| Автор |
Съобщение |
|
bobi
Регистриран на: Съб Фев 14, 2009 1:19 pm Постове: 17 Местоположение: София Рейтинг: 0
|
Здравейте колеги, имам проблем със синхронизатора на втора предавка. Запитването ми е дали сте правили ремонт на скоростна кутия , ако сте -къде и доволнили сте ? Предварително благодаря на всички ! 
|
|
|
|
| Пет Дек 03, 2010 7:27 pm |
|
|
|
steling
|
и при моето колега имаше същия проблем и смених кутията  , явно е обща болка.
_________________ www.karcher-cleanteh.com
Автомобилът е толкова проходим...."колкото го прежалиш!!"
|
|
|
|
| Вто Дек 07, 2010 8:43 am |
|
|
|
vmlinuz
Регистриран на: Нед Сеп 27, 2009 7:02 pm Постове: 27 Местоположение: Горна Оряховица
Автомобил: Justy 1.0 4WD
Рейтинг: 0
|
аз мойта я взех с счупена вилка за 1ва 2ра така че имам цяла кутия 
_________________ "Subaru built the justy for little fannys who cant handle a car well at least you can still turnaround and say i drive a subaru but the shitest of the shitest" from subarujusty`s forum
|
|
|
|
| Пет Дек 31, 2010 8:31 pm |
|
|
|
steling
|
bobi написа: Здравейте колеги, имам проблем със синхронизатора на втора предавка. Запитването ми е дали сте правили ремонт на скоростна кутия , ако сте -къде и доволнили сте ? Предварително благодаря на всички !  виж дали може да се поръча само синхронизатор, да не идва комплект с половината зъбки  , че тогава скъпо. пък после не е голяма философия ( за някой читав монтьор ) да се отвори и да се менка синхронизатора.
|
|
|
|
| Вто Яну 04, 2011 3:27 pm |
|
|
|
bobi
Регистриран на: Съб Фев 14, 2009 1:19 pm Постове: 17 Местоположение: София Рейтинг: 0
|
Мерси много , но за момента я позакрепих 
|
|
|
|
| Нед Яну 30, 2011 7:42 pm |
|
|
|
vmlinuz
Регистриран на: Нед Сеп 27, 2009 7:02 pm Постове: 27 Местоположение: Горна Оряховица
Автомобил: Justy 1.0 4WD
Рейтинг: 0
|
пиши кво е станало дали се продават синхронизатори,че да оправя другата кутия и да я пускам за продан 
_________________ "Subaru built the justy for little fannys who cant handle a car well at least you can still turnaround and say i drive a subaru but the shitest of the shitest" from subarujusty`s forum
|
|
|
|
| Нед Фев 27, 2011 3:05 am |
|
|
|
bobi
|
|
В моя случай с малко регулиране на съединителя, с междинна газ и с двойно мембриране вече забравих че съм имал проблем със втората предавка , колкото и банално да звучи това ми помогна , за да не отварям скоростната кутия, а по едно време преди това я бях отписал.
|
|
|
|
| Чет Юни 02, 2011 9:53 am |
|
|
|
steling
|
|
някой ако иска да се пробва за ремонт да потренира мойта я давам за 70лв.
|
|
|
|
| Чет Юни 02, 2011 10:58 am |
|
|
|
streetman
Регистриран на: Пет Апр 06, 2007 12:30 pm Постове: 1155 Местоположение: Planet Earth
Автомобил: R.I.P. Justy, Honda Innova 125i '10
Рейтинг: 206    
|
bobi написа: В моя случай с малко регулиране на съединителя, с междинна газ и с двойно мембриране вече забравих че съм имал проблем със втората предавка , колкото и банално да звучи това ми помогна , за да не отварям скоростната кутия, а по едно време преди това я бях отписал. и аз свалях от трета на втора с междинна газ
_________________1,63 l/ 100 km - Honda ANF 125i Innova(Wave) '10 Bulgaria - ಬಲ್ಗೇರಿಯ(Kannada) པུ་ར་ག་རི་ཡ (Tibetan) ブルガリア(Japanese) 불가리아(Korean) 保加利亚(Chinese) บัลแกเรีย(Thai) बुल्गारिया (Hindi) بلغاريا (Arabic)
|
|
|
|
| Чет Юни 02, 2011 11:08 am |
|
|
|