Правила за пускане на обяви в раздела
Тук се обсъждат проблеми, касаещи повече от един модел на Субару и общи въпроси.
|
Страница 1 от 1
|
|
Капачки за джанти за Субару - всички модели
| Автор |
Съобщение |
|
pj
Регистриран на: Вто Ное 18, 2008 1:19 am Постове: 127 Местоположение: Варна
Автомобил: Subaru Impreza 2.0GX, MY2001, AT
Рейтинг: 25
|
Колеги, Понеже вече си изпатих от гумаджиите и си изгубих една от капачките на джантите се поразрових из нета и ето какво открих: http://www.centercaps.net/caps/listing.php?make=40Писах на въпросните господа и от отговора им става ясно, че доставят в цял свят с USPS. Обикновено пратки с USPS пристигат в пощенския клон на Митница Варна - Автотранспорт 2000 (за другите градове не мога да кажа). Цената за транспорт излиза около $10 US. От съобщенията, които получавам разбрах, че и други колеги са си изпатили вече. Просто предлагам още една алтернатива. Аз смятам съвсем скоро да се възползвам от нея. Поздрави.
_________________ Ziezi ex quo Vulgares - 354 A.D. - анонимен латински хронограф.
|
|
|
|
| Сря Дек 08, 2010 12:50 pm |
|
|
|
ender
Perfect Stranger
Регистриран на: Вто Сеп 11, 2007 11:59 am Постове: 1285 Местоположение: Planet Earth
Автомобил: двойката
Телефон: 0888 831783
Рейтинг: 109  
|
Това ще си струва, ако се обединят няколко поръчки. Иначе не е много леко и приятно занимание да се обмитяват. Ако си решил 100% да поръчваш - пусни инфо във форума, може някой друг да се заинтересува и да си поделите най-малкото транспортните разходи и да спестите изгубеното време по митниците. 
_________________ https://www.catalogmachine.com/treasure-bulgaria/catalogs
|
|
|
|
| Сря Дек 08, 2010 1:06 pm |
|
|
|
BAlexandrov
|
На такава стойност и тегло най-вероятно няма да има митница. Въпрос е до колко са качествени ама тествайте 
|
|
|
|
| Сря Дек 08, 2010 1:23 pm |
|
|
|
pj
|
Привет отново, да ви кажа честно според мен за такава цена на пратката - грубо около $29, никой няма да се занимава. Преди 10 дни получих един часовник от Щатите пак през USPS към БГ Пощи, на по-висока стойност и митничаря просто ме прати директно да ходя да си вземам пратката, защото както каза той "За толкова ДДС няма нужда да си търкаш обувките до банката, даже!". В БГ Пощи им отне 10 минути да приключат всичко и бях готов. Според мен си заслужава усилието. А ако има мераклии аз съм ОК да изчакам .... Колата с капачка или без пак си върви и няма проблеми! Казвайте какво правим!? Ще изчакам още няколко дни ... Тъкмо ще се съберат още мераклии. Но като гледам, комай най-добре ще бъде да оставя директно след НГ, че сега като се наредят едни празници ... Така или иначе преди НГ няма да дойде нищо. Американците с USPS го дават около 21 дни транзит докато пристигне тук. Поздрави.
_________________ Ziezi ex quo Vulgares - 354 A.D. - анонимен латински хронограф.
|
|
|
|
| Сря Дек 08, 2010 5:07 pm |
|
|
|
tomov.b
Регистриран на: Пет Юни 25, 2010 2:50 pm Постове: 73 Местоположение: Пловдив
Автомобил: SUBARU Legacy 2.5 GX "99
Рейтинг: 3
|
|
Колега включи ме и мен ако решиш да поръчваш. Само където аз до Варна няма да мога да дойда само за едно капачки.... Така че ще разчитам изцяло на теб с обезметяването и евентуална пратка до Пловдив
|
|
|
|
| Сря Дек 08, 2010 9:26 pm |
|
|
|
stanvel
Регистриран на: Съб Ное 24, 2007 2:14 pm Постове: 43 Местоположение: Пловдив 0888964741
Автомобил: Outback 2.5 AT'98/Impreza2.0 AT'96
Рейтинг: 0
|
 А с колегата tomov.b ще си делнем Еконта до Пловдив 
_________________Стигни там,за където си се запътил! Subaru Outback 2.5 AT '98/Impreza 2.0 AT'96/Forester S Turbo 2.0 AT'99 [email protected]
|
|
|
|
| Чет Дек 09, 2010 12:48 pm |
|
|
|
pensive
Рейтинг: 2
|
А цената за 1бр. ли е или за комплект 4бр.? По принцип ми трябват 4бр. от тези http://www.centercaps.net/caps/details. ... umber=1336, но зависи от цената. Както е казал pj, със или без колата си върви, само дето липсата им дразни окото. Интересно, че са пластмасови. Все си мислех, че са тенекета като джантите.
|
|
|
|
| Съб Дек 18, 2010 4:54 pm |
|
|
|
pj
|
pensive написа: А цената за 1бр. ли е или за комплект 4бр.? По принцип ми трябват 4бр. от тези http://www.centercaps.net/caps/details. ... umber=1336, но зависи от цената. Както е казал pj, със или без колата си върви, само дето липсата им дразни окото. Интересно, че са пластмасови. Все си мислех, че са тенекета като джантите. Привет колега, Специално тия капачки, които си указал са си пластмасови. Цената е на бройка. Поне в моя случай е така. Явно има значение моделът на джантите. При мен капачките са алуминиеви. С един колега от София искахме да направим комбина - да купя от него 2 бр капачки, като за моите джанти, но се оказа, че капачките които беше купил той са пластмасови и с по-малък диаметър. После като се заговорихме стана ясно, че и джантите му са различни. Така, че огледайте внимателно да не стане грешка при поръчката. Поздрави. P.S. След празниците поръчвам! Нека в началота на Януари да се ориентираме на кого какво му трябва за да действаме.
|
|
|
|
| Пон Дек 20, 2010 1:52 pm |
|
|
|
pj
|
|
За много години на всички колеги! Честита Нова Година!!! Да сте много здрави и щастливи!!!
Колеги, пускам обратното броене. Идната седмица, в понеделник, смятам да поръчам капачките за моята кола. Моля, който има намерение да поръчва да каже до петък за да може да се уточним какво и как ще направим.
Поздрави.
|
|
|
|
| Сря Яну 05, 2011 9:27 am |
|
|
|
|
Страница 1 от 1
|
|