Отговори на тема стр <  1 ... 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18 ... 157  >
 Някой има ли информация за този Аутбек (обяви и коментари)? 
Автор Съобщение
Аватар

Постове: 2506
Автомобил: Танк EJ22'94; EJ20G ; D15Z3
Рейтинг: 721
Субару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару Феномен
Отговори с цитат
Абе, какви са тея 170 коня в обявата на нашия човек Петко?
http://catalog.auto.ru/catalog/cars/subaru/outback/
Тук на аутбек 2 не виждам да има двг 170ки... :smt134 :-k
Или това може да е заради спецификацията? И дали не му е обръщан волана... а? Щом е за японския пазар...

Сря Яну 19, 2011 11:52 pm
Върнете се в началото
Профил WWW
Аватар

Постове: 2527
Автомобил: Forester Boxer Diesel Lineartronic
Рейтинг: 428
Субару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару Феномен
Отговори с цитат
valqk написа:
Абе, какви са тея 170 коня в обявата на нашия човек Петко?
http://catalog.auto.ru/catalog/cars/subaru/outback/
Тук на аутбек 2 не виждам да има двг 170ки... :smt134 :-k
Или това може да е заради спецификацията? И дали не му е обръщан волана... а? Щом е за японския пазар...

Моля напишете това име в гугъл и разгледайте многото картинки. :giggle: Аз не открих ланкастър с ляв геврек,седалките са специфични.......с един и същ десен,но различни от на бая ви Петка.Как не е написал уникат :smt082

Чет Яну 20, 2011 12:52 am
Върнете се в началото
Профил
Аватар

Постове: 338
Автомобил: Субару ХВ, Витара,Мерцедес Виано
Телефон: 0898528707
Рейтинг: 5
Разчитай на мен
Отговори с цитат
А първото го пише ,че е дизел :smt082(с газов инжекцион) :smt131 :roll: :-D

Чет Яну 20, 2011 11:20 am
Върнете се в началото
Профил

Постове: 628
Автомобил: Opel Frontera V6
Рейтинг: 41
От звездите одобрен
Отговори с цитат
Macros написа:
Колеги харесах 2 автомобила които мисля близките дни да гледам но все пак кажете и вие мнения моля!
Единит е 3.0 който споменах че ми идва нанагорно като разход, но този е газифициран и ако е добре направен хем ще си върви добре колата хем ще харчи поносимо :D
http://nfs.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi?to ... f1=details

Този го мернах в събота. Салона е позахабен, тавана стои леко на петна от прането. Газовата е АГ, не знам нищо за марката включително тук кой би могъл да се занимава с поддръжката й. Според мен колицата е карана доста в Италия. По капачката на маслото имаше бяла пяна, но много вероятно е да е само конденз, ключалката на дясната врата беше разбита, а горната ролка на пистовия ремък свиреше яко. Иначе двигателя работи много равномерно, по приливника няма отлагания, ръжда също не видях никъде по колата.

Чет Яну 20, 2011 11:47 am
Върнете се в началото
Профил
Аватар

Постове: 25
Рейтинг: 6
Разчитай на мен
Отговори с цитат
lancaster-a е с обръщан волан. Лично съм го гледал преди 7-8 месеца от любопитство. Дясната седалка е с ел.регулиране лявата не, позициите на скоростния лост са от дясно, таблото не е напаснато добре, в коша е пълна каша от кабели и кви ли не преработки. Стелките на които пише "lancaster" са изрязани като за автомобил с десен волан. Колата се продава от много време и на фона на текучеството в мобиле.бг тази не се продаде. Като попитах продавача дали е обръщан волана ме изгледа странно и ми отговори що БЕ има ли значение нали е кола пали и върви и да е обръщан аз не знам. Пълен смешник. :smt129

Чет Яну 20, 2011 11:54 am
Върнете се в началото
Профил
Аватар

Постове: 2506
Автомобил: Танк EJ22'94; EJ20G ; D15Z3
Рейтинг: 721
Субару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару Феномен
Отговори с цитат
Ми така де,

даваш я на Стенли с десен волан да я покара месец и като ти я върне от тест драйв-а:
- "О боже! Как си я карал бе?!! Волана чак е минал от ляво!!!"

е после как да кажеш, че е обръщана... ти не си видял, от каране е станало :)
:smt139 :smt139

(въпреки, че като гледах как обръща Стенли си изпипва нещата и няма висящи кабели - поне до момента в който беше стигнал като правеше една).

Чет Яну 20, 2011 11:57 am
Върнете се в началото
Профил WWW
Аватар

Субару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару Феномен
Отговори с цитат
Cvetan83 написа:
lancaster-a е с обръщан волан. Лично съм го гледал преди 7-8 месеца от любопитство. Дясната седалка е с ел.регулиране лявата не, позициите на скоростния лост са от дясно, таблото не е напаснато добре, в коша е пълна каша от кабели и кви ли не преработки. Стелките на които пише "lancaster" са изрязани като за автомобил с десен волан. Колата се продава от много време и на фона на текучеството в мобиле.бг тази не се продаде. Като попитах продавача дали е обръщан волана ме изгледа странно и ми отговори що БЕ има ли значение нали е кола пали и върви и да е обръщан аз не знам. Пълен смешник. :smt129

Авеее Бай Петко.Следващия път като ходя до Горна Баня ще мина да го скивам.Таквоз чудо не се изтърва :giggle:

Чет Яну 20, 2011 12:08 pm
Върнете се в началото
Профил

Постове: 2
Рейтинг: 0
Нов фен
Отговори с цитат
Зравейте,
какво ви е мнението за тези два Ouback-а

Чет Яну 20, 2011 12:53 pm
Върнете се в началото
Профил

Постове: 6
Нов фен
Отговори с цитат
Мерси за инфото колеги значи няма да е моята кола някоя от тез две след като ми отворихте очите [-X

Чет Яну 20, 2011 2:03 pm
Върнете се в началото
Профил
Аватар

Постове: 2539
Автомобил: Н6'08SUBARcharged RAPTOR
Рейтинг: 179
Субару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару Феномен
Отговори с цитат
Macros написа:
Мерси за инфото колеги значи няма да е моята кола някоя от тез две след като ми отворихте очите [-X

аз така и не разбрах,защо се отказа от 3.0,много е добър ,малко свирел, ремъка и един приятел го гледа,но каза че колата е в уникално състояние,и газовото е ЛПГ-течна фаза но не съм много сигурен,така ми каза тоя моя приятел от хасково.

поздрави и успех в търсенето:)

Чет Яну 20, 2011 2:44 pm
Върнете се в началото
Профил WWW

Постове: 6
Нов фен
Отговори с цитат
valadares написа:
Macros написа:

аз така и не разбрах,защо се отказа от 3.0,много е добър ,малко свирел, ремъка и един приятел го гледа,но каза че колата е в уникално състояние,и газовото е ЛПГ-течна фаза но не съм много сигурен,така ми каза тоя моя приятел от хасково.

поздрави и успех в търсенето:)

Хм ти ме хвърли в размишления колега а последно какво е газвото - аз знам за АГУ и ГИ. Това кой вариант е :roll:

Чет Яну 20, 2011 3:44 pm
Върнете се в началото
Профил
Аватар

Постове: 2539
Автомобил: Н6'08SUBARcharged RAPTOR
Рейтинг: 179
Отговори с цитат
[/quote]

Хм ти ме хвърли в размишления колега а последно какво е газвото - аз знам за АГУ и ГИ. Това кой вариант е :roll:[/quote]

ами течната фаза е газова уредба,при която газта влиза течна,не като газ,и охлажда цилиндровите глави.Преимуществото се състои в това, че оригиналното управление на колата на бензин остава такова каквото е и за работа на газ. Освен това, тъй като става впръскване на течна газ, се увеличава мощността на двигателя, като се използват физическите характеристики на пропан-бутана.

viewtopic.php?f=5&t=6346&hilit=%D1%82%D0%B5%D1%87%D0%BD%D0%B0+%D1%84%D0%B0%D0%B7%D0%B0

за всеки случай се обади да питаш дилара дали е ЛПГ,ако е лпг митака поддържа такива уредби.и гааааз с 209 коня:)

Чет Яну 20, 2011 3:54 pm
Върнете се в началото
Профил WWW

Нов фен
Отговори с цитат
Привет! Поздравления за форума!
Да споделя малко опит и впечателние за опита покрай една обява за Аутбек която гледах наскоро. Става дума за зеления Аутбек в Габрово (до преди няколко дни имаш обява в mobile.bg за 20к).
Преди да се вдигна от София да го гледам се обадих на продавача и бях убеден от него, че колата е перфектна и без забележки. Нямала хомологация, но могъл да съдейства.
Действителността се оказа малко по-различна.
Първо колата е в Севлиево, не Габрово, което е добра новина, спестих 60км :)
Обаче - колата е имала приличен удар отзад и дори не е оправена - липсват кори и мокети от багажника. Салона е специфичен светъл цвят и поредполагам намирането на нови ще е трудно. От удара са изкривени задните колонки, коша на резервната гума (такава, както и инструментите липсват), рога отдясно малко е изкривен, има кривини по калника отвътре. Задните завеси (airbag) в колонките са изгърмяли, няма кори на колонките. Задната седлака е разглобена - може да са почупени крепящи елементи. Вскчко това се вижда добре, защото колата само е изпъната, но не е боядисвана и има ръжди покрай местата на удар. Задната врата е сменявана - но пантите са криви и има луфтове. Отзад са сложени черни подглавдници (2 от 3-те) на бежовия слаон  :lol:
Иначе е много хубаво съчетание на цветове (снимките в мобилето на сивия интериор са от друг аутбек, на който скоростната кутия му е в багажника - не знам защо, понеже на зеления има много хубаво съчетания на светъл самон, дърво и алуминиии по таблото). Ако се гледа от предните седалки напред колата е кукла  :smt082
Собственикът не ме удостои с внимание като му казах че съм дошъл от софия и гледам колата. Въпреки това ме се опита да ме убеди по телефона, че колата е просто перфектна и удара е "подпиране" на задната врата. Имаме различни представи за "перфектно" явно. Иначе двигателя изглежда работи добре (на място - не съм я карал).
Горното е само предварително инфо за всеки който тръгне на разходка до Севлиево, за да гледа колата - непрофесионално и неангажиращо мнение на страничен наблюдател. :)
Поздрави

Чет Фев 03, 2011 4:36 pm
Върнете се в началото
Профил
Аватар

Постове: 595
Автомобил: 2011 Subaru Outback 2.5i CVT Ltd.
Рейтинг: 178
Отговори с цитат
Не съм купувал използвана кола в БГ, но това което споделяш звучи смехотворно - "перфектна, малко ударена". Не твойта представа за перфектно е различна, а продавача нагло се е объркал! :shock:
Аз бих стоял далече от такава кола, освен ако не си твърде наясно как се ремонтират коли.

Пет Фев 04, 2011 4:30 am
Върнете се в началото
Профил
Аватар

Отговори с цитат
PitM написа:
Не съм купувал използвана кола в БГ, но това което споделяш звучи смехотворно - "перфектна, малко ударена". Не твойта представа за перфектно е различна, а продавача нагло се е объркал! :shock:
Аз бих стоял далече от такава кола, освен ако не си твърде наясно как се ремонтират коли.

А точно,ако си наясно пак ще стоиш далечччччч :-D

Пет Фев 04, 2011 12:24 pm
Върнете се в началото
Профил

Нов фен
Отговори с цитат
Имам някакво наблюдение върху колите. Що годе зная какво да гледам и кое какво значи. Но там беше очевадно просто.

Естествено, че се отказах от колата в момента в който я видях. Просто споделих за наглостта на продавача и с цел да спестя нечия 500-километрова разходка като моята :)

Съб Фев 05, 2011 10:46 am
Върнете се в началото
Профил

Постове: 7
Нов фен
Отговори с цитат
Здравейте,

някой има ли наблюдения (и би ли ги споделил) върху следния екземпляр: (h6, 12.2000) http://nfs.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi?to ... f1=details

Благодаря предварително

P.S. Нямам идея дали одобрявате раздуването със снимки на темата, но .... обявите в mobile и cars изтичат. Не е лоша идея да се поства информация за колата - рег. номер или умалена снимка (когато няма номер) за да не се повтарят въпросите за по-залежалите (вероятно с причина) обяви.

Прикачени файлове:
h6.jpeg
h6.jpeg [ 50.36 KiB | Прегледано 1071 пъти ]
Съб Фев 12, 2011 9:42 pm
Върнете се в началото
Профил

Постове: 2311
Автомобил: EA839,MA1.20
Рейтинг: 506
Отговори с цитат
Този Н6 го гледах. Като цяло колата изглежда прилично, има биалетки и тампони за смяна(според продавача).
Не вярвам обаче , че километрите са реални, всъщност както на 99% от колите в БГ.

Нед Фев 13, 2011 12:32 pm
Върнете се в началото
Профил
Аватар

Постове: 45
Автомобил: SUBARU FORESTER 2.5L
Нов фен
Отговори с цитат
Здравейте, ако някой има информация и мнение за този автомобил моля да сподели! Благодарско! :smt023
http://www.mobile.bg/11295525673812233

Пет Фев 25, 2011 2:12 pm
Върнете се в началото
Профил
Аватар

Постове: 741
Телефон: 0894484248,052600585
Рейтинг: 134
Субару ФеноменСубару ФеноменСубару Феномен
Отговори с цитат
На първо четене имай предвид , че е щатски и разликите произхождащи от това.

Пет Фев 25, 2011 2:44 pm
Върнете се в началото
Профил
Отговори на тема  стр <  1 ... 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18 ... 157  >