Някой има ли информация за този Аутбек (обяви и коментари)?
| Автор |
Съобщение |
|
divein
Регистриран на: Вто Фев 02, 2010 6:31 pm Постове: 47 Местоположение: Варна
Автомобил: SUBARU Outback 3.0 2004
Рейтинг: 0
|
|
Благодаря много за инфото. Пожелавам ти успех с търсенето.
_________________ СУБАРУ в нужда се познава!
|
|
|
|
| Чет Сеп 23, 2010 8:27 pm |
|
|
|
zodias
Subaru Extremist
Регистриран на: Нед Яну 06, 2008 1:48 am Постове: 1099 Местоположение: Sofia Рейтинг: 0
|
|
Как се разви тази тема?
_________________ --------------------------------------------------------------------------
Subaru Outback 2.5 AT 2000 US
|
|
|
|
| Нед Окт 10, 2010 4:57 pm |
|
|
|
alex5428
Регистриран на: Съб Ное 14, 2009 12:24 am Постове: 1414 Местоположение: смолян
Автомобил: STI (GVB)
Рейтинг: 225     
|
Аз колега съм вкарвал кола от Дъблин  и си я докарах на ход с все багажа и подаръците за родата,че и с 2 резервни гуми за всеки случей купих я от buyandsell.ie раздела демидж рипеабъл за една счупена броня на половин цена 5 годишна мазда 626 за 1300 евра със златния лист на колата които получих по пощата и още един документ за износ които струваше 15 евро. После ферито да франция и газ до БГ за 2 дена
_________________"ladies and gentlemen the wing is back  "
|
|
|
|
| Нед Окт 10, 2010 5:24 pm |
|
|
|
zodias
Subaru Extremist
Регистриран на: Нед Яну 06, 2008 1:48 am Постове: 1099 Местоположение: Sofia Рейтинг: 0
|
|
Един другар си купи ирландски Форестър за 30к в лева с включено обръщане на волана. В същото време най-евтиния и проскубан подобен форестър от Германия беше 40к. Явно е изгодно да се купи кола от Ирландия.
_________________ --------------------------------------------------------------------------
Subaru Outback 2.5 AT 2000 US
|
|
|
|
| Нед Окт 10, 2010 5:37 pm |
|
|
|
krismarg
Регистриран на: Вто Авг 24, 2010 7:55 am Постове: 659 Местоположение: Шуменско
Автомобил: VAZ 21023,OB 05MY 2,5i
Рейтинг: 57 
|
|
| Сря Ное 03, 2010 11:02 pm |
|
|
|
isavev
Регистриран на: Чет Ное 27, 2008 11:51 am Постове: 108 Местоположение: София Рейтинг: 0
|

Да, колега, оня ден ходих да го гледам. Този Outback го бях загледал още от преди 3-4 месеца след като катастрофирах и смачках Forester-a, но чак сега минах да го огледам.
Като цяло колата изглежда ок. Трудно запали заради паднала акумолатор ( което си е нормално ). След като и пуснахме тока си запали нормално и си работеше съвсем добре, без да тресе да се чуди и т.н. В рамките на нормалното вдигна температура и успокои убороти. При форсиране успокояваше нормално. Нещо антифриза се беше позагубил ( нямаше го в казанчето ), но като затопли му се вдигна нивото. Нямах възможност да я изкарам извън парка заради липса на номера, но малките кръгчета, които завъртях на паркинга бяха ок.
Скоростите влизаха нормално, въпреки че като приключвах на бавни очаквах някъде да светне LO,както на Forester-а, но не би. Нямаше идикация и малко не можах да разбера като включа на бавни, имали ги или ги няма. Чуваше се доволно щракане откъм скоростната кутия, но дали нещо ставаше така и не разбрах. При моя Forester определено се усещаше разликата. Може би предавателните числа са различни, но някой с такава колица може да изкаже по-миродавно мнение. Съединителя също на пръв поглед изглеждаше ок. Нямаше приплъзване, придърпвания и разни други кофти неща.
Ходовата част, до колкото можеше да се огледа, изглежда ок, без видими белези на тормоз. Има забележки по боята, макар и малки. Повърхностни наранявания от камъчета по предния капак, които малко нескопосано са заличени с тъмно зелен лак за нокти или нещо подобно. Трябва да се вгледа човек за да им обърне внимание. Липсва задната щора на багажника, както и има надирания по 5 - тата врата ( отвътре ). На газ така и нея пробвах да мине.Направи ми впечатление че газовата е монтирана културно, но самия изпарител беше умаслен. Не съм голям спец по газовите, но може би трябва да се смени. Може и да си е ок.
Добро впечатление ми направи, че двигателния отсег не е мит и си личи къде има теч. Продавача изглеждаше ок и каза, че няма проблем да се закара в сервиз за оглед.
Дали колата е на 96 000 не знам. На километража пишеше 94 нещо си хиляди. Дали е връщан километража, сигурно. На обявата пише, че километрите са реални.
Та май това е в общи линии.
_________________ Смачкан Forester 2.0 2006 (: Subaru Outback 3.0 H6 2000 Subaru Forester 2.5 XT 2007 http://www.xcosports.com
|
|
|
|
| Чет Ное 04, 2010 5:51 pm |
|
|
|
krismarg
Регистриран на: Вто Авг 24, 2010 7:55 am Постове: 659 Местоположение: Шуменско
Автомобил: VAZ 21023,OB 05MY 2,5i
Рейтинг: 57 
|
Благодаря много за написаното, особенно от човек който е карал Субару. Май ще се ходи на оглед. 
|
|
|
|
| Чет Ное 04, 2010 7:53 pm |
|
|
|
Greg4o
|
krismarg написа: Благодаря много за написаното, особенно от човек който е карал Субару. Май ще се ходи на оглед.  Незнам дали бюджета ти го позволява,но тази кола е на 2к мили и наистина си личи http://nfs.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi?to ... f1=details
_________________ Продава се 2015 Forester Boxer Diesel Lineartronic
|
|
|
|
| Пет Ное 05, 2010 1:01 pm |
|
|
|
isavev
Регистриран на: Чет Ное 27, 2008 11:51 am Постове: 108 Местоположение: София Рейтинг: 0
|
bobeck написа: Значи на бавни трябва да свети надпис в жълто LO, при превключване не трябва да се чува нищо, а ако си на бавни няма начин да не разбереш. Първа бавна си е толкова бавна, колкото на всяко возило с понижаващи предавки. Да така е, при Forester-а си се усещаше бавната, като при превключване си се чува плътното щракане от лоста за бавни. При тази обаче LO така и не го видях да свети.
_________________ Смачкан Forester 2.0 2006 (: Subaru Outback 3.0 H6 2000 Subaru Forester 2.5 XT 2007 http://www.xcosports.com
|
|
|
|
| Пет Ное 05, 2010 7:48 pm |
|
|
|
isavev
|
Тази определено, поне по снимки си изглежда добре. Само дето преди 2 месеца беше 25 500 ако не се лъжа. Не, че продавача няма право да си сменя цената както на него му е угодно, все пак колата си е негова, но малко кофти звучи. Поне на мене.
|
|
|
|
| Пет Ное 05, 2010 7:51 pm |
|
|
|
valqk
|
iviv67 - Агента каза, че заводско не им слагали, но трудно можело да се намери ЛСП с такова предавателно число. Явно Б12 с такава екстра са рядкост и предполагам по поръчка са били.... ако някой има - да казва цена да купувам  То там въпроса е и да не е виско (има ли не-виско ЛСП за заден)? Хммм... гледам обявите и се чудя, огледала от Б13 (дето се прибират сами) дали ще мога да ги сложа и да са ок на Б12? Както и огледало което се вдига само при светлина отзад?  )) Б13 има ли светлини на ключа за запалване, вратите отстрани? Някакви кусури почнах да и гледам - какво си няма... 
_________________ http://www.hostit.bg/
|
|
|
|
| Пет Ное 05, 2010 8:24 pm |
|
|
|
Devil Inside
Автомобил: мераклия за Forester или Outback
Рейтинг: 0
|
|
| Съб Ное 06, 2010 7:29 pm |
|
|
|
BAlexandrov
|
Много добре изглежда 
|
|
|
|
| Съб Ное 06, 2010 7:51 pm |
|
|
|
plaskom
|
Тази сервизна книжка се различава от тези които съм виждал и ако в нея са отразени всички обслужвания на автомобила излиза че масло е сменяно през ~ 40 хил.км.  в повечето случаи. Иначе автомобила на снимките изглежда добре 
_________________ www.plaskom.com
|
|
|
|
| Нед Ное 07, 2010 6:47 am |
|
|
|
simbat
Регистриран на: Съб Юни 24, 2006 9:22 am Постове: 865 Рейтинг: 95  
|

isavev написа: Само дето преди 2 месеца беше 25 500 ако не се лъжа. Не, че продавача няма право да си сменя цената както на него му е угодно, все пак колата си е негова, но малко кофти звучи. Поне на мене. И каква е логиката да звучи кофти? Колата никога не е била обявена на 25 хил.Беше обявена за около седмица на $26500 защото ми трябваха тогава пари спешно и исках да я продам бързо макар и на загуба.Никой не реагира достатъчно бързо и си осигурих финансиране по друг начин...Вече не бързам.Дори и в момента цената на колата е занижена,но това ще се коригира скоро след отстраняването на няколко козметични драскотини от транспорта  Колата е с първа регистрация 2010 г. и е на реални 2000 мили с автентични документи(Беше на 600 като я докарах) . Справка за цените и пробега всеки може да си направи в всевъзможните интернет сайтове.Колата кой ли не я гледа,в какъв ли не сервиоз.Никой не намери забележка.Тази конкретно кола е третата,която купих от един и същи човек(другите две ги карата отдавна двама познати във Варна.И я купих единствено заради уникалния пробег-много трудно се намира такава кола.Така или инъче нямам съмнеия,че колата ще се продаде при положение че на такава цена се продават коли с 4-5 години по-стари.А който я купи ще разбере какво е да кара нова кола  Имам и чисто нов кожен салон за нея,но поради географски пречки не съм пипал нищо по колата.Но явно ниската цена буди съмнение и ми изигра лоша шега в България....
_________________ 2013 Subaru Outback 3.6 Special Appearance package Satin White Pearl 2017 Subaru Outback 3.6 Touring Crystal white pearl
|
|
|
|
| Нед Ное 07, 2010 7:55 am |
|
|
|
alex5428
Регистриран на: Съб Ное 14, 2009 12:24 am Постове: 1414 Местоположение: смолян
Автомобил: STI (GVB)
Рейтинг: 225     
|
Абе колега аз бях сложил моя аутбек в интернет с цена 3500 и за 2 месеца никои не ми се обади.А цената ми беше с 200,300 лв по ниска от най ниската в нета за да го дам бързо! Бартеросах го и човека го качи в нета на цена 3800 и даже двете обяви стояха една до друга с еднакви рег номера и различни снимки цена и тел. Познаи продаде го за 4 дена ПП-обявата ми беше до вчера,3 месеца 0 обаждания 
_________________"ladies and gentlemen the wing is back  "
|
|
|
|
| Нед Ное 07, 2010 10:32 am |
|
|
|
Greg4o
|
alex5428 написа: Абе колега аз бях сложил моя аутбек в интернет с цена 3500 и за 2 месеца никои не ми се обади.А цената ми беше с 200,300 лв по ниска от най ниската в нета за да го дам бързо! Бартеросах го и човека го качи в нета на цена 3800 и даже двете обяви стояха една до друга с еднакви рег номера и различни снимки цена и тел. Познаи продаде го за 4 дена ПП-обявата ми беше до вчера,3 месеца 0 обаждания  Яко а  Това е най-голямото доказателство,че логика в търговията няма.Но това е така,защото изстрадалия купувач на коли втора употреба се опитват да го лъжат под път и над път,и понякога успяват.Та когато понякога излезе нещо изгодно и на добра цена никой не може да повярва на късмета си.
_________________ Продава се 2015 Forester Boxer Diesel Lineartronic
|
|
|
|
| Нед Ное 07, 2010 11:08 am |
|
|
|
plaskom
|
Познавах един зарзаватчия, който казваше: Купувам едни и същи плодове от борсата и ги излагам в две касетки. Едната касетка я пускам на по-висока цена и тя свършва първа, после сменям само картончетата с цените  . Такава е психологията ни - евтино ли се предлага, нещо не е наред. А ако е скъпо - много е скъпо 
_________________ www.plaskom.com
|
|
|
|
| Нед Ное 07, 2010 2:17 pm |
|
|
|
tsmst
|
|
| Чет Ное 11, 2010 8:08 am |
|
|
|
DimoNRB
Регистриран на: Съб Дек 12, 2009 3:00 pm Постове: 7 Местоположение: София
Автомобил: Jeep Grand Cherokee 2.7CRD Limited
Рейтинг: 3
|
Според мен втората е перфектна, с новото табло е и е автомат. Карай я при Митака и ако е здрава я отнасяй. Аз поне бих ако беше Н6 ама не е  Според мен като си тръгнал да взимаш такава кола си търси автомат. По нищо не са по-лоши от ръчките, а като глезотия си е супер. Мнението ми е лично и не искам да ангажирам никого с него 
|
|
|
|
| Чет Ное 18, 2010 2:35 pm |
|
|
|