|
Страница 2 от 2
|
стр < 1, 2 |
| Автор |
Съобщение |
|
junior
Регистриран на: Чет Дек 10, 2009 9:11 pm Постове: 23 Местоположение: София
Автомобил: Subaru Forester '98 AT Turbo
Рейтинг: 0
|
|
JF1SF5LP5XG030142
Това е рамата
|
|
|
|
| Нед Яну 30, 2011 4:53 pm |
|
|
|
BAlexandrov
|
BrainStormeR написа: Автоматика ти би трябвало да е със VTD (междуосов диф), multi plate clutch-а се слага само на 2.0 АТ без турбо. От къде имаш тази информация? Аз за този модел вариант със среден диференциал не виждам в сервизната програма. При колегата също няма такъв, но пък има заден LSD.
|
|
|
|
| Нед Яну 30, 2011 5:21 pm |
|
|
|
junior
|
Това го каза колегата BrainStormeR, аз не знам какво значи, та камо ли да е моя информацията  . Той изрази такова мнение и аз попитах, какво би трябвало да означава. Значи ли че с бушонче не мога да изключа задното?
|
|
|
|
| Нед Яну 30, 2011 6:51 pm |
|
|
|
BrainStormeR
Регистриран на: Сря Яну 27, 2010 11:01 pm Постове: 1017 Местоположение: Варна
Автомобил: Volvo, Legacy 2.5 GT, A6 Allroad
Рейтинг: 70 
|
BAlexandrov написа: BrainStormeR написа: Автоматика ти би трябвало да е със VTD (междуосов диф), multi plate clutch-а се слага само на 2.0 АТ без турбо. От къде имаш тази информация? Аз за този модел вариант със среден диференциал не виждам в сервизната програма. При колегата също няма такъв, но пък има заден LSD. Прикачени файлове:
LegacyAT.png [ 57.72 KiB | Прегледано 276 пъти ]
junior написа: Това го каза колегата BrainStormeR, аз не знам какво значи, та камо ли да е моя информацията  . Той изрази такова мнение и аз попитах, какво би трябвало да означава. Значи ли че с бушонче не мога да изключа задното? Да, така би трябвало да е. Сложи бушона и виж какво свети на таблото. При мен свети само "VDC OFF". Какво става като го сложа можеш да видиш в подписа ми.  Ако е с малкия двигател и/или без VDC трябва да светне и "VDC OFF", и "FWD".
_________________ BMW e 'религия' като SUBARU, но докато едните са в небето, другите са при звездите.
|
|
|
|
| Нед Яну 30, 2011 7:10 pm |
|
|
|
BAlexandrov
|
Първо в тези руските има някой неточности. Друго - нещо бъркаш модела/раздела  Не говори наизуст.
|
|
|
|
| Нед Яну 30, 2011 7:28 pm |
|
|
|
junior
|
Така мисля и аз, моето е 98' а ти показваш руски описания за 99'-03', още повече, че аз нямам такава лампа, имам само FWD, което не свети, когато сложа бушона би трябвало да светне, не съм го пробвал 
|
|
|
|
| Нед Яну 30, 2011 7:37 pm |
|
|
|
Vanyo
Регистриран на: Вто Дек 01, 2009 3:58 pm Постове: 166 Местоположение: Хасково, Кърджали, София
Автомобил: V7 STI, Outback 3.6
Рейтинг: 90  
|
|
И за да обхванем повече възможности ....
Според мен трябва да си проверите тампоните на задния диф, най-вероятно са стари, съсухрени, изпечени, нацепени, а от студеното направо вкаменени ....
|
|
|
|
| Вто Фев 01, 2011 11:56 am |
|
|
|
|
Страница 2 от 2
|
стр < 1, 2 |