Откакто сложих газ при всяко спиране ми изхвърля водата от разширителния съд двигателя не загрява повече от нормалното допитах се до специалист от сервиза на Субару (за пътя към Банкя) и ми обясни че може да е от капачката на радиатора , но преди да сложа газ нямах подобен проблем поне не ми е направило впечатление .Ако някой може да помогне с идеи че капачката е скъпа и ако не е от нея да не давам само грешни пари ,а сетих се маркучите за водата не са твърди и ако я оставя да работи 1-2 минути след като спра също не изхвърля водата. БЛАГОДАРЯ предварително !!!
_________________ Subaru justy 1.3
Нед Авг 12, 2007 3:01 pm
agent dust
Изгонен
Регистриран на: Пет Фев 16, 2007 12:50 am Постове: 3717 Рейтинг: 267
ми купи си нова капачка, а гърловината на радиаторът я почисти добре. щом не грее проблеми нямаш, но капачката може да създаде проблеми ако не може да държи налягането в системата. при монтаж на газовата се точи охладителна течност - след това е доливано и точно тогава капачката вече може да е свършила - при стари капачки се случва така.
_________________ SUBARULAND Ltd Диагностика, ремонт, обслужване и tuneup на SUBARU от 2007г насам. 0878 207 541 - Красимир 0899 612 719 - Венци https://www.facebook.com/redlineoil.bg