Отговори на тема стр <  1, 2, 3, 4, 5, 6  >
 Течна фаза? Помощ и мнение? 
Автор Съобщение

Постове: 21
Рейтинг: 0
Нов фен
Отговори с цитат
[quote="bandit_boy"]Благодаря на всички колеги за отговорите.Ще изчакам още малко за повече инфо от Валадарес.А относно километрите и японците те щом сложиха на новите коли газ значи има за какво,а за километрите аз съм си направил сметка.[/quote

kyde qponeca e slojil gaz :smt017

Пет Дек 24, 2010 11:24 pm
Върнете се в началото
Профил
Аватар

Постове: 1800
Автомобил: '97 Impreza GF AT, 2.0, 115, SOHC
Рейтинг: 91
Субару ФеноменСубару ФеноменСубару Феномен
Отговори с цитат
[quote="miroslavmark....Само цената му да беше като в Щатите...нямаше да я има темата за газта :D[/quote]

понеже в САЩ не ма газ :smt139 но всеки сам избира каде да си дава парите, в момента сте спонсори на арабите :smt136

Съб Дек 25, 2010 12:03 am
Върнете се в началото
Профил
Аватар

Постове: 2539
Автомобил: Н6'08SUBARcharged RAPTOR
Рейтинг: 179
Субару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару Феномен
Отговори с цитат
Renegade написа:
bandit_boy написа:
Благодаря на всички колеги за отговорите.Ще изчакам още малко за повече инфо от Валадарес.А относно километрите и японците те щом сложиха на новите коли газ значи има за какво,а за километрите аз съм си направил сметка.[/quote

kyde qponeca e slojil gaz :smt017

:smt124 КИРИЛИЦАТА :bg: е за предпочитане,даже и по-добре задължителна,пък "qponeca" къде е сложил газ(LPG): Румъния,България,Гърция, #-o не съм сигурен и за Турция,но това са представителите на Суби :D

Съб Дек 25, 2010 5:23 am
Върнете се в началото
Профил WWW

Нов фен
Отговори с цитат
valadares написа:

:smt124 КИРИЛИЦАТА :bg: е за предпочитане,даже и по-добре задължителна,пък "qponeca" къде е сложил газ(LPG): Румъния,България,Гърция, #-o не съм сигурен и за Турция,но това са представителите на Суби :D

за кирилицата си прав ама не и за другото - там балканеца е сложил газта не "японеца"...

Съб Дек 25, 2010 9:29 am
Върнете се в началото
Профил
Аватар

Отговори с цитат
Renegade написа:
valadares написа:

за кирилицата си прав ама не и за другото - там балканеца е сложил газта не "японеца"...

примерно да речем че си прав,ама не съвсем виж и англичанина от 2 години насам:

http://www.greencarsite.co.uk/GREENNEWS ... rsions.htm

весели празници колеги

Съб Дек 25, 2010 10:41 am
Върнете се в началото
Профил WWW

Постове: 13
Автомобил: subaru forester
Нов фен
Отговори с цитат
Колега Renegade,знаеш ли защо балканеца сложи газ.Защото аз знам.Защото на балканеца бензина е пълен кенеф и японеца е решил в някаква степен да занижи проблемите причинени от него.Аз имах многобройни проблеми с катализатори и ланда сонди заради скапания бензин,ходих сигурно 50 пъти за да може да бъдат отстранени и като се замисля че за всяко ходене изминавах 200 км сметни ти колко 6тях да съм на пред ако бях на газ.От субару ми казаха че това е акция за намаляване на този проблем,макар че вече са извършени нужните действия да не се проявява проблема на бензин.Но относно предприетите действия аз не съм доволен.След последните промени ми се струва че колата е по мудна и честно да ви кажа това ме изнервя страшно много.За това ще предприема крайни действия и ще сложа газ,не само заради разхода(но той е главната причина).

Весели празници на всички.

Нед Дек 26, 2010 11:47 am
Върнете се в началото
Профил

Нов фен
Отговори с цитат
bandit_boy написа:
Колега Renegade,знаеш ли защо балканеца сложи газ.Защото аз знам.Защото на балканеца бензина е пълен кенеф и японеца е решил в някаква степен да занижи проблемите причинени от него.Аз имах многобройни проблеми с катализатори и ланда сонди заради скапания бензин,ходих сигурно 50 пъти за да може да бъдат отстранени и като се замисля че за всяко ходене изминавах 200 км сметни ти колко 6тях да съм на пред ако бях на газ.От субару ми казаха че това е акция за намаляване на този проблем,макар че вече са извършени нужните действия да не се проявява проблема на бензин.Но относно предприетите действия аз не съм доволен.След последните промени ми се струва че колата е по мудна и честно да ви кажа това ме изнервя страшно много.За това ще предприема крайни действия и ще сложа газ,не само заради разхода(но той е главната причина).

колега бандит... слагай газовото и ти си човека ;)

ама да имаш напредвид че за всяка бензинка с проблем насреща има поне 20 проблемни с газово...

а я все пак си мислим че коли на субару да излизат от японско с газ нема...

весели празници на сичкото субару фен :smt023

Нед Дек 26, 2010 4:52 pm
Върнете се в началото
Профил
Аватар

Постове: 843
Автомобил: 2008 Tribeca 3.6
Рейтинг: 186
Субару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару Феномен
Отговори с цитат
bandit_boy написа:

Само за информация...при мен след като сложих газ, тогава ми почнаха проблемите с ламбда сондите... :)

Весели празници и от мен :)

И НА БЕЗИН, И НА ГАЗ - СУБАРУ КАРАМ АЗ :smt129 :smt023

Нед Дек 26, 2010 8:42 pm
Върнете се в началото
Профил
Аватар

Отговори с цитат
miroslavmark написа:
bandit_boy написа:

Само за информация...при мен след като сложих газ, тогава ми почнаха проблемите с ламбда сондите... :)

Весели празници и от мен :)

И НА БЕЗИН, И НА ГАЗ - СУБАРУ КАРАМ АЗ :smt129 :smt023

почнаха ти щото са некадарни тея които ти го слагат..щото куцо и сакато слага..нали?или несам прав Миро:)дано да съм прав защото иначе и аз ще ходя по мъките,а неми се ходи...Миро..дано не си прав.

весело изкарване на новата година брат и вие колеги

Нед Дек 26, 2010 10:00 pm
Върнете се в началото
Профил WWW
Аватар

Постове: 762
Автомобил: legacy2.5AT GX sedan MY99
Рейтинг: 8
Разчитай на мен
Отговори с цитат
Странно колега bandit как другите които караме на безин нямат проблеми с катализатори и ламда сонди..май проблема ще да ти е от другаде не от бензина,аз лично от около 3 години карне на бензин в Бг съм нямал проблеми с нищо,,и няма да карам на газ...... [-X

Пон Дек 27, 2010 5:17 pm
Върнете се в началото
Профил WWW
Аватар

Постове: 5904
Автомобил: Outlander 2 '11, 2.4 LPG
Рейтинг: 896
Субару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару Феномен
Отговори с цитат
subaru prodrive написа:
Странно колега bandit как другите които караме на безин нямат проблеми с катализатори и ламда сонди..

Хората говорят дали има проблем при нови коли. При старите коли нямат проблем нито на бензин, нито на газ, а някой в смутните времена и с коресилин, и керосин...

Пон Дек 27, 2010 5:40 pm
Върнете се в началото
Профил ICQ
Аватар

Постове: 674
Автомобил: Subaru impreza 2.0R,MY06
Телефон: 0897808143
Рейтинг: 4
Нов фен
Отговори с цитат
Интерестно, тема!Дайте да я доразвием.За боксер и аз не сам чувал с метан,иначе големите кубатури ги правят в Бургас,слагат им и някакви допълнителни резорвоарчета?Нещо като добавка за инжекторите,ама не съм сигурен.Ще поразпитам как седи въпроса с боксерите. :smt023

Пон Дек 27, 2010 5:52 pm
Върнете се в началото
Профил YIM
Аватар

Отговори с цитат
:beer01:

Последна промяна miroslavmark на Пон Дек 27, 2010 7:11 pm, променена общо 1 път

Пон Дек 27, 2010 7:08 pm
Върнете се в началото
Профил
Аватар

Отговори с цитат
valadares написа:

почнаха ти щото са некадарни тея които ти го слагат..щото куцо и сакато слага..нали?или несам прав Миро:)дано да съм прав защото иначе и аз ще ходя по мъките,а неми се ходи...Миро..дано не си прав.

весело изкарване на новата година брат и вие колеги

Не е заради това, разбират му момчетата, даже са слагали и на една Трибека със същия мотор скоро, всичко е въпрос на правилни настройки с повече опити и най-вече въпрос на късмет :)

весело посрещане и на теб, приятелю !!!

Пон Дек 27, 2010 7:10 pm
Върнете се в началото
Профил
Аватар

Отговори с цитат
BAlexandrov написа:
subaru prodrive написа:
Странно колега bandit как другите които караме на безин нямат проблеми с катализатори и ламда сонди..

Хората говорят дали има проблем при нови коли. При старите коли нямат проблем нито на бензин, нито на газ, а някой в смутните времена и с коресилин, и керосин...

хареса ми много колега:)корселин и керосин. :smt139

Пон Дек 27, 2010 7:28 pm
Върнете се в началото
Профил WWW
Аватар

Отговори с цитат
gy74 написа:
Интерестно, тема!Дайте да я доразвием.За боксер и аз не сам чувал с метан,иначе големите кубатури ги правят в Бургас,слагат им и някакви допълнителни резорвоарчета?Нещо като добавка за инжекторите,ама не съм сигурен.Ще поразпитам как седи въпроса с боксерите. :smt023

колегата DETONATE от димитровграт е аутбек2.5 на метан и каза че се справял доста добре

Пон Дек 27, 2010 7:29 pm
Върнете се в началото
Профил WWW

Постове: 109
Автомобил: Subaru Outback
Нов фен
Отговори с цитат
много тежи метановата бутилка-тя е по добре за Трибека,че скапва задните амортисьори и пружини.

Пон Дек 27, 2010 9:16 pm
Върнете се в началото
Профил
Аватар

Постове: 165
Автомобил: Forester 2001g
Рейтинг: 15
Приятел всеки ден
Отговори с цитат
За да не скапва пружини вземете си Рено,на торсиони е :D ,аз реното го крам на метан,натягам торсионите и не се познава че имам бутилки за над 100л.А фори си го карам на пропан бутан не за друго,ами за да си имам багажник и комби :)

Вто Дек 28, 2010 9:52 am
Върнете се в началото
Профил WWW
Аватар

Постове: 674
Автомобил: Subaru impreza 2.0R,MY06
Телефон: 0897808143
Рейтинг: 4
Нов фен
Отговори с цитат
Здравейте,ако трябва да съм по подробен преди Субито бях с Вектра 1,8/115к.с.,комби,двувалка,с метан-220км,леко по мудно от бензина,е карах я само с шел-випауар,почти нямаше разлика в ускорението,но за да работи перфектно сменях свещи редовно и центрофка на тримесечие на компа за метана/бедна и богата смес/.Лошото е ,че си нямам идея за боксер с метан?А не ми се рискува ,защото Субито е едвам на 50000км,2006г,2.0R,чиста атмосферка,ако не сложа подходяща метанова уредба означава да се мъча и нервя ,че не върви.Първо ще си проуча сериозно материята и тогава ще го мисля как и кога ,че и къде!С Вектрата ядове нямах,с 50 кинта Б-с-София-Б-с,направо като махла я имах Софията,ама сега 200лв ми е прехода,има разлика и то сериозна!А и отностно метана не може да се каже ,че тежи,с трима пасажери не се усещаше даже!

Вто Дек 28, 2010 11:31 am
Върнете се в началото
Профил YIM
Аватар

Отговори с цитат
gy74 написа:
Здравейте,ако трябва да съм по подробен преди Субито бях с Вектра 1,8/115к.с.,комби,двувалка,с метан-220км,леко по мудно от бензина,е карах я само с шел-випауар,почти нямаше разлика в ускорението,но за да работи перфектно сменях свещи редовно и центрофка на тримесечие на компа за метана/бедна и богата смес/.Лошото е ,че си нямам идея за боксер с метан?А не ми се рискува ,защото Субито е едвам на 50000км,2006г,2.0R,чиста атмосферка,ако не сложа подходяща метанова уредба означава да се мъча и нервя ,че не върви.Първо ще си проуча сериозно материята и тогава ще го мисля как и кога ,че и къде!С Вектрата ядове нямах,с 50 кинта Б-с-София-Б-с,направо като махла я имах Софията,ама сега 200лв ми е прехода,има разлика и то сериозна!А и отностно метана не може да се каже ,че тежи,с трима пасажери не се усещаше даже!

намери Detonate от Димитровград,да ти каже,той е с 2.5 боксер на МЕТАН и да ти каже какви са му проблемите ако има такива.

Вто Дек 28, 2010 11:34 am
Върнете се в началото
Профил WWW
Отговори на тема  стр <  1, 2, 3, 4, 5, 6  >