Отговори на тема
 LEGACY TURBO WRX 
Автор Съобщение
Аватар

Постове: 773
Автомобил: Subaru Forester 2.0/125ps
Рейтинг: 84
Субару ФеноменСубару Феномен
Отговори с цитат
Колеги, някакво мнение за тази кола, този мотор, кефи ме и бих си взел такава ама хич не съм запознат с турбо двигателите и кво трябва да и се гледа??? http://nfs.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi?to ... f1=details

Темата не е за тунинг - преместена в подраздел Legacy.

EnDeR

Пет Дек 03, 2010 3:49 pm
Върнете се в началото
Профил
Аватар

Постове: 1800
Автомобил: '97 Impreza GF AT, 2.0, 115, SOHC
Рейтинг: 91
Субару ФеноменСубару ФеноменСубару Феномен
Отговори с цитат
водиш го на сервиза и там специалистите мерят гледат и ти казват с/у съответната цена за услугата. :smt023 успех и мен много ми хатесват тези легасита комби :D

Пет Дек 03, 2010 4:44 pm
Върнете се в началото
Профил

Постове: 194
Рейтинг: 201
Субару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару Феномен
Отговори с цитат
ako te interesuva kompetentno mnenie za takova subaru 0878890143 meto. ako si misli6 4e krasi ili dani 6te ti datat po dobro takova vervaimi nema kak ... li4en opit.

Кирилица!
zevzek
 5

Съб Дек 04, 2010 1:41 am
Върнете се в началото
Профил
Аватар

Постове: 773
Автомобил: Subaru Forester 2.0/125ps
Рейтинг: 84
Субару ФеноменСубару Феномен
Отговори с цитат
metopetrov написа:
ako te interesuva kompetentno mnenie za takova subaru 0878890143 meto. ako si misli6 4e krasi ili dani 6te ti datat po dobro takova vervaimi nema kak ... li4en opit.
Нещо не те разбирам колега, Какво да ми дадът (продадат) Краси и Дани СУбару ли, и за кой град става на въпрос???

Съб Дек 04, 2010 2:03 am
Върнете се в началото
Профил

Отговори с цитат
имам предвид че имам такова, работих в сервиза на Митко (Митака перформанс) и с Дани( ДК перформанс) бяхме колеги едно време, ела да те повозя и да видиш що за кола е.

Съб Дек 04, 2010 2:16 am
Върнете се в началото
Профил

Отговори с цитат
За София пич.

Съб Дек 04, 2010 2:18 am
Върнете се в началото
Профил

Постове: 899
Рейтинг: 266
Субару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару Феномен
Отговори с цитат
Това е колата, аз колко гоних едно такова комби - накрая го прибрах и рекох да го разкоствам, че да го напрая уж един път да не се занимавам после поне 30-50 000 км. Не знам какво му се е случвало на аквариумчето, но при все е бил каран яко на ръчка на 230 000 км беше като отворих двг с оригинални бутала, сегменти, лагери и тнт. с турбина дето надуваше до безкрайност - разбирай немаше нищо за регулиране, беше оставена колкото може, с оригинална електроника - с ценер. Та от преобогатената - ама много богатата смес вътре беше чернилка сичко, турбината погорваше масълце и тя, колата вървеше супер, вътре буталата имаха дев от тях две резки по едната си пола и тва е то - хонинга си седеше в цилиндрите, основните лагери бяха бели кат хартия, мотовилковите малко бяха тръгнали - ама за такъв живот беше перфекта вътре. Дето се вика най-дуракоустойчивия двигател е тва, отваряш, затваряш човъркаш палиш и тръгваш, е има три кусура - тя и след ребилда ше си ги има, че с тва нещо не може да караш на 30-50 км. Скоростна кутия, съединител и разход - Първото е консуматив, второто е консуматив - третото е винаги двуцифрено число - при мен от 10 до 28/100. Ако си намериш 4.11 кутия - по-държи но тогава, може да тръгне задния дифф, 4.44 не става според мен за тва купе, нашите са 3.9 - много добра за дълъг път и доускорение, но за гонки не става и се троши най-лесно като се цеди на 1 и 2 - а. А и още едно слабо място има - маховика - задължително като си вземеш такоз нещо - отвори и провери съединителя и маховика - моя беше напукан като на стар земеделец ръцете. Малко кофти спира с оригиналните спирачки и трудно влизат по-големи от 16-и джанти.

Сря Дек 08, 2010 10:41 am
Върнете се в началото
Профил
Изгонен
Аватар

Постове: 3717
Рейтинг: 267
Субару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару Феномен
Отговори с цитат
metopetrov написа:
За София пич.

ама за цяла софия ли? :-D и кво направихте с апексито бе, нещо се скатаваш и почвам да се притеснявам

momcho2000, за тази кола може да се даде мнение само като се огледа на живо. т.е. ако намериш вариант колата да дойде в софия - един куп бели и черни субару нинджи ще я огледат под лупа и ще ти дадат съвет на драго сърце. този тип субара може да са златна оферта, но може и да са яко набутване. зависи как е поддържана колата... във видин имат горе долу две субара. едното е една от най-направените СТи-та в бг, другото най-вероятно е това от обявата

другият вариант е да идеш, да поискаш тест, да я завариш на 250 и ако не се счупи, значи е ок.

0899 612 719 - Венци
https://www.facebook.com/redlineoil.bg

Сря Дек 08, 2010 10:42 pm
Върнете се в началото
Профил

Отговори с цитат
само се вози за сега, стана студено много въздух и идва и с 20 ката чугун вече почвам да се притесневам. Ште трябва да му търсим калая на тва апекси иначе седи само като мп3 плеър на таблото :?

Чет Дек 09, 2010 12:39 am
Върнете се в началото
Профил
Отговори на тема