|
Страница 1 от 2
|
стр 1, 2 > |
| Автор |
Съобщение |
|
quietriot
|
|
Колеги това като се напомпа , как се спада , че нещо копче не видях за сваляне, от самосебе си ли слиза колата или има някакъв пиниз за сваляне. Мерси предварително.
_________________ SUBARU LEGACY 2,5 AT 2001 GX limited
|
|
|
|
| Нед Сеп 26, 2010 9:15 pm |
|
|
|
BrainStormeR
Регистриран на: Сря Яну 27, 2010 11:01 pm Постове: 1017 Местоположение: Варна
Автомобил: Volvo, Legacy 2.5 GT, A6 Allroad
Рейтинг: 70 
|
|
Има два положения - нормално и високо. Превключва се от едно копче, което се намира до лоста.
_________________ BMW e 'религия' като SUBARU, но докато едните са в небето, другите са при звездите.
|
|
|
|
| Нед Сеп 26, 2010 9:53 pm |
|
|
|
quietriot
|
|
Това е ясно колега , питам когато колата е на високо , как се спада, че на копчето не видях да има офф.
|
|
|
|
| Пон Сеп 27, 2010 5:19 am |
|
|
|
BAlexandrov
|
|
Когато е на Hi и включиш на нормално - сама си спада бързо.
|
|
|
|
| Пон Сеп 27, 2010 5:34 am |
|
|
|
quietriot
|
BAlexandrov написа: Когато е на Hi и включиш на нормално - сама си спада бързо. Абе моята изкара поне 24 часа така на високо, и бая скоростно си я покарах по околовръстното, та затова питам, аллроуда дигнеш ли на 60 май и спада сам, а това нашто седи надървено 
|
|
Последна промяна quietriot на Пон Сеп 27, 2010 7:25 am, променена общо 1 път
|
|
| Пон Сеп 27, 2010 5:47 am |
|
|
|
BAlexandrov
|
Ами май не е такава системата като при теб 
|
|
|
|
| Пон Сеп 27, 2010 6:22 am |
|
|
|
quietriot
|
BAlexandrov написа: Ами май не е такава системата като при теб  незнам каква е , ма сега се размига ситно по време на движение, спрях загасих , лампата угасна, после по околовръстно се разсветка пак, паркирах пред работата гледам колата не се дигнала, пуснах го да кача , качи се, незнам какво става и леко почвам да се притеснявам  . Или имам проблем или дава грешка някаква! Някаква идея???
|
|
|
|
| Пон Сеп 27, 2010 7:24 am |
|
|
|
BAlexandrov
|
|
Мигането е грешка... или ако караш на Hi с висока скорост например... нещо не е наред в цялата работа...
|
|
|
|
| Пон Сеп 27, 2010 8:19 am |
|
|
|
gorogoro
Регистриран на: Сря Дек 10, 2008 7:01 pm Постове: 879 Местоположение: София
Автомобил: Legacy 2.5 AT '01
Рейтинг: 136   
|
|
Мигането означава, че компресора е изключен принудително, поради невъзможността му да набави нужното налягане в системата. Програмиран е да работи не повече от 5-6 мин. с цел предпазване от прегряване. Ако за това време не успее да набави зададената височина, бива изключен. При положение "Hi" и достигане на скорост на движение 80 км/ч, системата автоматично привежда колата в положение "Low". При понижаване на скоростта под 80км/ч, автоматично започва "вдигането" и. Не се препоръчва продължителното задържане във вдигнато положение.
|
|
|
|
| Пон Сеп 27, 2010 8:56 am |
|
|
|
quietriot
|
След разговор с Митака се разбра какво е, клапан някакъв се зацапвал , ще го чистиме скоро 
|
|
|
|
| Пон Сеп 27, 2010 9:42 am |
|
|
|
BAlexandrov
|
|
Уговори го пълна профилактика да направите, маркучета, клапанчета и т.н.
|
|
|
|
| Пон Сеп 27, 2010 9:43 am |
|
|
|
quietriot
|
BAlexandrov написа: Уговори го пълна профилактика да направите, маркучета, клапанчета и т.н. май така ще стане, то има и малко чаркове за смяна , та ще поседи там един два дни, да я сервизира направо.
|
|
|
|
| Пон Сеп 27, 2010 10:22 am |
|
|
|
BrainStormeR
|
Да имах един "Митак" и аз във Варна, че ме нерви това окачване, проси си го... 
_________________ BMW e 'религия' като SUBARU, но докато едните са в небето, другите са при звездите.
|
|
|
|
| Вто Сеп 28, 2010 10:41 pm |
|
|
|
quietriot
|
BrainStormeR написа: Да имах един "Митак" и аз във Варна, че ме нерви това окачване, проси си го...  и искаш да го сменяш с нормално ли ? докато не се скапе не го пипам, а и возията не може да се сравни иначе предполагам ако се разбереш с него ще ти го сменят за един ден , така че къв е проблема , палиш към столицата, колата при Митака , ти на разходка по моловете 
|
|
|
|
| Сря Сеп 29, 2010 5:25 am |
|
|
|
BrainStormeR
|
|
За сега няма да мога да си го позволя (но много искам), иначе във Варна има майстори, които могат да го сменят. Но малко се нервя понякога, когато ми отнема 3-4 минути да напомпа амортисьорите, през това време трябва или да стоя на едно място, или да ми друса яко колата по варненските пътища... Според мен 3-4 минути е ненормално време и бих искал да се погледне компресора и като цяло системата, но в сервиза на Субару ми понапръскаха със сапунена вода амортисьорите, показаха къде изпуска и толкова...
|
|
|
|
| Сря Сеп 29, 2010 6:37 pm |
|
|
|
gorogoro
Регистриран на: Сря Дек 10, 2008 7:01 pm Постове: 879 Местоположение: София
Автомобил: Legacy 2.5 AT '01
Рейтинг: 136   
|
|
3 - 4 мин. е нормалното време за напомпване и на напълно изправна система.
|
|
|
|
| Чет Сеп 30, 2010 1:36 pm |
|
|
|
quietriot
|
имам едно лаишко питане:) това легасито идва като ситроена малко, според моите виждания , преди да го запалиш седи ниско, като го запалиш се дига, а ако натиснеш дигане се дига още така ли??? Че нещо ептем ми се разби предствата какво става с това въздушно, един път е ниско един път е високо, един път се лашка докато напомпа явно, после си е готово, я кякой специялист да обясни да го чакам да напомпа ли сутрин като запаля или направо гас и да тръгвам, много технология взех да се бъркам  аз съм прост човек джудист , взе да ми идва в повече 
|
|
|
|
| Съб Окт 02, 2010 10:24 pm |
|
|
|
BAlexandrov
|
|
Мина ли през Митака? Не ти е в ред сега системата...
|
|
|
|
| Съб Окт 02, 2010 10:38 pm |
|
|
|
quietriot
|
BAlexandrov написа: Мина ли през Митака? Не ти е в ред сега системата... още не планувам го за по натам с някои смяни на консумативи , биелетки , тампони ..............ма ако се наложи може и да побързам 
|
|
|
|
| Съб Окт 02, 2010 11:08 pm |
|
|
|
quietriot
|
|
Това, че нещо не е наред е ясно вече , но не отговори на въпроса ми какво е нормалното положение на нещата
|
|
|
|
| Нед Окт 03, 2010 6:46 am |
|
|
|
|
Страница 1 от 2
|