на маслото на кутията става истинско приключение и всичко в двигателното става в маркучи и кабеляци.
|
|
|
|
| Пет Юли 27, 2007 8:48 pm |
|
|
|
Impreza94
Confidence in Motion
Регистриран на: Пон Дек 04, 2006 9:32 pm Постове: 6482 Местоположение: BG, Горна Оряховица
Автомобил: EJ22 5MT IMPREZA/EJ20 4EAT IMPREZA
Рейтинг: 219    
|
Какви хора са тия бе !!? За 100 и косур хиляди кола (най-скъпото Субару), газ слагат 
_________________ All-Wheel-Drive
|
|
|
|
| Съб Юли 28, 2007 12:23 am |
|
|
|
agent dust
Изгонен
|
глей ся  пари имат тези, които успяват да ги спестят, а не ги харчат безразборно.
такова субару много често се купува като служебна кола или такава за работа - карат ги много и навъртат голям километраж. а фирмите, които имат служебни коли, гледат да пестят от разходи по всякакъв начин. 3 литра двигател на тежка кола дава голям разход особено в градско и задръствания. а това са пари. т.е. с поставянето на газов инжекцион на подобна кола на година се спестяват много хиляди. а това че някой може да си позволи да кара скъпа кола изобщо не означава, че е склонен да харчи безразборно за лукс. пък и газов инжекцион е добра инвестиция за всяка кола. на поршетата и фераритата обаче е проблем - няма къде да се сложи бутилката  затва те наливат 110 октана и проучват пазарът за дрога - да имат пари за бензин 
|
|
|
|
| Съб Юли 28, 2007 1:19 am |
|
|
|
Impreza94
Confidence in Motion
Регистриран на: Пон Дек 04, 2006 9:32 pm Постове: 6482 Местоположение: BG, Горна Оряховица
|
Че мен ще ме е срам да си пълня газ в Трибеката...
agent dust написа: на поршетата и фераритата обаче е проблем - няма къде да се сложи бутилката  затва те наливат 110 октана и проучват пазарът за дрога - да имат пари за бензин 

|
|
|
|
| Съб Юли 28, 2007 1:28 am |
|
|
|
simbat
Регистриран на: Съб Юни 24, 2006 9:22 am Постове: 865 Рейтинг: 95  
|
agent dust написа: глей ся  пари имат тези, които успяват да ги спестят, а не ги харчат безразборно. такова субару много често се купува като служебна кола или такава за работа - карат ги много и навъртат голям километраж. а фирмите, които имат служебни коли, гледат да пестят от разходи по всякакъв начин. 3 литра двигател на тежка кола дава голям разход особено в градско и задръствания. а това са пари. т.е. с поставянето на газов инжекцион на подобна кола на година се спестяват много хиляди. а това че някой може да си позволи да кара скъпа кола изобщо не означава, че е склонен да харчи безразборно за лукс. пък и газов инжекцион е добра инвестиция за всяка кола. на поршетата и фераритата обаче е проблем - няма къде да се сложи бутилката  затва те наливат 110 октана и проучват пазарът за дрога - да имат пари за бензин 
Съгласен съм.По този въпрос и аз така мисля
А и за мен Траибеката не е чак толкова скъпа кола.При нас е 40 хил лв.(30 хил$)Колкото струва нов голф в Бг.
_________________ 2013 Subaru Outback 3.6 Special Appearance package Satin White Pearl 2017 Subaru Outback 3.6 Touring Crystal white pearl
|
|
|
|
| Съб Юли 28, 2007 4:08 am |
|
|
|
agent dust
Изгонен
|
и аз съм върл противник на газта... и на турбото, и на нитрото даже  но от една газова уредба до друга понякога разликата е огромна.
BRC-то изобщо не може да се усети кога работи - разлика в поведението на двигателят няма. Не се усеща и смяна на режимите газ-бензин, всичко е напълно автоматично, дори при свършване на газта компа автоматично преминава на бензин и издава предупредителен сигнал - самата смяна бензин-газ-бензин не се усеща изобщо, става по Ентелегентен алгоритъм  газовият комп следи как работи стандартният на инжекционът и по него се обучава, макар че има възможност за настройка със собствени пърформънс горивни карти, в стандартният режим газовият комп подава същите калории гориво както стандартният комп.
всичко е скатано и наредено в двигателното и всяко обслужване на колата става по напълно стандартният начин - без рязане на кабели, разклоненията, управляващите сигнали и прекъсването на инжекторите са директно от главните букси, водните маркучи минават по стандартните пътища и не пречат на нищо, обезвъздушаването става през пробката, щеките за маслата се вадят без никакво разместване. колекторът се сваля заедно с инжекторите когато се наложи, бутилката се зарежда през капачката за бензин и е защитена с допълнителен метален щит, а газовият ключ е скрит в барчето между седалките. всъщност скрихме и антирадарът на колата в единият от панелите, а в барчето има букса, с която да се изключва по желание
 единственият неприятен за клиентът момент е, че всичко става много бавно и отнема няколко пъти повече време отколкото при други газаджии. само обработката на колекторите и напасването на газовите инжектори е един ден, прокарването на инсталацията е един ден, запояването на всички кабели също отнема един ден - цялата процедура с всички нагласистики е поне една седмица. иначе за газов инжекцион дават стандартно ден и половина за монтаж
ето малко снимки:

|
|
|
|
| Съб Юли 28, 2007 8:05 pm |
|
|
|
agent dust
Изгонен
|
всъщност аз още не съм ви запознал с моята кола  вижте защо много си обичам старата тойотка - кара я един приятел - състезател, аз като се науча ще карам даже по-яко  колата изхаби към един резервоар с бензин при подобно каране - масло и вода не пипна при режим на работа между 5000 и 7500об. карам я с мотул 6100 10w40 и върти даже над 7500об - малко след това е прекъсвачът но гледаме до него да не стига.
enjoy, по филмчето ще разберете що съм се кръстил agent dust
http://www.zazz.bg/play:3bb216f8
|
|
|
|
| Нед Юли 29, 2007 2:42 am |
|
|
|
Impreza94
Confidence in Motion
|
Агеент !
Сакам да те питам нещо
Колко бара надува турбината на STi и до колко би издържал мотора без никакви конструктивни изменения.
PS. А! Иии каква марка е оригиналната турбина, знаеш ли ? 
|
|
|
|
| Пет Авг 03, 2007 7:41 pm |
|
|
|
agent dust
Изгонен
|
|
оригиналната е IHI, работи стандартно до 1.2 бара, лесно се прави до 1.5 без никакви проблеми, само с рефлашване на ЕКУ-то или с допълнителен буст контролер. моторът издържа до над 450кс без конструктивни промени, но трябва да се сменят малко неща по горивоподаването, кулери, тва онова. принципно тази кола вдига мощност много бързо, спъната е умишлено, турбината може да се гъзи до 2 бара при повечко желание
|
|
|
|
| Пет Авг 03, 2007 11:02 pm |
|
|
|
Impreza94
Confidence in Motion
|
Мерси
Помогна ми наистина много 
|
|
|
|
| Съб Авг 04, 2007 1:20 am |
|
|
|
Impreza94
Confidence in Motion
|
 ...ето мее..в 3:20 се сещам пак да ви тормозя
Агент, разкажи ми накратко за на landikar WRX-a със жълтите звезди  Коя година е и колко кубика е ? 2.0 ли е ?
И къде се губят двамата с ATUDITU ? Защо така ни пренебрегват, всички сега са приятелски настроени 
|
|
|
|
| Нед Авг 05, 2007 2:21 am |
|
|
|
agent dust
Изгонен
|
WRX-a e 2.0л 1996г, но е с преработени глави и блокът е от легаси турбо. сменени са буталата и биелите със състезателни, почти всичко от стандартната електроника, управление на горивото и турбото е изхвърлено и е заменено с автърмаркет. надува до 2 бара, има страшно много модификации по окачването, шперовете и кутията са далеч от стандартните. общо взето 4х4 квазимодо с потенциал не по-малък от на състезателна импреса група А
иначе другите в нета почти не влизат, само аз се занимавам с такива неща
|
|
|
|
| Нед Авг 05, 2007 5:48 pm |
|
|
|
ImprezaSTI
звездоброец
Регистриран на: Пон Авг 21, 2006 12:49 pm Постове: 1399 Местоположение: София
Автомобил: 4-цилиндрово сешоарче
Телефон: 0898-695-268
Рейтинг: 292      
|
Ти си ни достатъчен да те тормозим за информация!  Шегувам се
Impreza'94 написа: всички сега са приятелски настроени 
Е че кога някой е бил по друг начин настроен? 
_________________ ...защото животът не се измерва с броя на вдишванията, а с моментите които спират дъха!!!
|
|
|
|
| Нед Авг 05, 2007 5:54 pm |
|
|
|
Impreza94
Confidence in Motion
|
ImprezaSTI написа: Impreza'94 написа: всички сега са приятелски настроени  Е че кога някой е бил по друг начин настроен? 
В началото на тази тема беше бая "меле"... чак ми е неприятно, като се сетя
А аз пък си имах закачка със landikar, но се помирихме...той е пекан тип
Мерси, again ... Агент 
|
|
|
|
| Нед Авг 05, 2007 6:55 pm |
|
|
|
ATUDITU
Регистриран на: Пет Фев 16, 2007 8:13 pm Постове: 802 Местоположение: София
Автомобил: Subaru Impreza
Рейтинг: -3
|
какжо правите бе хора колкото то газта на трибека аз на скоро видиах и ТУАРЕГ на газ па кво хората ниамат пари да ги зареждат. 
_________________ 0878146602 0888146602 power tuning repair and maintenance for Subaru бъди един от нас Daniel S powered by Dkperformance http://www.facebook.com/profile.php?id=100002365657539 http://dkperformance.com/
|
|
|
|
| Вто Авг 14, 2007 6:24 pm |
|
|
|
ATUDITU
|
|
А И ЗДРАСТИ НА ВСИЧКИ ,не биах влизал от доста време
_________________ 0878146602 0888146602 power tuning repair and maintenance for Subaru бъди един от нас Daniel S powered by Dkperformance http://www.facebook.com/profile.php?id=100002365657539 http://dkperformance.com/
|
|
|
|
| Вто Авг 14, 2007 6:26 pm |
|
|
|
ATUDITU
|
|
ами какво ли не,като за последно само" глупости" нали АГЕНТ
|
|
|
|
| Вто Авг 14, 2007 6:57 pm |
|
|
|