Правила за пускане на обяви в раздела
Тук се обсъждат проблеми, касаещи повече от един модел на Субару и общи въпроси.
|
Страница 2 от 2
|
стр < 1, 2 |
Колкото повече го карам това Субару, толкова повече ме кефи!
| Автор |
Съобщение |
|
dessito
Регистриран на: Чет Окт 14, 2010 7:00 pm Постове: 866 Местоположение: София
Автомобил: Impreza2.2Т ,Impreza H6,Subaru SVX
Рейтинг: 170   
|

Първо да ви честитя зимните условия,които винаги изпълват всеки горд собственик на СУБАРУ,с усещането че е Богопомазан! Честито на всички направили най-добрия избор през изминалата година,сега е момента да оцените този избор Сега е момента да Ви разкажа,уважаеми колеги за нашите сънародници и за Българския синдром:"Като ми трябва нещо , най-лесния начин е да си го открадна" Вчера ходих до Плевен,там колата я прибрах и днес се върнах имаше на усоини места лед и тук таме киша.По магистралата съм карала,тихо мама да не чуе ,със 150-160км/ч.Но предницата леко ми бягаше ,а в София вече нещо почукваше. Сериозно обезпокоена се отклоних от околовръстното надясно (посока център)по Бистришко шосе и направо в сервиза на Хюндай,при младежа на 1врата(той има сериозно отношение към нашата марка коли).Качва я на стенда и ме пита"Ами каде са ти гайките" и аз се втрещих Субаруто е изминало поме 400км без 2 гаики на предна дясна гума.Има ли нещо да кажете? За гумите съм дала към 700лв миналата зима сигурно тях са искали да вземат или на някой са му трябвали 2гайки за 2лв. Постъпката е разочарование за мен относно съпоставката с човешки живот ,било то и моя Благодаря на Субару и на моя БОГ да ви пази,колите си ги имате!
_________________ Subaru Workshop 1040
|
|
|
|
| Сря Дек 15, 2010 1:27 am |
|
|
|
streetman
Регистриран на: Пет Апр 06, 2007 12:30 pm Постове: 1155 Местоположение: Planet Earth
Автомобил: R.I.P. Justy, Honda Innova 125i '10
Рейтинг: 206    
|
jafaar написа: Колкото повече го карам това Субару, толкова повече ме кефи! Това исках да споделя, поздрави на всички! То има нещо като поговорка, "който се е качил веднъж на Субару повече не иска да кара други коли"
_________________1,63 l/ 100 km - Honda ANF 125i Innova(Wave) '10 Bulgaria - ಬಲ್ಗೇರಿಯ(Kannada) པུ་ར་ག་རི་ཡ (Tibetan) ブルガリア(Japanese) 불가리아(Korean) 保加利亚(Chinese) บัลแกเรีย(Thai) बुल्गारिया (Hindi) بلغاريا (Arabic)
|
|
|
|
| Сря Дек 15, 2010 1:51 am |
|
|
|
valadares
Регистриран на: Съб Юли 17, 2010 10:44 am Постове: 2539 Местоположение: варна
Автомобил: Н6'08SUBARcharged RAPTOR
Рейтинг: 179   
|
|
колеги и приятрели,това мисля че трябва да се нарече СУБ-Диагноза : "Колкото повече го карам това Субару, толкова повече ме кефи!"
П.С има един колега в форума с същият ник
_________________ ако пътят пред нас свърши,нека го направим..
|
|
|
|
| Сря Дек 15, 2010 8:29 am |
|
|
|
Valio
|
valadares написа: колеги и приятрели,това мисля че трябва да се нарече СУБ-Диагноза : "Колкото повече го карам това Субару, толкова повече ме кефи!"
П.С има един колега в форума с същият ник Да Никито от Варна -с лошото премеждие в гората- камъка ... 
|
|
|
|
| Сря Дек 15, 2010 8:34 am |
|
|
|
evg3
Регистриран на: Нед Фев 21, 2010 10:05 am Постове: 1217 Местоположение: София, Троян
Автомобил: предишен: Impreza 2.0R
Рейтинг: 140   
|
Колата не е Субару, но случката е подобна: Шофьора се качва на колата и тръгва. Нещо му тропа, волана вибрира. Отива в сервиз. Там свалят тасовете и едната предна гума лъсва с една гайка. Малоумниците развили каквото могли и като не се справили с всички гайки, взели тези които са развили и върнали таса на мястото му. Това е пълна идиотщина. С това безпаричие хората стават на животни (+ българската простотия, която е пословична). Тогава всички си прибираха чистачките вкъщи, а вечер доста наглeци сновяха по колите да точат бензин.
_________________преди: Impreza 1.8 '94 F4WD Impreza 2.0R '06 Symmetrical AWD сега: Daihatsu Sirion 4WD (full-fledged Justy)
|
|
|
|
| Сря Дек 15, 2010 10:27 am |
|
|
|
dessito
|
Мисля,че ти видях колата пред аптеката на бл.60 преди около седмица. Мини да се запознаем колега,ако си в Ст .град 
|
|
|
|
| Чет Дек 16, 2010 1:56 am |
|
|
|
Vmax
|
Качва я на стенда и ме пита"Ами каде са ти гайките" и аз се втрещих Субаруто е изминало поме 400км без 2 гаики на предна дясна гума.Има ли нещо да кажете? За гумите съм дала към 700лв миналата зима сигурно тях са искали да вземат или на някой са му трябвали 2гайки за 2лв. Постъпката е разочарование за мен относно съпоставката с човешки живот ,било то и моя Благодаря на Субару и на моя БОГ да ви пази,колите си ги имате![/quote] Има голяма вероятност при смяна на зимните гуми в гумаджийницата да са направили тази простотия, къде от бързане, къде от мърлявщина. На мен ми се е случвало, особенно като са завити само на пистолет и без притягане с ключ, може да си карала така 1 месец докато не са паднали...Затова винаги им седя на главите да гледам какво правят Ако е било опит за кражба, да са ти отнесли гумите и джантите, няма да се уплашат от 2 гайки...
|
|
|
|
| Чет Дек 16, 2010 11:04 am |
|
|
|
jafaar
Регистриран на: Пет Ное 06, 2009 9:53 pm Постове: 1162 Местоположение: СОФ
Автомобил: Impreza 2.0GRR!
Рейтинг: 71 
|
|
На мене кухендерите ми смениха гумите от едната страна, спуснаха криковете и вдигнаха от другата страна и аз гледам че предната сменена гума нещо накриво седи, а те глупаците не завинтили гайките и вдигнали колата така, че тежестта й пада точно на незавинтената гума... кретени, така щяха да ме пуснат да си ходя, ако не им бях казал.
|
|
|
|
| Чет Дек 16, 2010 11:37 am |
|
|
|
evg3
Регистриран на: Нед Фев 21, 2010 10:05 am Постове: 1217 Местоположение: София, Троян
Автомобил: предишен: Impreza 2.0R
Рейтинг: 140   
|
dessito написа: Мисля,че ти видях колата пред аптеката на бл.60 преди около седмица. Мини да се запознаем колега,ако си в Ст .град  Тази година август месец се преместих в Младост. Преди това бях в Студентски 4-5 години докато следвах. И сега се появявам чат-пат в Гроша, Евъргрийн. Ще намина някой път. Много пъти съм заглеждал Субито ти на Зимния 
_________________преди: Impreza 1.8 '94 F4WD Impreza 2.0R '06 Symmetrical AWD сега: Daihatsu Sirion 4WD (full-fledged Justy)
|
|
|
|
| Чет Дек 16, 2010 12:15 pm |
|
|
|
dessito
|
|
Преглед на профил Бойко Борисов Неутрално
* 9 * 12:42 * 19 ное, 2010
Отговор
Не знам какъв е вашия опит, но аз като бех кмет карах една Трибека - май Черепа ми я беше дал. Та много бях доволен от нея, пак бих си взел субару а това като го гледам така много ще ми тича.
Прикачени файлове:
154695_183811158300034_100000134521667_756487_3656260_n.jpg [ 78.3 KiB | Прегледано 247 пъти ]
|
|
|
|
| Съб Яну 01, 2011 4:47 pm |
|
|
|
|
Страница 2 от 2
|