|
Страница 1 от 1
|
|
Проблем с палене на джъсти
| Автор |
Съобщение |
|
bobi
Регистриран на: Съб Фев 14, 2009 1:19 pm Постове: 17 Местоположение: София Рейтинг: 0
|

Здравейте колеги,
вече близо 3 одини карам субару джъсти и в4ера за пръви път ми направи ноемр, като загасна. Но преди това започна да придърпва и да прекъсва. След това ми се наложи да спра за малко и след това не запали доста време. След известни мъки (и аз нз как го запалих). Но след няколко стотин метра загасна. Започнах да и проверявам токовете. Оказа се , че един от кабелите на свещите е скъсан, преправих го, пак неиска да запали, проверих дали подава гориво и дали връща, нямаше проблем с това. свалях свещи оказа се че няма да е лошо да ги смена, но според мен си имам ток за да запаля. След това почна да пали след като и коригирах малко хлабината на свещите(малко на око но все пак бях на сред пътя). Днес сутринта се опитах да я запаля след като вчера се прибрах на магия, и безуспешно с паленето. Интересното беше че не миришеше на задавено и ВЪРОСЪТ ми е следния, дали е възможно да не се подава сигнал към дюзите и те да не отварят, и ако знаете да ми кажете как да ги замеря или проверя дали впръскват, или по някакъв начин ако мога да го почерпя, Джъстито е бензинов инжекцион 1.2 ,94г преди да стнае "сузуки слуифт".
|
|
|
|
| Нед Сеп 12, 2010 7:08 pm |
|
|
|
steling
|

bobi написа: Здравейте колеги,
вече близо 3 одини карам субару джъсти и в4ера за пръви път ми направи ноемр, като загасна. Но преди това започна да придърпва и да прекъсва. След това ми се наложи да спра за малко и след това не запали доста време. След известни мъки (и аз нз как го запалих). Но след няколко стотин метра загасна. Започнах да и проверявам токовете. Оказа се , че един от кабелите на свещите е скъсан, преправих го, пак неиска да запали, проверих дали подава гориво и дали връща, нямаше проблем с това. свалях свещи оказа се че няма да е лошо да ги смена, но според мен си имам ток за да запаля. След това почна да пали след като и коригирах малко хлабината на свещите(малко на око но все пак бях на сред пътя). Днес сутринта се опитах да я запаля след като вчера се прибрах на магия, и безуспешно с паленето. Интересното беше че не миришеше на задавено и ВЪРОСЪТ ми е следния, дали е възможно да не се подава сигнал към дюзите и те да не отварят, и ако знаете да ми кажете как да ги замеря или проверя дали впръскват, или по някакъв начин ако мога да го почерпя, Джъстито е бензинов инжекцион 1.2 ,94г преди да стнае "сузуки слуифт". Колега имах същия проблем преди месец и се чудих как се дави инжекцион ама  , при мене смениха ламбда сонда и един температурен датчик на мотора дето му говори топло ли е навън или студено, и кото го излъже се подава или много богата или много бедна горивна смес. Пак ей така гаснеше не палеше. Ламбда сондата сложих на Бош за 90.00лв, а термодатчика май от Пежо пасваше на резбата и съпротивлението. Откакто ги смених нямам проблем. А и свещи смених. Колата ми е Джъсти 1.2 Gli 94г. като твоята. Даже мойта е зелена 
_________________ www.karcher-cleanteh.com
Автомобилът е толкова проходим...."колкото го прежалиш!!"
|
|
|
|
| Пон Сеп 13, 2010 8:08 am |
|
|
|
bobi
Регистриран на: Съб Фев 14, 2009 1:19 pm Постове: 17 Местоположение: София Рейтинг: 0
|
Благодаря за инфото, ще погледна лабда сондата и датчика 
|
|
|
|
| Пон Сеп 13, 2010 2:56 pm |
|
|
|
bobi
|
Благодаря, колега , за помоща , но не се оказа нито датчик , нито ламбда сонда. Оказаха се свещи, от части кабели, и основния проблем беше бобината. Да се надавям да не излезе още нещо 
|
|
|
|
| Чет Сеп 16, 2010 7:54 pm |
|
|
|
steling
|
Спокойно колега тия дни отивам да взема още едно Джъсти като нашето и то ще се радва да бъде донор за нашите коли или на който друг ми потрябва, ама дано не се стигне до там 
_________________ www.karcher-cleanteh.com
Автомобилът е толкова проходим...."колкото го прежалиш!!"
|
|
|
|
| Пет Сеп 17, 2010 9:50 pm |
|
|
|
|
Страница 1 от 1