Здравейте,
тая щуротия ми се случва за втори път. Ситуацията е следната, паля (на топъл двигател), мотора работи няколко секунди и гасне, веднага щом изгасне започва да мига яко "check engine". След няколко такива опита спира и да пали, само върти. Оправя се само след няколко минути ( незнам как

).
Както казах ми се случва за втори път, предишния беше преди месеци, може и година. Отидох при Митака и излезе грешка "неразпознат ключ". Този път обаче ми направи впечатление че лампичката на имобилайзера (на таблото най-горе) не свети изобщо, не мигаше както обикновенно когато ключа е изваден, просто не светеше. Не погледнах преди първия опит дали е мигала изобщо. Та се чудя дали проблема не е в имобилайзера или по компютъра а не в ключа. Незнам какво е поведението при непознат ключ но ще пробвам с ключ от друго субару. Според мен тая лампа би трябвало ако не познае ключа да си мига, знам ли... Ако някой е имал подобни проблеми може да сподели за да знам дали да търся нещо на старо или да правя втори ключ.
Колата е Форестър 2.0 1998 s-turbo ако изобщо има значение

Поздрави