Отговори на тема
 Какви регистрационни табели за Outback (US Моделите) 
Автор Съобщение
Аватар

Постове: 595
Автомобил: 2011 Subaru Outback 2.5i CVT Ltd.
Рейтинг: 178
Субару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару Феномен
Отговори с цитат
Какви табели стават на американския Аутбек - от правоъгълните или тези "полу квадрат"?
Имам и американски автомобил (Форд) на който при последната смяна на табелите (рег.номерата), след като заявих "полу квадрат (280 х 200) се оказа, че и такъв не става добре отзад. Наложи се да я отрежа 2 см отгоре, което се прикрива от дръжката на задната врата (комби). Карам така без да съм имал проблеми, но в нарушение. Старата правоъгълната табела също не се събираше (отзад) и я бяха огънали странично при закачването, което пак се явава нарушение.
Затова повдигам този "проблем" - да споделят колегите с US Аутбеци - с какви табели са и как са монтирани.

Пет Ное 19, 2010 7:52 am
Върнете се в началото
Профил
Аватар

Постове: 2527
Автомобил: Forester Boxer Diesel Lineartronic
Рейтинг: 428
Субару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару Феномен
Отговори с цитат
PitM написа:
Какви табели стават на американския Аутбек - от правоъгълните или тези "полу квадрат"?
Имам и американски автомобил (Форд) на който при последната смяна на табелите (рег.номерата), след като заявих "полу квадрат (280 х 200) се оказа, че и такъв не става добре отзад. Наложи се да я отрежа 2 см отгоре, което се прикрива от дръжката на задната врата (комби). Карам така без да съм имал проблеми, но в нарушение. Старата правоъгълната табела също не се събираше (отзад) и я бяха огънали странично при закачването, което пак се явава нарушение.
Затова повдигам този "проблем" - да споделят колегите с US Аутбеци - с какви табели са и как са монтирани.

Като българските са и двете :smt023

Пет Ное 19, 2010 9:44 am
Върнете се в началото
Профил

Постове: 32
Автомобил: 2009 Outback 2.5i (EJ253/4EAT)
Рейтинг: 2
Нов фен
Отговори с цитат
Полуквадрат според мен ще е по-добре, ЕС табела не виждам как ще се събере.

Вто Ное 30, 2010 11:15 pm
Върнете се в началото
Профил
Аватар

Постове: 2539
Автомобил: Н6'08SUBARcharged RAPTOR
Рейтинг: 179
Отговори с цитат
според мен се събеира US табелата на ЕС колите,с два винта на същото място:)

Сря Дек 01, 2010 10:48 am
Върнете се в началото
Профил WWW
Аватар

Постове: 29
Автомобил: subaru outback 2008
Рейтинг: 0
Нов фен
Отговори с цитат
аз съм отпред правоъгален отзад с квадрад

Сря Дек 01, 2010 12:12 pm
Върнете се в началото
Профил
Аватар

Постове: 2527
Автомобил: Forester Boxer Diesel Lineartronic
Рейтинг: 428
Субару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару Феномен
Отговори с цитат
Ето в подкрепа :smt023 http://www.cars.bg/u106919 и още :-D http://www.cars.bg/u201884

Сря Дек 01, 2010 12:31 pm
Върнете се в началото
Профил

Нов фен
Отговори с цитат
Не искам да отколонявам темата, но това на снимките не са ли щатски аутбеци (т.е. сглобени в Индиана). Защото ако са то описанието е неточно - модела с алуминиевите джанти не е 2.5i а е 2.5i SE (Special Edition). И цената е направо съмнително добра за почти нова кола (тук ще струва доста повече).
:?:

Сря Дек 01, 2010 10:27 pm
Върнете се в началото
Профил
Аватар

Постове: 595
Автомобил: 2011 Subaru Outback 2.5i CVT Ltd.
Рейтинг: 178
Отговори с цитат
Значи темата беше стават ли българските стандартни табели на щатските модели Аутбек 2010 - 2011. Да кажат тези, които карат такива (ако има).

Всъщност, успях да открия този български стандарт (ако е сигурно, че точно той се ползва) заедно с еврорегламент, указващ размерите на регистрационните табели. Сега остава да премеря дали и как пасват на въпросните модели от САЩ.

Travis:
българските табели на са ли "ЕС"?

valadares:
въпросът беше обратен!?

belqta:
ъгЪл; квадраТ (както е измислено в стандарта - ПОЛУКВАДРАТ)

Чет Дек 02, 2010 2:42 am
Върнете се в началото
Профил
Аватар

Постове: 865
Рейтинг: 95
Субару ФеноменСубару ФеноменСубару Феномен
Отговори с цитат
Travis написа:
Не искам да отколонявам темата, но това на снимките не са ли щатски аутбеци (т.е. сглобени в Индиана). Защото ако са то описанието е неточно - модела с алуминиевите джанти не е 2.5i а е 2.5i SE (Special Edition). И цената е направо съмнително добра за почти нова кола (тук ще струва доста повече).
:?:

Няма нищо съмнително 08 и 09 имат различни имена за едно и също ниво оборудване.08 е 2.5i a 09 e 2.5 Special Edition за същата кола.Справка http://www.cars101.com/outback.html
Да не говорим,че тази сивата е моята кола в България,която аз лично съм си я купувал от Гарнд Субару,Чикаго,Илиной и сам съм си я внасял та стоя зад всичко написано...колата си е с оригиналните заводски гуми и всичко фабрично като е излязала от завода,само масло и филтри съм сменял-пазя празните туби Мотул дори...Да не говорим,че като я купувах карах една дузина такива коли докато избера най стегнатата-дори между нови коли има разлика...но това е друга тема.

Чет Дек 02, 2010 5:23 am
Върнете се в началото
Профил

Нов фен
Отговори с цитат
@PitM - Под ЕС имах пред вид дългата табела. Съмнявам се да влиза.

@Симбат - ами караме еднаква кола тогава (същия цвят), само дето моята е базовия модел 2009 (като тръгнах да я купувам СЕ вече се бяха продали навсякъде оттук до Сиатъл, а да ми докарат такава от Денвър ми искаха $1200). Колата е идеална и цената е идеална ако има интерес към такива животни в БГ.

Чет Дек 02, 2010 8:39 pm
Върнете се в началото
Профил
Аватар

Постове: 865
Рейтинг: 95
Субару ФеноменСубару ФеноменСубару Феномен
Отговори с цитат
Дългите табели се събират без проблеми.

За интереса опредлено има...но явно друго няма.А на мен колта ми излезе доста повече отколкото съм я обявил и ми минава еретичната мисъл да дам $1000 да си я пратя обратно в САЩ.На такива мили неудряна кола на тази цена знаеш как се намира вече в САЩ.

Пет Дек 03, 2010 1:32 am
Върнете се в началото
Профил
Отговори на тема