Отговори на тема стр <  1, 2
 Смених задно гърне - споделям опит ! 
Автор Съобщение
Аватар

Постове: 26
Рейтинг: 2
Нов фен
Отговори с цитат
И аз съм за смяна на задно. Външния слой отдавна беше заминал, но целостта не беше нарушена. В неделя обаче изрева и бученето е неприятно. Някой може ли да сподели опит във Варна. Доволен съм от сервизчето до читалище Маяковски, но форко не съм го водил там и не знам дали ще имат подходящо гърне. Също така ми падна едно парче от термалните щитове (малко след колекторите). От няколко места ми казаха, да го хвърлям, нямало как да се монтират отново (действително не му беше останала периферия). Ама дали е така ... ?

Пон Авг 30, 2010 10:33 pm
Върнете се в началото
Профил
Аватар

Постове: 512
Автомобил: Outback 3.6R B14
Телефон: 0899907501
Рейтинг: 117
Субару ФеноменСубару ФеноменСубару Феномен
Отговори с цитат
Да споделя и аз моят опит - смених си гърнето при Лазаров (както и на предишните коли, които съм карал). Направено е от него от неръждавейка, след монтажа той си обработва тръбите и заварките с антикорозионен препарат и ги боядисва. Човекът е точен и си изпипва добре нещата. Дава и 2 години гаранция. Знам, че прави спортни изпълнения. Цената на гърнето ми е 230 лв. с монтажа. Ще се постаря да кача и някоя снимка да го видите. Колата ми е Аутбек 2,5 - 2001 г.

Вто Авг 31, 2010 1:51 pm
Върнете се в началото
Профил
Аватар

Постове: 26
Рейтинг: 2
Нов фен
Отговори с цитат
Колеги, както се казва да дам отчет. Посетих споменатото по-горе сервизче до читалище Маяковски (Варна) и отново си тръгнах доволен. Хората огледаха и очукаха гърнето, въпреки малката пробойна и заминалия външен слой ми обясниха, че има още доста живот в него. Облякоха го с нова ламарина и според мен стана доста прилично. Форко отново мърка като коте, а не ръмжи като ранен тигър. Не можаха да ми гарантират колко време ще изкара, но поне две години трябвало да издържи. Удоволствието струваше 50лв. и два часа труд. Иначе нямаха ново същото, а и след като стана ясно, че все още има хляб в оригиналното не им споделих за алтернативния вариант от Пежо 406. Сега остава да видим колко ще изкара кърпежа :)

Сря Сеп 01, 2010 9:47 pm
Върнете се в началото
Профил
Отговори на тема  стр <  1, 2