|
|
|
Страница 1 от 1
|
|
Намалява ми антифриза от разширителния съд на Аутбек !
| Автор |
Съобщение |
|
sexa33
Автомобил: SUBARU OUTBACK
Рейтинг: 0
|
|
Намалява ми антифриза от разширителния съд на Аутбек !Нормално ли е това за Субару?
|
|
|
|
| Съб Окт 16, 2010 8:04 pm |
|
|
|
alex5428
Регистриран на: Съб Ное 14, 2009 12:24 am Постове: 1414 Местоположение: смолян
Автомобил: STI (GVB)
Рейтинг: 225     
|
|
Не е нормално! Коя година е? не ти ли заргява?
_________________"ladies and gentlemen the wing is back  "
|
|
|
|
| Съб Окт 16, 2010 8:09 pm |
|
|
|
patko
|
Направи пълна проверка на всички маркучи. Аз скоро притягах скобите на долния маркуч на радиатора. Започна да сълзи оттам. Обърни особено внимание на един малък маркуч от водната помпа към парното. Аз имах и оттам проблем - беше се спукал. Последният е общ проблем за нашите коли - пише го в АУТОДАТА. За да губиш антифриз все отнякъде ще притаява и може да е малко и да се изпарява - затова много внимателно оглеждане. Успех ](./images/smilies/eusa_wall.gif) !
_________________ LEXUS GX 460, V8, 4.6, 2014 TOYOTA CHR HYBRID GR SPORT, 2.0, 2023 LEXUS LBX 2026
|
|
1
|
|
| Пон Окт 18, 2010 3:09 pm |
|
|
|
winndy
Регистриран на: Пон Фев 15, 2010 3:41 pm Постове: 118 Местоположение: София
Автомобил: Legacy 2.5 AT LIMITED '97, AirSus
Рейтинг: 0
|
Какво стана? Установи ли проблема? Ако не си не е невъзможно радиаторът да е спукан. Аз скоро го сменях.  Пластмасата старее и се нацепва точно срещу входа на радиатора. Аз го установих като разкачих планките, които го фиксират, бутнах горния му край към двигателя и погледнах между него и кондензатора (външния толообменник) на климатика. При работещ двигател като вдигне налягане водата почва да сълзи леко точно в горния край на пластмасовия колектор на входа на радиатора.
|
|
|
|
| Пет Ное 12, 2010 12:42 am |
|
|
|
valadares
Регистриран на: Съб Юли 17, 2010 10:44 am Постове: 2539 Местоположение: варна
Автомобил: Н6'08SUBARcharged RAPTOR
Рейтинг: 179   
|
|
sexa:)писа и избяга:)!!!!!коя година ти е оутбека.?и аз имах такава грижа,много дразнеща?виж дали мирише на антифриз изгорял,при мен го изхвърляше през приливника-имах проблем термодатчика.,а загрявал ли ти е?
кора имаш ли под двигатея?-за да видиш дали сълзи от някаде-ще ти направи петно бяло
_________________ ако пътят пред нас свърши,нека го направим..
|
|
|
|
| Пет Ное 12, 2010 9:20 am |
|
|
|
мъро
Регистриран на: Сря Окт 19, 2011 3:58 pm Постове: 171 Местоположение: Шумен
Автомобил: subaru outback 2.5 AT 2000 г.
Рейтинг: 29
|

Здравейте,да не пускам нова ще пиша в тази.Имам теч на антифриз от лявата страна,до колкото успях ме да огледаме не е от съединенията на газовата.Хванах ме теча с един приятел който е механик случайно,вчера отивам при него защото ми се изгуби фреона на климатроника и спирам пред гаража и от лявата гума взе да излиза бял пушек.Отворих ме капака но вече се беше изпушило и нищо не видях ме,погледнах ме разширителния съд антифриза беше един пръст над горния белег(по моя вина).Днес отивам при него пак същата история пак пушек от лява гума,направих едно кръгче качих ме я на канал и установихме че е антифриз а и нивото беше паднало между двата белега на казанчето.Само че не може да видим от къде е теча,магарето пречи.Запалих ме двигателя работи 10 м. на едно място гледах ме отгоре но нищо не се вижда,направих още едно кръгче този път пушек нямаше.стоях един час още при него и тръгнах за работа,като пристигнах пак нямаше пушек,явно не тече постоянно.Някакви идеи.А другия проблем е с климатроника,намерих ме едно място дето изпускаше тръбичката от която се зарежда накрая има О пръстен смених ме го от там спря да изпуска,огледах ме на всякъде в коша мокрих ме но другаде не намерих ме теч,напълни системата с азот и тази сутрин системата беше празна.
|
|
|
|
| Съб Сеп 28, 2013 3:26 pm |
|
|
|
мъро
Регистриран на: Сря Окт 19, 2011 3:58 pm Постове: 171 Местоположение: Шумен
Автомобил: subaru outback 2.5 AT 2000 г.
Рейтинг: 29
|
|
Като се прибрах от работа пак се разпуши изглежда капе на тръбата на аспуха.
|
|
|
|
| Съб Сеп 28, 2013 11:11 pm |
|
|
|
|
Страница 1 от 1
|
|