Отговори на тема стр <  1, 2
 Лампа "внимание" на таблото 
Автор Съобщение
Аватар

Постове: 874
Автомобил: LEGACY 2.0 my95/2.5 my99
Телефон: 0889014565
Рейтинг: 47
От звездите одобренОт звездите одобрен
Отговори с цитат
може и да има нещо общо влагата и примен е било влажно когато е светвала.мисля че е от датчиците на абс -а

http://betoteh.com/bg/index.html

Съб Ное 13, 2010 9:06 pm
Върнете се в началото
Профил
Аватар

Постове: 2527
Автомобил: Forester Boxer Diesel Lineartronic
Рейтинг: 428
Субару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару Феномен
Отговори с цитат
gatof написа:
... нивото на спирачната течност си е на максимум , мисля че накладките които вече закупих ще сменя по-нататък , преди да тръгна за България. Суби няма да ме остави на пътя !
както някой колега каза "колкото повече го карам - толкова повече ме кефи!" :-D

Aко си доливал течност да знаеш,че като сложиш новите накладки и ще ти прелее резервоарчето :smt023 Вземи мерки преди тази операция :-D
ПП То аз прекосих цяла Дания и не Суби,ами много нови коли не видях,само трошки се едно си бях в БГ :-D
За МВ 190 2.0 бензин 2002г за 2к Евро в Германия-за регистрация в Дания им искаха 8к евро или нещо подобно.Ако не са му сложили Бг номера още стои в гаража :-D

Съб Ное 13, 2010 10:58 pm
Върнете се в началото
Профил
Аватар

Постове: 414
Автомобил: SUBARU Legacy 2.2 GX, Outback H6
Рейтинг: 45
От звездите одобренОт звездите одобрен
Отговори с цитат
тук данъците са убийствени. да си регистрира6 колата искат 180 процента данък от стойноста и ако е закупена навън ходи6 на оценка която съответно винаги е пове4е от реалната цена, може би заради това само тро6ки си видял... :) Субита няма тук и това си е... Ина4е по-големите тарикати дат4ани си купуват коли от 6веция , регистрират ги на име на приятел 6вед и си карат и си свиркат... :) Намерили са му цаката но пове4ето дат4ани са много страхливи и спазват стриктно вси4ки закони, то не 4е има как да ги заобикаля6... :)
Не съм доливал ни6то. Те4носта си стои на съ6тото ниво о6те откакто я купих а лампата ми светва на 4-5 пъти но откакто напръсках с влагоизолатор ве4е си е ок. АБС-а доколкото знам не е много 4итав като цяло но от кола 1991 година толкова, те новите коли са о6те по-големи тро6ки... 6те е весело след 19 години да видим някоя баба в добро състояние от дне6ните масово произведени тро6ки... та така...
Поздрави от Дания! :)

Съб Ное 13, 2010 11:23 pm
Върнете се в началото
Профил
Отговори на тема  стр <  1, 2